Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

[quote]Originally posted by anasol

CINE VREA UN BB MIC, IL DAU LA SCIMB CU UN BB MAI MARE DE VREO 2 ANISORI SI CEVA........

rau copchil mai am, asta urla nonstop, numai cand doarme( si cum nu prea doarme) , cand e in bratze si cand e cu tzatza in gura tace...........nu am avut si io parte de bbei cuminti, care sa stea si ei in patutzul lor cu ochii deschisi si sa nu planga...........si are un program noaptea frate , de la 4-5 dim nu mai doarme , numai se scanceste, se strange, se inroseste, cred ca o sa-i dau la cur de acum, d-ne tare nu-mi place per asta, vreau sa faca macar 4-5 luni......

Offff.............asa ziceam si eu....crede-ma!De cand s-a nascut n-a avut stare, se trezea de 5 ori pe noapte, ziua trebuia mereu sa-l batai in carut cand ieseam afara, sa stau cu el, sa-l bag in seama..............cred ca numele e de vina:DAVID!
Spun asta ca mai stiu mamici cu baietei :Davidei si parca toti sunt identici!
Si..........stai linistita ca....cu cat creste........va fi mai neastamparat si fara stare!Asa ziceam si eu cand era mic.....ca-l vreau mare si acum, uitandu-ma inapoi........tare mi-as mai dori sa traiesc acea perioada.Acum deja merge, umbla peste tot, ink nu am ajuns la faza in care sa asculte ce-i spui, parca mai rau face cand ii atragi atentia sa nu faca ceva.............e criminal!Banuiesc ca totusi stii cum e ca mai ai un baietel parca!Eu deja am ajuns la faza de disperare in care ma controlez cu greu!Nu stiu cum sa-l mai fac sa inteleaga, acolo cat poate el, sa nu mai umble peste tot....sa fie si el mai cuminte!multe vreau si eu de la un bebel de 1 an si 1 luna dar..............nu mai pot!Dar trecem noi si peste asta!In cativa ani!

Scuze ca am indraznit sa intervin si am scris cateva randuri , aici la voi!

Profitati de aceasta perioada ca trece asa de repede!!!!!!Am si uitat cum era!Tare mi-e dor de momentele acelea si din pacate nu voi mai trece prin ele caci am deci ca vom avea doar un bebel:David!

PETRECEREA DE 1 ANISOR
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)

PAPA BUN

Sa fie numele de vina??? Atunci sa o intreb pe alina_anto cum e Sara-Maria ei.... sa vad atunci daca mai pun numele asta... Deci, Alina, e cuminte?

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Multumesc fetelor pentru urarile de bun (re)venit.
Va pe toate.

38+ abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

quote:
Originally posted by Andree27

Ylari socra ta e dusa rau cu pluta!!!!CUm au zis si restul,pur si simplu nu o mai baga in seama!!!!Nu merita sa-ti omori neuronii cu astfel de femeie!!!! pt tine si asta pt socrella!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Andree27

mi-o si imaginez pe Ylari dand cu biciul in soacra atarnata ca in emoticonul ala pe care-l pusasi acolo!!!! () deja am un filmuletz in cap pe tema asta

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Iulia, ce minte de perversa mica...

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

salutare, mamici si gravidutze

ufff, eu fac parte din ultima runda de bebelusi, mai am inca 4 saptamani
am si eu o intrebare pentru mamicile care au inceput sa dea supliment, ati facut asta la indemnul pediatrului sau pur si simplu pentru ca ati observat ca bebe nu se satura??
am si eu un stres, ca n-o sa am suficient laptic si vad ca situatia asta e destul de frecventa pe aici.

pupici la mamici, bebelusi si burticutze

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, in momentul asta pacatuiesc..recunosc..pacatuiesc cu un bigmac si cartofi prajiti va rog iertare, suncile mele in formare si vergeturi nemiloase!!! promit ca nu mai fac!! pana data viitoare, hehehe dulcele pacat

ylari foarte bine pt tine!! ma bucur ca ai laptic! fac eu acu un farmec de olenia sa curga laptele ca Dunarea si bebele sa vrea numa titi de-acu incolo...uuuuuu si socrella sa se mute la tzeara!!!
apropos! zicea ca daca-i cosi copilului hainele, ii cosi limba!!! fura-i o bluza si trage-i o cusatura poate i-o cosi si ei!! in felul asta vezi daca e adevarata superstitia sau nu

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

So, Stefana, pui de Vianne, s-a nascut prin cezariana ieri, 22.05.2008, pe la 9 seara, are 3,5 kg si mai multe nu stiu...
Decat ca mama si fata sunt ok. O sa va spuna ea mai tarziu ce si cum

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by adriana

So, Stefana, pui de Vianne, s-a nascut prin cezariana ieri, 22.05.2008, pe la 9 seara, are 3,5 kg si mai multe nu stiu...
Decat ca mama si fata sunt ok. O sa va spuna ea mai tarziu ce si cum

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Felicitari Vianne!!!Sa-ti traiasca Stefana!!!!!Si sa-ti aduca numai bucurii!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

getutza draga de tine!! nu ajung eu odata pene-n Arad sa ti-o parui otara? da soacra-ta n-are barbat cred si de-aia. stiam ca soacrele sunt acre, dar sa fie asa nenorocita, mai rar!!! bine, cu exceptia bunicii mele, ce mi-a povestit si saraca mama ca a patit cu ea..vai si amar! draga mea, imi pare sincer rau!dar e bine totusi ca ai infruntat problema si nu te-ai lasat! bravo

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Felicitari Vianne, sa-ti traiasca bebicul iar tu sa te refaci repede.

38+ abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

Mergi la inceput

felicitari noii mamici de Stefana!!! sa fiti sanatoase si refacere rapida!!!

Miss te rog, lamureste-ma cu ceva poate n-oi fi inteles eu bine...vorbesti de fosta soacra ca vine la tine sa te ajute? si sotul nu zice nimic??? sau cum naiba? ca nu mai inteleg...

alra ai mare dreptate

vazut pozici de getutza un dulcic Bogdanelul mic intrebare: socrella - cruella e cumva tanti cu bluza neagra cu dungute albe?? sau nu m-am uitat unde trebuie??? ca alta femeie pe acolo in afara de tine nu vad!!

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput