MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Zambilik tot am vrut sa dau reply la mesajul tau si se blocheaza de la dracia de reclama . Asa ca ...in primul merci de aprecieri la adresa noastra. Apoi parca tie iti este greu ca esti singura cu bb, nu?? Asa am fost si eu o luna perioada de timp si eram cu nervii la pamant. Pur si simplu imi venea sa urlu. Nici gunoiul nu-l puteam duce fara sa iau fata cu mine. Eu zic doar sa ceri ajutor. Nu e o rushine sau ceva care sa te faca sa fii mai putin "mama". In majoritatea cazurilor copii au bunici, bunice, matusi sau alte rude. Dar mai sunt si cele ca noi care nu aveau pe nimeni aproape. Eu cand nu am mai putut am apelat la vecina mea din bloc. O plateam pt doua pe zi in care fata statea cu ea. Asa puneam mancarea pe foc si faceam luna in casa sau dupa caz ieseam in oras dupa cele necesare. Ulterior vecina a stat cu ea si mai multe ore cand eu lucram program complet. Dar ce vroiam sa zic...are sotul o vorba..daca copilul nu plange nu primeste tzitza.
Acuma o am pe mama acasa (era prin tari straine)...si e bunica cu norma intreaga.
pupici !

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Si ca sa nu fiu chiar e tot offtopic...sunt cuminte, mananc doar ce am voie si mi-am scos epitica sub garaj si bag zilnic cate juma de ora. Sa vedem daca o sa se cunoasca ceva.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ele, eu am citit ca dupa 30 de minute de exercitiu incepe sa se arda din tesutul in plus. Si eu tot 30 de min faceam, acum nu fac deloc

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata!

Haideti la vot fetelor! Ca daca nu votam...ne plangem degeaba pe urma...

In alta ordine de idei...ziceam ca am si eu 3 zile libere (azi sunt la servici) si ma odihnesc...pe naiba m-am odihnit...joi am gatit, vineri am alergat sa fac plati, am luat copilul la pranz de la gradi ca tusea si nu am vrut sa o faca pe la gradi.Dupa masa am fost singurele ca barbatul a muncit.Sambata s-a trezit la 5.50 si a tusit 2 ore , i-am dat toate siropurile care le aveam acasa, pana la urma mi s-a taiat si m-am trezit.Am fost cu totii in parc, am dormit si noi 2 ore la pranz ca eram morti de somn. Dupa masa spre seara a iesit numai cu taica-su afara, dar a stat 5 minute singurica in parcul din fata blocului (normal ca eu eram calare pe balcon) cat s-a dus al meu pana la magazin dupa pasta de dinti!!!

De mancat am fost cam cuminte...normal cu unele exceptii, ca nu se poate sa fiu eu cuminte de la un capat la altul.
Anca.b, prajitura nu a iesit rea, dar cred ca trebuia sa o pun in tava de la aragaz ca sa nu iasa blatul asa inalt si mult mai multe capsuni...mi-a fost teama ca se duc la fund...mai am insa o gramada de capsuni si as mai face si altceva din ele.
Mie vara imi place sa fac mancaruri mai rapide si mai deosebite ca gust ,dar copilul e mai indaratnic si nu prea agreaza...

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sportu ca sportu, da daca nu citeam invitatia la vot nu scriam Eu nu-i cunosc pe cetatenii care candideaza asa ca nu merg la vot. Si promit ca n-o sa ma plang, o sa zic doar:"Asa va trebuie! nu l-ati votat voi pe cutarica?"
Si acum despre sport: da, dupa 30 de minute poti sa zici ca ai inceput sa dai ceva din depozite jos. Cand faceam faceam programu pilates de 20 de minute si la final bagam bicicleta 30 de minute. Ia ca m-am nerfat si de maine bag iar. De azi nu se poate ca sunt cu mucii taras, ma dor toti muschii si ma doare in gat. Mi-a dat Filip raceala.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Anca.b, mie nu-mi vine sa cred ce diferenta se vede la tine intre 89 si 80 kile de anul trecut, in ordine descrescatoare evident. Adica la 80 esti super ok...parca ai avea 70.

Hai ca reusesti si ajungi din nou acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Buna ziua,

Se poate face crema de zahar ars cu fructoza? Daca stiti reteta va rog supuneti-mi-o si mie.

Multumesc,
Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Melany, merci frumos!

Hai ca ma "capacitez" de azi si bag si eu bicicleta. ca la piscina nu am nici o sansa sa ajung...de miine merg la dentist si mi se duc cele doua ore libere pe care as punea sa le rup zilnic. asta e. sper sa functioneze cu bicicileta si cu ceva abdomene...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Mihai,nu stiu,ca ar trebuii sa caramelizezi fructoza si nu cred ca merge,da stai sa apara fetele si te lamuresc ele daca stiu!
Ieri,daca va spun ce am mancat ma bateti,asa ca pasazi am mancat un ou fiert acum,mai incolo,n-am nici cea mai vaga idee!Va scriu eu diseara!
O zi super sa aveti!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mihai, eu stiu ca se poate, fructoza caramelizeaza mai repede decat zaharul, dar asta e tot ce pot sa-ti zic. Daca e s-o iau logic fructoza fructoza, dar tot glucida este, iar laptele daca nu e degresat e glucido-lipidic. In concluzie cred ca merge cu fructoza si cu lapte 0.1%. In rest cred ca reteta este la fel, numai cantitatile adaptate putin pentru ca din ce stiu eu fructoza indulceste mai tare decat zaharul.

Eu am coborat in sfarsit sub pragul psihologic am ticker nou la semnatura...

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput