Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
logam spune:
Stefania, pentru cele -3 kg ale tale:
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by logam
Stefania, pentru cele -3 kg ale tale:
poze sorinutza mica
daa..felicitari!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
slimatei spune:
quote:
Originally posted by oana_r
am fost la Iasi la prof.Dimitriu si i-a facut ecocardigrafie,i-a gasit 2 gaurele una intre atrii de 4-5 mm si una de 3.73 mm intre ventriculi.mi-a spus ca trebuie sa ateptam sa vedem daca se va inchide cea dintre atrii ca aia ar fi problema si trebuie sa merg la control in septembrie,trebuie sa am grija sa nu raceasca sa o urmaresc daca oboseste la efort,daca se invineteste.si sa sper ca se va inchide si nu voi ajunge la operatie.sa vedem cum evolueaza pana in septembrie si apoi vedem.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
va tin pumnii.Doamne ajuta! recunosc ca problema la noi nu era asa de grava..dar stiu cum e... mai ales ca stefy se si invinetise cand era mai mica..si obosea saracutza..acum o vad mai diversa..poate totusi are noroc si dse inchide... desi abia ieri am aflat ca deja sunt 3 cazuri in familei deci..... sper bine oricum
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by logam
De ce trebuie sa ies din forum pentru a citi mesajele noi si nu-mi apar cand le postati?
poze sorinutza mica
eu una m-am resenmnat de muuuultttt
Aralia spune:
quote:
Originally posted by slimatei
desi pe mine nu m-a bagat nimeni is seama va spuneam... -3 kile nu m-a aplaudat nimeni..ia s'o vad c'o faceti
dar numai eu stiu cum am rezistat..eroic cred ca de' asta am slabit mai mult de pofta
Adica io-s nimeni? Eu credeam ca sunt Cineva: cineva spala vase, cineva duce gunoiul..
Si Adina te-o laudat, tu!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Vasari spune:
Stef, eu te laudasem atunci!
Miha, nu am luat pt ca la analize mi-au iesit super si calciul si magneziul. Azi am fost sa le repet, ca am mai avut probleme cu laboratorul dr meu de familie. Dar am ajuns la 2 mil cu analizele de azi. Nu as fi vrut sa iau dupa ureche calciu, dar sper sa fie asta!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by slimatei
desi pe mine nu m-a bagat nimeni is seama va spuneam... -3 kile nu m-a aplaudat nimeni..ia s'o vad c'o faceti
dar numai eu stiu cum am rezistat..eroic cred ca de' asta am slabit mai mult de pofta
Adica io-s nimeni? Eu credeam ca sunt Cineva: cineva spala vase, cineva duce gunoiul..
Si Adina te-o laudat, tu!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
creem spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Ecaterina, scrie pe foarte scurt ca fiecare bebe are ritmul sau, ca pana la sfarsitul primului an laptele de mama reprezinta baza calorica, mancarea solida fiind complementara, deci in plus fata de lapte, nu in loc de lapte. De-abia pe la un an ar trebui sa fie cam 25% din calorii din mancare complementara, dar e ok si mai putin. Pana pe la 6-9 luni, in functie de copil, se obisnuiesc cu gusturile, texturile diferite. Alaptatul la cerere trebuie sa ramana la fel (exceptand cazul in care se planuieste intarcarea pana la 1 an), papa solida sa se ofere de preferinta dupa lapte, cam la o ora, si niciodata mai mult decat vrea copilul.
Deci e ok sa pape cateva lingurite chiar si cateva luni de acum inainte. La 6-7 luni (presupunand ca incepi la 6 cu solidele) se ofera o singura data pe zi papa complementara, se poate si o data la cateva zile. La 7-9 luni se ofera de max 2 ori, se incurajeaza hranirea de catre copil, se mareste cantitatea oferita in functie de cat vrea sa pape micutul/micuta.
Asta asa pe foarte foarte scurt, ca sunt mai multe articole.
mami de Sophia
Multumesc mult!
Ce ma bucur e ca nu trebuie sa ma streseze faptul ca mananca de cateva zile doar san o sa reluam diversificarea cand va dori ea
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
adyanna spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adyanna
De vreo cateva zile pitica mea nu prea mai vrea legumele si eu ii fac in fiecare zi altfel, adica le combin in proportii diferite sa se schimbe gustul, sau pun intr-o zi ceva, in alta zi altceva si tot asa... sper ca m-ati inteles ...si dr a zis ca de aia nu le mai vrea si sa incerc sa ii dau cateva zile la fel si apoi sa ii mai schimb gustulSi eu care le invarteam si le ameteam sa nu se plictiseasca buclucasa mea de gust!
Este foarte adevarat...Bebelusilor nu le place diversitatea...surprizele... Ei trebuie sa stie intotdeauna ceea ce urmeaza sa se intample...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Buna fetelor!
Citisem si eu despre asta dar eu intelesesem ca e vorba de orele de masa si de faptul ca vor primi altceva decat laptic, nu si la continutul si gustul acelui altceva. Si la fructe face figuri uneori, dar nu chiar ca la legume. Oricum, o sa ii dau acelasi meniu pentru vreo 3-4 zile si apoi mai schimb sa vedem cum o fi.
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
logam spune:
Una buna:
Ma suna soacra-mea (60 de ani) si-mi spune ca si-a luat telefon nou. I-au zis sa-l bage la incarcat 10 ore si s-a conformat. Azi l-a deschis si era descarcat! Ma intreaba: OARE TREBUIE SA BAG SI BATERIA IN EL CAND IL INCARC? Ea il incarcase fara acumulator in el!
poze sorinutza mica