Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by logamquote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by logam
Sanda, cum adica nu merge vechimea in astia 2 ani de concediu? Eu stiam ca se pun... La grade stiu ca nu.
Acesti 2 ani se considera stagiu de cotizare,dar nu si vechime pentru cartea de munca (pensie). Asa stiu!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mama ei de reclama la pampers!
dar oare la vechimea la salariu dupa ce ma intorc la munca intra cei 2 ani?
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
Are dreptate. La pensie cei 2 ani nu se pun, dar in invatamant la salar nu, dar la sporuri da.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
logam spune:
Si nu imi da spor mai mare ca treceam in alta transa?
poze sorinutza mica
sanduta spune:
quote:
Originally posted by oana_r
am fost la Iasi la prof.Dimitriu si i-a facut ecocardigrafie,i-a gasit 2 gaurele una intre atrii de 4-5 mm si una de 3.73 mm intre ventriculi.mi-a spus ca trebuie sa ateptam sa vedem daca se va inchide cea dintre atrii ca aia ar fi problema si trebuie sa merg la control in septembrie,trebuie sa am grija sa nu raceasca sa o urmaresc daca oboseste la efort,daca se invineteste.si sa sper ca se va inchide si nu voi ajunge la operatie.sa vedem cum evolueaza pana in septembrie si apoi vedem.Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
Imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Se vor inchide.
Poze Cezar
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mihutaquote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by mihuta
ah, si avem si ceva poze noi aici
mami de Sophia
Papusica dragutica!
Ce visatoare e ea cand ii dai papa, acum inteleg la ce te referi ca nu participa/nu e interesata...
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Aaaa nuuuu, pozele astea sunt din a doua zi de diversificare, cand era tare curioasa, acum nici nu se uita la lingura, mosmondeste la cate ceva si comenteaza, iar eu bag lingurita cand apuc...
mami de Sophia
![](radtare.gif)
eu una nu mai apuc
![](icon_smile_big.gif)
logam spune:
quote:
Ma ingrijoreaza ceva, fetelor: am pipait tzitzi la bebe si parca are niste bobite, zic eu glandute mamare. Voi aveti asa ceva sau ii bai ?
poze sorinutza mica
Nu-mi raspunde nimeni...
poze sorinutza mica
slimatei spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by slimatei
desi pe mine nu m-a bagat nimeni is seama va spuneam... -3 kile nu m-a aplaudat nimeni..ia s'o vad c'o faceti
dar numai eu stiu cum am rezistat..eroiccred ca de' asta am slabit mai mult de pofta
Adica io-s nimeni? Eu credeam ca sunt Cineva: cineva spala vase, cineva duce gunoiul..
Si Adina te-o laudat, tu!
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Ce te tot hlizesti tu? Si cu cura te-ai ras de mine...
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
v-am mai rugat fetelor[iertama]..iertare..caci citeam una de la cap asta o pag de la celalalt..si la un moment dat n-am mai inteles nimik..
![](icon_smile_dead.gif)
dar vroiam sa ma simt si eu un pic mai bine atata tot
![](icon_smile_approve.gif)
va
![](pupic.gif)
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by oana_r
am fost la Iasi la prof.Dimitriu si i-a facut ecocardigrafie,i-a gasit 2 gaurele una intre atrii de 4-5 mm si una de 3.73 mm intre ventriculi.mi-a spus ca trebuie sa ateptam sa vedem daca se va inchide cea dintre atrii ca aia ar fi problema si trebuie sa merg la control in septembrie,trebuie sa am grija sa nu raceasca sa o urmaresc daca oboseste la efort,daca se invineteste.si sa sper ca se va inchide si nu voi ajunge la operatie.sa vedem cum evolueaza pana in septembrie si apoi vedem.Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
Pupici la ingeras
![](pupic.gif)
![](rugaciune.gif)
BAi ma exaspereaza reclama asta la pampers.... frate asa mult cotizeaza astia .... ca nu ii mai suport... Si la voi se blocheaza cursorul din cauza ei
![](bang.gif)
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
si
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
Poze Raulito
sanduta spune:
quote:
Si nu imi da spor mai mare ca treceam in alta transa?
poze sorinutza mica
Transa de salar e facuta in functie de vechimea in invatamant. Sporurile ti le da dupa transa 6%, 9% depinde unde te incadrezi la fiecare spor. Eu asa stiu. Oricum e nasol ca acesti ani nu se adauga la pensie. In concluzie eu cand ma intorc la scoala sunt tot in aceasi grila de salar si plec tot de la salarul ala chiar daca trebuia sa trec in alta transa. Bine ca beneficiem de cresterile salariale, ca altfel ar fi fost nasol rau de tot.
Poze Cezar
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by logamDe ce trebuie sa ies din forum pentru a citi mesajele noi si nu-mi apar cand le postati?
poze sorinutza mica
dai doar refresh
![](pupic.gif)
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
si
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
Poze Raulito
sanduta spune:
Al meu flacau aseara a facut un kaka de toata frumusetea. dupa ce l-am culcat m-am tot gandit ce am facut diferit de alte zile, si nu imi dau cu seama Numai acolo imi e gandul.
Eu ieri am vorbit cu o pediatra care mi-a spus sa nu-mi fac griji ca nu manaca bebeul bine in fiecare zi sau ca nu vrea sa manace deloc, e ceva obisnuit si nu trebuie sa-i fortam. Asa ca fetelor NU VA MAI STERSATI. Vor manca ei.
Poze Cezar