Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

francisca----daria e nascuta pe 10 februarie 2007

mihaela imi pare foarte rau! mai bine mergi la dr tau sa discuti despre asta si poate e o greseala , iti urez sa ai parte doar de vesti bune!

fetelor, vreau sa va intreb ceva: cand ati culcat copiii in patut obisnuit? adica cand ati renuntat la patul de bebe? cum ati procedat?
eu vreau sa o invat pe daria sa adoarma in pat obusnuit inca din vara asta, cam cand va implini 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

relusha, flower bee bine ati venit
sarcina usoara! bebei sanatosi! sa parcurgem impreuna fiecare etapa si sa ne bucuram impreuna de fiecare miscare a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Mihaela sper sa te inseli , vorba fetelor poate ecograful nu a fost bun, nu strica si o a doua opinie de la alt medic.

Justme,cum ai reusit sa scapi de greturi asa repede, stiu ca pana in saptamana 12-13 poate aparea greata, desi nu e regula la toate fetele.Inseamna ca te numeri printr-e cele norocoase

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
5+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Hmmm, e ora 10 si inca nu a aparut greata!!! Se pare ca functioneza metoda cu biscuiteii mancati pe stomacul gol, de indata de te trezesti. Sper sa ma tina tot asa!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

In rest cum te mai simti,te-ai mai odihnit, mai ai sangerari? Eu am avut o mica durere de cap si o usoara ameteala, imi vine sa dorm toata ziua, greturi am dar foarte usoare, de vomat n-am vomat inca.Daca ar fi numai atata ar fi bine, ceea ce ma dranjeaza este nu poftesc la nimic in timpul zilei abia seara mi se face foame, asa ca ma prinde ora 12 noaptea mancand.Maine fac 6 saptamani, sa dea D-zeu sa fie bine pana la sfarsit, pentru toata lumea.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
5+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris,nu mai am greturi si nici spotting, ma simt foarte bine. Cred ca a fost si oboseala acumulata....De luni imi reiau programul normal.

Cu pofta de mancare...si pe mine ma apuca in miez de noapte, dar o pacalesc ducandu-ma la culcare pe la 10

O sa fie bine, ai sa vezi!Ai grija de tine.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara fetelor,

Mihaela, te imbratisez si ma rog sa fie bine .

Pentru toate fetele care si-au adaugat numele in ultimele zile la Odisee, Bine ati venit! si o sarcina usoara si frumoasa

De mult nu am mai intrat pe aici - dar incerc sa va citesc aproape zilnic. Noutati nu prea am. Nici greturi, desi uneori seara (nu dimineata) ma simt un pic "yukky"/ciudat, nici dureri de spate... La servici toate bune.Inca nu i-am anuntat de sarcina, astept sa treaca primul appointment cu moasa care va fi pe 9 iunie - chiar azi am primit scrisoare. Ora de programare ma cam dezavantajeaza, voi vedea daca pot schimba ceva. A, o chestie amuzanta - astia m-au promovat ca "supervisor" in banca, ma intreb ce mutra o sa faca sefu' cand o sa afle ca "supervisoru'" o sa ia o pauza mai lunga de la lucru in 6 luni Tot asa a ramas bietu' om fara supervisor si anul trecut, colega are acum un bebe taaare dulce!

A inceput "the long week-end", aici luni e bank holiday... abia astept sa lenevesc un pic.

Pup pe toata lumea si va urez un week-end frumos

7+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata si multumesc frumos pentru primire. Sarcina este un moment atat de frumos, incat e tare bine sa il poti impartasi cu alte persoane in aceeasi situatie cu tine, mai ales ca sunt atatea nelinisti si intrebari care ne framanta!

Fetelor, as vrea si eu sa stiu de la cele mai cu experienta daca sunt normale crampele. Eu am cateodata niste crampe de parca as fi in prima zi de CM. Din pacate, nu pot merge la dr decat dupa 1 iunie pentru plec inn Austria saptamana viitoare.

De asemenea (ma scuzati, e prima sarcina si sunt un izvor nesecat de intrebari) stiti cumva daca faptul ca zilnic de doua ori cel putin trec printr-un dispozitiv de securitate (de genul celui din aeroporturi) poate dauna lui bebe? Oare sa cer dispensa de la Resurse Umane?

Vad ca sunt fete fara prea multe simptome. Eu le-am avut de la 10 zile DPO insa nu am greata prea puternica inca, nici spotting.

Va pup cu drag,

Bee 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neata fetelor.
Eu de 2 nopti ma trezesc la 4 fara 20 fix pt a merge la toaleta..ce sincronizare dom'le..

Flowerbee ,crampele nu-s normale..depinde si de durere.E adevarat ca mai simti mici intepaturi ici colo..dar sunt niste dureri difuze pt ca se intind ligamentele..Eu i-am zis dr si mi-a dat 3 no-spa pe zi.

Eu azi ma duc iar la dr sa-mi fac analiza secretiei,ca in sarcina din cauza schimbarilor hormonale se schimba si ph-ul si cam apare candida..Si cum prima data in viata mea am avut anu trecut asa ceva,vreau sa fac dinainte ca sincer,nu mai vreau sa am in veci..e sacaitoare si m-a frustrat la maxim..

Ieri am fost si la recoltare pt analizele date de medicul de fam..mi s-au parut atat de putine..nu tu fibrinogen,coagulograma..nimic..Nu le retin pe toate dar 2 din ele le stiam deja si aveam si analize din trecut pe care am zis ca i le duc..Si in loc sa-mi dea chestii pe care nu le stiu..mi-a dat VSH,Rh(pe asta il stiu),Grupa sanguina..pe care iar o stiu..HIV,calcemie,urocultura..Voi ati facut pana acum ceva?

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata,
Mihaela....cuvintele sunt de prisos si stiu exact prin ce treci...
Felicitari noilor mamici
Eu ma duc azi iar la medic la o eco. sa vad daca acest medic reuseste sa vada de unde scurgerile astea care nu se mai opresc, am sa va tin la curent, pana atunci va si sa auzim de bine
6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna. Si eu am crampe Flowerbeesunt ca niste mici intepaturi/dureri pelvine care vin si trec si sper sa nu aiba nici o semnificatie.
Eu am exagerat cu analizele un pic stiind si vazand atatea : am facut cam tot ce presupune sindromul TORCH si iata ce inseamna.Sper sa nu fu plictisitoare pt voi.
T=toxoplasma
O=other care presupune virusul Ebstein Barr(EBV),virusurile hepatitice B si C, HIV, Rujeola, Oreion , Varicela(evident pt cine nu stie dc a avut sau nu) Chlamidia,Mycoplasma,Ureaplasma, Listeria, Toxocara
R=rubeola
C=Citomegalovirus(CMV)
H=Herpes virus simplex 1(cel de la buze)si 2 (cel genital)

Sunt 2 tipuri de anticori importanti numiti imunoglobuline si prescurtati Ig:Ig M care arata infectia ACUTA si Ig G care arata infectia cronica sau dupa caz faptul ca s-a trecut prin boala si exista imunitate.In sarcina e bine sa nu avem nici o Ig M pozitiva, asta arata boala activa , acuta si este de prost prognostic. Daca avem Ig G poz si Ig M negative este poate cea mai de dorit situatie si presupune faptul ca am avut la un mom dat contact cu virusul respectin si avem anticorpi protectori(nici nu stii cand a fost asta)/ sau dupa caz am fost vaccinati si tot asa avem anticorpi.

In plus vor fi necesare grup sangv , Rh si cele uzuale o hemograma , ca , Mg, functie renala si hepatica, glicemia si evident teste de coagulare.
Pt intrebari medicale oricand sunt aici e placerea mea sper doar sa nu va plictisesc sa devin inoportuna si nu uitati eu nu-s ginecolog ci pediatru dar unde ma pricep pot sa va ajut.Va pupa Irina si bebe pui de 5 sapt si 3 zile

[url = <object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>]bebe mic[/url]

Mergi la inceput