Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by cristi07

quote:
Originally posted by mihuta

ah, si avem si ceva poze noi aici

mami de Sophia

ce domnishorica draguta!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

suntem de'acord ..

dar si mamica..si zici ca mai vrei sa dai jos? ce?

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Miha, am ras cu o pofta la pozele cu papacioasa ta mazgalita pe fata. pup

Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

logam, in cazul prietenei mele, gaurica a fost descoperita la nastere, imediat; daca nu este descoperita, oricum exista simptome: bebe oboseste repede, se invineteste, etc; nu e ceva care poate trece neobsevervat; eu zic sa nu te ingrijorezi degeaba

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

ah, si avem si ceva poze noi aici

mami de Sophia

Papusica dragutica!
Ce visatoare e ea cand ii dai papa, acum inteleg la ce te referi ca nu participa/nu e interesata...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Aaaa nuuuu, pozele astea sunt din a doua zi de diversificare, cand era tare curioasa, acum nici nu se uita la lingura, mosmondeste la cate ceva si comenteaza, iar eu bag lingurita cand apuc...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Multumesc Aralia de F5, si Oana ca m-ai linistit cu inimioara! pentru bebici bolnaviori sa se faca bine!

Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by adinag

Sunt asa de obosita, vreau ! BB, imi tii companie?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

cu cea mai mare placere!!!!!! o bucata de cioco vrei??? nu de alta dar sa ne fie sete k lumea...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

aaa nu... lui adina nu-i dau eu voie... 3 bile negre numai pt. gandul asta

desi pe mine nu m-a bagat nimeni is seama va spuneam... -3 kile nu m-a aplaudat nimeni..ia s'o vad c'o faceti
dar numai eu stiu cum am rezistat..eroic cred ca de' asta am slabit mai mult de pofta

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Oana, multa sanatate Aniei ! Sa dea Dumnezeu sa se rezolve de la sine !

Stefania, sper ca si la voi sa fie o alarma falsa!

Multumim de complimente !

Eeee, am pus si eu poze strategice, am multe kile de dat jos, dar nu sunt in cadru !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:

Stefania, ai dreptate cu transpiratul, mai ales daca e ca la noi, o caldura groaznica, e de inteles.

Noi am fost la vaccin, avem 9 kg si 73 cm. Sunt foarte suparata ca doctorul mi-a spus ca au fost la instructaj la Sanepid ieri si au fost anuntati ca toti cei care calatoresc in Austria sau Elvetia au nevoie de aviz epidemiologic ca sunt vaccinati contra rujeolei. Toti cei nascuti dupa 1963 trebuie vaccinati iar Sophia este 1) prea mica pentru vaccinul antirujeolic si 2) nu mai poate face alt vaccin timp de 30 de zile, ca are deja 6 virusi in sistem

Trebuie sa vad daca sta treaba chiar asa si sa anulam biletele de avion, rezervarile la hoteluri si eventual sa recuperam si ceva bani inapoi....

mami de Sophia

Mihuta, am sunat acum la ambulanta de la aeroport si la oeamtc (astia care te ajuta cu informatii despre circulatia rutiera etc.). Amandoi nu au auzit de asa ceva! Aveau si o lista cu vaccine si nu este asa ceva! De unde a scos dr tau asa?!?!?!
Mamai uit si eu dar intreaba la consulatul austriac, acolo vei afla 100%. Insa nu-mi pot inchipui ca nu intra nimeni fara vaccinul asta tocmai acuma, cand este campionatul european de fotbal ;-)) Apoi, nici aici nu este obligatoriu vaccinul (de fapt nu exista vaccine obligatorii!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by logam

De ce trebuie sa ies din forum pentru a citi mesajele noi si nu-mi apar cand le postati?

Daca ramai in pagina mai da cate un Refresh din cand in cand.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Vasari
Fetelor, eu de vreo 2 saptamani am niste dureri crunte de oase la nivelul bazinului si picioarelor. Am pus pe seama revenirii la normal, dar deja mi se pare ciudat, ma simt ca la gripa/febra, mai ales ca pielea mi-a devenit foarte sensibila. Nu am mai auzit pe nimeni. Este cineva in aceeasi situatie? Azi dim am fost la analize, dar nu am rabdare pana marti! :((

Calciu si magneziu ai luat?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput