Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

woww fetele da' aveti un spor la scris!! noii de abia am papat micul dejun.... azi ne-am trezit "omeneste" la ora 11.30...

citesc si revin!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

ELLIS,!Inca nu i-am introdus cartof,trebuie sa am mare grija cu greutatea ei...De fapt nici nu mai stiu ce sa fac,pediatra noastra e o tipa super,i-am zis ca nu as vrea ca Daria mea sa treaca toata viata prin ce am trecut eu(cure de slabire non--stop adicatelea)...Si am fost de comun acord sa ii supravegehez alimentatia de acum...Sa nu ii dau cartof,banana(trufanda,rar),cereale nici vorba...Asa ca piureul de legume il fac din dovlecel,broccoli,morcov,telina,pastarnac,1 fir de patrunjel.Si il papa f bine.De ieri papam si carnita,iar saptamana viitoare o sa-i introduc branzica dulce,poate o sa -i placa in combinatie cu fructe,cine stie...Hai ca am inceput sa bat campii,ce sa-i faci asa e la o anumita varsta...
CREEM,de ieri incoace am si eu tot cu 9 in fata...Si cand te gandesti ca ii invatam pe copii ca 9 e mai mare decat 1...
Asa ca astept si eu niscai laude...Intr-o luna am reusit sa scap de 6,5 kg!!!Da' tot nu intru in haine...Incurajari,ceva???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

FELICITARI !!! Si la mai multe

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Amy26

Fetelor,am si eu o .....cate scaune treb. sa aiba un bb de 6 luni pe zi? al meu face de 4-5 ori...uneori chiar si de 6 ori pe zi. ...nu vi se pare cam mult?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Amy si la noi scaunele sunt cam 4 la nr... tot asa cu aspect normal.. Eu sunt chiar fericita... ca are un tranzit foarte bun...

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by logam

Buna dimineata! O doriti?

La multe, multe lunite sarbatoritilor de azi!

Sanda, cum adica nu merge vechimea in astia 2 ani de concediu? Eu stiam ca se pun... La grade stiu ca nu.

Noi am fost ieri la vaccin si apoi la mami meu ca e Elena si am ajuns dupa 10 seara acasa... Si azi noapte pe la 1 s-a trezit Sorinutza mea plangand. Avea febra de la vaccin , 38 cu 4 si nu am putut nicicum sa ii dau siropelu. Asa ca am recurs la babesti . Am preparat apa la temperatura camerei cu f putin otet, am muiat niste fase si i-am bandajat gleznele si incheieturile mainilor cu ele. Si am asteptat. Ii luam tot la 10 minute temperatura. Si scadea . Pe la 2 dimineata avea 36 cu 5 si m-am putut culca si eu.

Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica

Pai la noi sunt doua vechimi: una in munca si una in invatamant. Grila de salar e facuta dupa aia din invatmant. Vechimea in munca e doar pt sporuri. :((( e nasol. De aceea barbatii au salar mai mare ca si profesori si ajung mai sus, ca au mai multa vechime in invatamant.

Dar cum nu reusesti sa-i pui supozitor??

Poze Cezar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

neata! nustiu daca a dat cineva cafeaua ca n'am apucat sa citesc..dar mai dau eu una provizoriu.. si merg la recuperat..sper sa nu se trezeasza micutza...macar sa apuc sa va scriu...

multumesc tuturor de sustinere..desi n-am citit sigur ati facut-o

ieri a fost o zi asa cum imaginam.... din punct de vedere a rataciriri prin Roma ca de'obicei.. am ajuns acasa tarziu tare..tare intortochiata e ..mai ales cand n'o cunosti si mergi cu masina(si fara navigator)..daca as fi fost cu mijloacele de transport.. sigur fceam prima...asa ne-am invartit in acelasi loc de mai multe ori..dar important e ca pana la urma am nimerit casa

despre pitica cardiologul.... i-a facut electrocardiograma..si n-a iesit nimic rau... atata am inteles ca era cam scumpa la vorba(precum toti dr. de la stat dealtfel)poate daca mergeam la privat aveam alt tratament ..
in fine a consultat-o si a zis ca ca intr-adevar exista un suflu..dar nu e chiar asa anormal... cam atat am inteles eu..si ca tb sa mai prind o programare peste 6 luni..deci..ceva.. in fine..oricum cand mergem in Iasi mai consultam un dr..asa de precautie...

va pup si va urez o zi buna... ca acum am pierdut o gramada de timp numai inchizand fereastra la stia cu pemparsul lor..a intrecut orice gluma

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

ma bucur ca e bine pitica scumpa... foarte bine te-ai gandit sa mai mergi si la Iasi pt inca o parere...
Imi pare rau pt ratacirea prin Roma... dar cum ai zis tu...bine ca ai nimerit casa ...

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Nu s-a trezit ca sa o pot dezbraca si sa ii pun

poze sorinutza mica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana
[br
CREEM,de ieri incoace am si eu tot cu 9 in fata...Si cand te gandesti ca ii invatam pe copii ca 9 e mai mare decat 1...
Asa ca astept si eu niscai laude...Intr-o luna am reusit sa scap de 6,5 kg!!!Da' tot nu intru in haine...Incurajari,ceva???

Felicitari.... de la mine sa asteptati acelasi masuratori dar in spate

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Fetelor si eu acum la 1 iulie cand merg la munca trebuie sa anunt pe cineva sa intrerupa cei 2 ani sau anunta de la munca?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Da trebuie anuntat. te duci tot acolo unde ai depus dosarul pt concediu acesta si iti v-a da un alt formular pe care il completezi si cu o adeverinta de la locul de munca.

Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

De ce trebuie sa ies din forum pentru a citi mesajele noi si nu-mi apar cand le postati?

poze sorinutza mica

Pagina nu face refresh automat. Apasa pe F5 de cate ori vrei sa citesti mesajele noi!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

mersi mult ca m-ai luminat si pe mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:

Buna dimineata! O doriti?

La multe, multe lunite sarbatoritilor de azi!

Sanda, cum adica nu merge vechimea in astia 2 ani de concediu? Eu stiam ca se pun... La grade stiu ca nu.

Noi am fost ieri la vaccin si apoi la mami meu ca e Elena si am ajuns dupa 10 seara acasa... Si azi noapte pe la 1 s-a trezit Sorinutza mea plangand. Avea febra de la vaccin , 38 cu 4 si nu am putut nicicum sa ii dau siropelu. Asa ca am recurs la babesti . Am preparat apa la temperatura camerei cu f putin otet, am muiat niste fase si i-am bandajat gleznele si incheieturile mainilor cu ele. Si am asteptat. Ii luam tot la 10 minute temperatura. Si scadea . Pe la 2 dimineata avea 36 cu 5 si m-am putut culca si eu.

poze sorinutza mica

Pai la noi sunt doua vechimi: una in munca si una in invatamant. Grila de salar e facuta dupa aia din invatmant. Vechimea in munca e doar pt sporuri. :((( e nasol. De aceea barbatii au salar mai mare ca si profesori si ajung mai sus, ca au mai multa vechime in invatamant.

Dar cum nu reusesti sa-i pui supozitor??

Poze Cezar

Inseamna ca eu cand revin la catedra am tot atatia ani vechime ca pana acum?

poze sorinutza mica

Mergi la inceput