Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank eu am facut morfofetala la 20 de sapt fix!!!

doamne ce ieftine sunt produsele bio in germania: http://www.aldi-sued.de/de/html/product_range/sortiment_alles_bio.htm

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vin si eu cu un sfat pt mamicile cu bebei care nu vor sa pape. observati sa nu le fie somn bebeilor cand e ora mesei!!! am observat la iasmina. daca ii este somn e maraita si nu papa nici fortata. cand e asa fac repede o sticluta de ciuc si asa adoarme. apoi la trezire papa tot!!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetele,multumesc de incurajari!!!!Hiiiiii,ce de zvac am acu la slabit!!!!!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

vin si eu cu un sfat pt mamicile cu bebei care nu vor sa pape. observati sa nu le fie somn bebeilor cand e ora mesei!!! am observat la iasmina. daca ii este somn e maraita si nu papa nici fortata. cand e asa fac repede o sticluta de ciuc si asa adoarme. apoi la trezire papa tot!!!!

asta asa e si la noi... daca ii e somn adio papa cu lingurita

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am rochita noua.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by adinag
asae, bb nu au nevoie de diversifitate.... al meu mi-a facut ieri criza de nervi, am mancat mar langa el, s-a ridicat si mi l-a smucit din mana. intai mi s-a parut decomic, appoi i l-am luat si a facut criza de plans. mar inapoi, s-a linistit si tot asa vreo 15 minute, abia am reusit sa-l fac sa uite de marul ala... am crezuz ca i-o fi foame, ca nu s-a saturat de la san, si i-am facut biberon, nu-i era foame. acum ma gandesc sa incep diversificarea, pentru ca semn mai clar nu exista. si eu nu vreau inca, ca stiu ce inseamna si as prefera dupa concediu, CE SA FAC??? ca nu mai pot manca langa el...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina, fix asa imi face si Catalin de o saptamana incoace. Cu crize de plans si tot tacamul si se linisteste daca ii dau marul inpoi . Ma gandesc serios sa incep diversificarea mai devreme de 6 luni... in perspectiva ca, asa cum stomacelul lui nu stie sa vrea laptic la 3 ore, asa n-o fi pregatit pt diversificare fix la 6 luni.
Eu in locul tau as astepta pana va intoarceti din Olanda.. stii ca se zice sa nu incepui diversificarea cand e bolnav sau cand se petrec schimbari importante in viata bebeului. Iar o plecare asa lunga, departe de casa (+ intalniri cu oameni pe care nu i-a mai vazut) e o schimbare mare in ce e el obisnuit. Parerea mea.. :) Eventual pana va intoarceti ii mai dai la supt mere :))

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am rochita noua.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Ce printesa zambitoare
Si ce bine sta in fund!

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80
Eu ma mai gandeam la pepene rosu si prune. Voi mai aveti si alte idei?

Pepenele rosu e mai greu digerabil si se recomanda a fi dat dupa 1 an. Daca ii vei da un pic mai devreme n-o fi bai,dar macar asteapta sa apara astia autohtoni.

Nela,eu zic sa incepi treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

quote:

Am rochita noua.

Fetelor, uitati-va la poza cu rochita noua ca e chic de tot! Super a iesit in poza!

Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:

Am rochita noua.

ce dulcica e! de fapt amandoi copiii sunt dulcu!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput