Operatiunea: Mica Domnisoara - detectiv service
Raspunsuri - Pagina 10
Deianira spune:
In sfarsit am aflat secretul micutei domnisoare - este superba!
papanash spune:
Ramii, felicitari, sa-ti traiasca frumusetea si sa ne dai ocazia mai des sa o admiram !
Nu ne-ai spus ( sau n-am citit eu ) ce astepti acum, baietel sau fetita ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Anina_n spune:
Felicitari, Ramii !
Superba poza, superba si mica d-ra. Maria !
Mai asteptam poze cu ea si povesti despre ea !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
ramii spune:
mersi mult.
cand timpul imi va permite va voi povesti mai multe.
momentan trebuie sa ma preocup de o sarcina de 28 de saptamani.
bebe este baietel si deja are un nume : LUCA!
un bebe pe care il asteptam cu nerabdare.
ramii spune:
mersi,anky.
am avut ceva probleme,dar bebe este bine.eu sunt bine. ma deranjeaza durerile de spate, picioarele umflate,greutatea in plus,dar in rest e ok.
ca tot a venit vara, voiam sa va intreb daca ati fost la mare in timpul sarcinii. am citit cate ceva despre asta,dar as vrea sa stiu si parerile voastre. cat de bine sau de rau iti face soarele si apa marii in timpul sarcinii? nu de alta,dar am bilete la mare saptamana viitoare si tin neaparat sa ajung... in ciuda burticii.
Germina spune:
Sa-ti traiasca minunile si sa te bucuri de ele! si nastere usoara!
Io, io am fost la mare in 28 de saptamani si cu cel mare care atunci avea 2 ai si 7 luni. Si a fost super. Doar ca mi-a fost frica sa intru in apa si nu m-am dezbracat pe plaja, doar maieu si budigai scurti. Si mai erau burtici pe plaja. Vezi ca pe undeva prin poze am concediu 2004. Pup si felicitari pt premiu.
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi
Lumi
ramii spune:
da,am gasit pana la urma pe site subiectul acesta si mai multe pareri.
28 de saptamani am si eu si din cate am citit nu e nici un pericol.in familia noastra exista o pasiune pt fotografie si pt Vama Veche si vrem niste poze cu marea si cu bebe Luca in burtica.
Anina_n spune:
ramii, va doresc un sejur minunat la mare si te asteptam cu muuulte poze frumoase, de acolo !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn