Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

fetelor, in momentul asta pacatuiesc..recunosc..pacatuiesc cu un bigmac si cartofi prajiti va rog iertare, suncile mele in formare si vergeturi nemiloase!!! promit ca nu mai fac!! pana data viitoare, hehehe dulcele pacat

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Iulia 83, nici eu nu ma pot abtine de la d-astea. Dar, ce sa faci, tati trebuie sa ne placa si grase si frumoase. Iar la cele 20 de kile in plus ale mele, exact un hambuger ar mai face diferenta.

38+ abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si cum nu era deajuns: a fost dr si asta mic a pus numai 100 g in ultima sapt.....si papa bine si iop am lapte destul, care-i problema......
l-am nascut cu 3700 , l-am scos din spital cu 3520 si acu are 4100g.....a pus cam putin nu? sa-mi fac griji? are vreo treaba ca are icter inca?
offfffffff
dav a pus asa bine prima luna 1200g..........offffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicitari mamicii Vianne !!
Bine ca e bine si ea si bebelusa Stefana.

Ramona, ma bucur ca ai revenit

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Ramona cat mai putem, mamica, cat mai putem....ca apoi..vin curiliii de slabirii peste noi si ciuciu! nici nu mai avem motive sa papam cum ca daca nu pap acum mi se intampla ceva..ce sa ti se mai intample? copilu e deja afara...asa ca, profitam si noi

fetelor, cum imi pun poze pe contul comun de picasa??? dati si la mine un pm ceva pls !!!

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iar au preluat fetitele conducerea

Vianne

Felicitari proaspetei mamici, refacere cat mai grabnica si lapte mult in tatisoare!
Sa-ti traiasca Stefana, sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa!

Daca nu ma insel, e primul bebe nascut dupa FIV la odiseea noastra, nu? Sa ne traiasca si sa faca mult curaj si la alte fete care incearca tot asa sa aiba copilasi!

Fetelor, eu ma duc acum sa-mi fac o friptura de miel la gratar cu piure si salata. Cand o veni Bogdan diseara iar ma injura ca pute cuptorul a miel, dar n-am ce sa-i fac, ce e musai e musai

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Andreea Ce dor imi e si mie sa ma plimb cu tati si cu burtica prin parc..Chiar ieri, cand ma plimbam cu Sara prin parc ma uitam cu noastalgie la banca pe care stateam zilnic cu sotul meu, in ultima perioada a sarcinii. Acum ne-am ales o alta banca, pentru toti trei.
Mai ai si tu putin si o sa-l tii pe Eric in brate. Sa vazi ce repede tece timpul dupa ce nasti ! Sara implineste azi 2 saptamani si nu stiu cand au trecut..!

Monik Sara mea e cuminte, mama ei e mai nebuna.. Primele zile acasa mi s-au parut groaznice..aveam impresia ca plange prea mult, ca nu stiu ce are, intram in panica...si nu reuseam sa ne facem un program. Dar de cateva zile suntem cuminti..are cat de cat un program, mai se si rasfata si chitaie ca vrea in brate, mai are si colici, dar in general este un copil tare bun si cuminte. Iar cand se trezeste, se joaca singurica cu manutele, se intinde, casca, se stramba, scoate lmba, rade, iar mie mi se umple sufletul cand o privesc! Azi a facut pipi si kk la mine in brate, in timp ce sugea...Eu o las o data pe zi fara pampers, ca sa se aeriseasca si ea, mititica. Si asa mult ii place!!!
Sunt sigura ca si Sara ta va fi o frumoasa si o cumintzica!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Vianne Felicitari!!! Iti doresc refacere rapida, sa vina lapticul cat mai repede si sa te bucuri de minunea ta!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by socrate

Si eu care ziceam ca ma plang ca nu ma ajuta nimeni. Cred ca e mai bine asa. Eu zic ca totusi (Ylari nu te supara) pana la noi rapoarte soacra Getutzei e pe locul 1 urmata indeaproape de soacra lui Ylari.

Fetelor jos palaria ca inca nu le-ati paruit. Ce de prostii. Pa langa asta intrebarile oarescum prietenoase legate de alaptat ale mamei si soacrei mele sunt o nimica toata.

Nu va lasati doborate!!

Noemi, mami de Edvin Sebastian

si pe locul 3 trecem socru- meu? Care intra incaltsat pana in dormitor la fata, apoi imi tine teoria alaptarii ; si dupa aia vine dupa mine in baie, cand io incercam sa imi spal chilotii , sa ma intrebe de ce nu fierb apa in care spal copilul?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by adriana

So, Stefana, pui de Vianne, s-a nascut prin cezariana ieri, 22.05.2008, pe la 9 seara, are 3,5 kg si mai multe nu stiu...
Decat ca mama si fata sunt ok. O sa va spuna ea mai tarziu ce si cum

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

felicitari!!! multa multa sanatate la amandoi!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, uite am explicat eu mai demult cum se face, vezi aici, mai pe la mijlocul paginii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput