Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by mihaela_let

Neata fetelor!
Pe mine am sa va rog sa ma scoateti din listuta; am fost ieri la eco transvaginala si, desi am 7 sapt si 6 zile, nu s-au putut vedea bataile inimii. Am plans mult ieri, asta a dost; azi merg la ginecolog sa vad ce-mi zice, dar fara prea mari sperante, mai ales ca au inceput durerile de spate si burta....
Va pup.

miha79

Miha poate nu era ecograful bun...unde ai fost?
Daca vrei eu am un ecografist bun si iti dau nr lui.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Neata fetelor..ce faceti voi? Nu prea am avut timp saptamana asta sa intru, dar va scriu acum 2 randuri. Noi suntem bine, declar cu bucurie ca am scapat de greturi. Bine..la mine nici nu prea au fost asa rele...si doar vreo 2 saptamani jumate am avut. Acum mananc cam tot ce prind mai ales legume si fructe.
Saptamana asta am auzit si bataile de inima ale copilasului meu (pana acum doar le vedeam)! Era cam agitat ca si mama-sa era agitata, dar totul e in regula slava domnului.
Miha...eu zic sa nu tragi inca nici o concluzie. Si mai zic sa te duci sa faci un alt eco, la alt medic!
Pupici la toate!

Justme7+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

mihaela imi pare asa rau ...
Si eu zic sa mai faci o eco, poate cine stie ...

flowerbee bine ai venit!

Ma bate gandul sa ma duc si eu la eco, cu toate ca doctorul meu nu cere ecografie pana la cea de 12 saptamani.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 5+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mihaela,mai mergi la un eco,sau du-te si fa-ti eco la dr tau..Tu unde ai facut eco?Poate nu e totul pierdut si cu tratament se rezolva.

Eu numai ce am venit de la analize..am descoperit azi noapte niste mici pete maronii pe proteslip..sa fie resturi de la sangerarea aia de alaltaieri?Maine oricum ajung iar la dr,ca sa-mi recolteze secretie.Data trecuta cand am fost nu s-a putut ca-mi pusesem de dim utrogestan si am zis ca poate nu iese bine..asa ca am hotarat cu dr ca inainte de recoltare seara si dim sa iau utrogestanul oral,sa nu influentam cu ceva rezultatul.

Naty,de ce dr tau nu face eco pana in sapt 12?Atunci deja mai ai putin si treci in trimestrul 2..si daca ar fi ceva in neregula,nu ar vrea sa stie mai devreme?Ca banuiesc ca n-a avut el norocul sa aiba doar gravidute cu sarcini normale si fara pic de probleme..Eu stiu dr.care fac eco doar sa fie siguri ca e sarcina..ca mai pot fi probleme si cu testele(mie de ex,inainte nu-mi ieseau...am vazut sarcinile la eco si testele tot nu ieseau..acum au iesit 2 si le-am facut in ziua in care trebuia sa-mi vina ciclu,desi se zice ca e bine sa astepti putin ca poate iti intarzie..si sa-l faci dim..eu l-am facut si seara..)Pur si simplu m-ai facut curioasa la faza asta..de asta intreb..sau poate n-am inteles eu bine si ma lamuresti si pe mine un pic..pupici.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francisistef spune:

Mihaela , imi pare asa de rau! Nu lua masuri pana nu stii sigur ce se intampla! Si daca e sa nu mai fie, macar asteapta sa vezi daca se elimina pa cale naturala, un eventual chiuretaj e foarte traumatizant, iti spun din experienta proprie, si apoi trebuie abstinenta vreo 3 luni de zile pana sa mai poti ramane insarcinata din nou. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francisistef spune:

Cand am zis abstinenta ma referam la faptul ca nu e bine sa ramai insarcinata caci e posibil sa pierzi din nou sarcina. Eu am experimentat-o si pe-asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna....

...sunt nou venita si sunt insarcinata si eu.... sper ca de data asta sa pot merge pana la capat.... am pierdut o sarcina in 31 decembrie 2007 la 6 saptamani, avort spontan, sangerari si apoi am trecut printr-un chiuretaj, multumesc lui Dumnezeu, reusit, fara urmari grave....Acuma sunt din nou insarcinata, ultima menstruatie am avut-o in 25 martie 2008. Am fost la medic si la ecografie mi-a spus ca am uterul mic (66.4/44/35.9) cum stiti ca sunt aceteste dimensiuni, de asemenea mi-a spus si ca BB ii mic, 12.1 mm si ca are 6 saptamani si 4 zile. Intervalul in care ar trebui sa nasc este 30 decembrie 2008-13 ianuarie 2009.

Va multumesc ca existati.... citind ma incurajez singura.....
O zi buna si sa aveti grija de buriticile voastre....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hmmm, e ora 10 si inca nu a aparut greata!!! Se pare ca functioneza metoda cu biscuiteii mancati pe stomacul gol, de indata de te trezesti. Sper sa ma tina tot asa!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Relusha

Buna....

...sunt nou venita si sunt insarcinata si eu.... sper ca de data asta sa pot merge pana la capat.... am pierdut o sarcina in 31 decembrie 2007 la 6 saptamani, avort spontan, sangerari si apoi am trecut printr-un chiuretaj, multumesc lui Dumnezeu, reusit, fara urmari grave....Acuma sunt din nou insarcinata, ultima menstruatie am avut-o in 25 martie 2008. Am fost la medic si la ecografie mi-a spus ca am uterul mic (66.4/44/35.9) cum stiti ca sunt aceteste dimensiuni, de asemenea mi-a spus si ca BB ii mic, 12.1 mm si ca are 6 saptamani si 4 zile. Intervalul in care ar trebui sa nasc este 30 decembrie 2008-13 ianuarie 2009.

Va multumesc ca existati.... citind ma incurajez singura.....
O zi buna si sa aveti grija de buriticile voastre....

Buna.Bine ai venit.Felicitari pt sarcina si sa dea D-zeu sa fie bine.
Nu ti-a dat nimic de sustinere acum?
Eu zic sa stai linistita si eventual sa mergi si la alt medic.Ideea asta cu e prea mic..nush ce sa zic...stie cumva cand a avut loc fecundatia?Poate avea loc mai tarziu si atunci sarcina de fapt e mai micuta decat iti da tie calculand de la ultimul UM .Lasa,tu ai grija de tine si de bb ca o sa creasca el mare..Iar uterul pe masura ce creste bb,creste si el..

Mihaela cum mai esti?

PS:Citind pe net am vazut ca dimensiunile difera..fiecare bb evolueaza diferit..cei micuti la inceput ii pot intrece pe cei care erau maricei la inceput si tot asa..Si inca ceva,la 6 sapt.nu cred ca bb are 12mm..poate sacul..altfel ar fi mare si din ce-am citit eu pe net si din faptul ca vba aia cumnata-mea la 14 sapt are 27mm.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Mi-a dat medicamente si anume: duphaston 2/zi, vitamina E 1/zi si acid folic 3/zi si sa fac cat mai mult repaus...

o sa merg si la alt medic.... abia pe 4 iunie mi-am gasit loc pentru o consultatie....sper sa decorga totul bine....imi este frica sa nu il pierd si pe asta, ne dorim foarte mult un BB, sotul meu e inebunit dupa copii....

Mergi la inceput