Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Alina, 5 minute mai devreme daca veneai, nu mai deschideam eu capitolul. Sper ca nu te-ai suparat ca m-am bagat.
Cum ziceam si capitolul trecut, faceti un cont comun gen mamici de ian-feb 2009 cu parola pe care sa o aiba mai multe fete si va fi mai usor de modificat pe viitor.



Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina imi pare rau ca te-ai simtit rau..acum esti mai bine,da?
Andreea are dreptate,asa fac toate fetele de la odisee..creeaza un cont,gen "mamici ian-febr 2009" si parola o stiu mai multe fete.In caz ca una nu este,modifica alta..sau deschide un nou capitol cu contul acela mereu..Si e mai bine asa,ca se mai intampla sa pleci,sa n-ai acces la net sau mai stiu eu...
Cris30..si eu ieri aveam 6 s si 3 z..si i-am vazut inimioara cum palpaia..si eram toata un zambet..si-mi sucisem tot gatul..imi venea sa pup monitorul..si dr mea zicea..uite aici cum face..pac pac pac..si eu eram topita toata..
Aici ploua cu galeata..chiar..mai e cineva din Cta?

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

OK, mi se pare foarte bine asa..
Cine face contul si care sunt fetele care vor sa se inscrie sa obtina parola ca sa aiba drept de modificare (fete care au mai multa experienta in administrare).
Astept propuneri..

Andre ea, NU m-am suparat, stai linistita, insa nu stiam daca tu esti la curent cu toata istoria si daca vrei sa stai mereu sa intri la noi ca sa faci modificari...de aia. Imi cer scuze daca ti-am dat senzatia ca m-am suparat.

7+



Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina imi pare rau ca nu te-ai simtit bine ... stiu ce insemna problemele de tensiune, eu sunt hipotensiva rau de tot, fac cateodata 6 cu 3 de nici nu ma tin pe picioare.

tuchi asa cum spunea si andre ea durerile de sani inceteaza la un moment dat, nu e cazul sa te panichezi ... din cate imi aduc eu aminte momentul asta e pe la 6-7 saptamani.

Am fost si eu aseara la doctor, mi-a confirmat sarcina. Nici nu m-a intrebat care e UM, m-a controlat si a zis ca e sarcina in uter de aproape 6 saptamani. Mi-a zis sa vin peste o luna cu analizele facute la cealalta sarcina, sa vedem ce repet si ce nu.
Mi-a spus si sa ma programez la eco la o anumita doctorita, despre care stiu ca e foarte buna numai ca la clinica (doctorul meu e acum la Polisano, ca si doctorita ecografista) nu mai au locuri ... pana in septembrie . Cica ma suna ei pana pe 11 iunie sa vada daca se elibereaza ceva, acum sunt pe o lista de asteptare. O sa incerc sa ma duc la ea la spital, sa fac acolo, daca nu ma programez la alt doctor.
Deocamdata nu iau nimic in afara de acid folic.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 5+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fetele, sunt programata la ginecolog pe joia viitoare...deja am emotii. Am recitit chiar acum povestea nasterii fetitei mele, probabil sunt hormonii care isi fac de cap cu mine, sunt cam cu capul in nori.
Vorbeati de problemele cu tensiunea mica, asa sunt si eu, toata sarcina oscilam intre 8 cu 4 si 9 cu 6...


http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99775

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Iris,am citit si eu..frumos :)
Bafta la dr...sa vii cu vesti bune.

POZE
my baby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Vin de la medic...a vazut DOAR endometrul ingrosat, am fost cam dezamagita am 5 sapt si 1 zi de amenoree , ce-i drept bebe nu are in fapt nici 4 saptamani dar sunt un pic nelinistita . La voi cand si cum s-a vazut???????Va pup

<a href="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=0&day=15&babycount=1">test</a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ajunsei si eu acasica, zbor fara incidente, pe transatlantic m-am intins pe trei scaune libere si m-am relaxat (atat cat am putut). Cand am ajuns pe JFK mi s-a facut rau si cand m-am dus la baie, iar incepusem sa sangerez putin. M-am dus si eu la un lucrator de acolo si l-am intrebat dc exista vreun punct sanitar, ca tb sa fac o injectie (pregnyl). Nu va zic ca s-a alarmat omul ala si in cinci minute cat m-am dus eu pana la baie sa ma verific a chemat paramedicii.Nu vroiau sa ma mai lase sa ma sui in avion, degeaba le-am explicat eu ca mi se intampla treaba asta de cate ori nu-mi iau medicamentele la timp, bla, bla, pana la urma m-au pus sa semnez o hartie ca ma urc pe propria raspundere si m-au escortat pana la avion. Sper sa nu-mi vina vreun bill acasa!
Cu somnul m-am reglat dar in schimb imi este greata in continuu, vomit de cinci-sase ori pe zi, am legat o prietenie trainica cu toaleta. Mi-am luat niste Emetrol, farmacista mi-a zis ca e safe in sarcina, nici nu stiu ce sa fac.La medic ma duc de abia pe 10 iunie, dar in ritmul asta cred ca ajung o mana de om, am slabit intr-o saptamana 3 kg.
Voi ce stiti,(in special Chris30) ce medicamente pot lua pt greata si sa fie over the counter?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album


My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:


la prima sarcina am avut sangerari (off, ce ma enerveaza public asta, blocheaza tot)si nu puteam nici sa ma misc 5 min pe strada ca gata, nu erau grave, dar am stat destul in pat
trece din fericire daca stai cuminte-cuminte si te odihnesti, urmezi indicatiile medicului
pentru care au probleme si multa liniste ca bebele simte tot
din fericire nu am avut greturi la prima sarcina si se pare ca nici la sarcina asta nu am, deocamdata (sper sa o tin tot asa!)
la prima sarcina am luat elevit, dar cu intreruperi pt ca erau perioada cand nu suportam prea mult gustul pastilei (asta a fost singura problema pe care am avut-o), dar nu acordul dr
inca nu am facut programare la dr , o voi face zilele astea, momentan treb sa stab cine sta cu daria cand voi merge eu la dr


apropo', datele mele sunt: DN 27.01.1980, UM 20.04.2008, DPN 25.01.2009 +ANA DARIA (10.02.2009)

eu merg la dr radoi de la municipal, cu el am nascut-o si pe daria si a fost super pe toata perioada sarcinii, plus ca mi s-a rupt apa vineri spre sambata si a venit la spital, iar operatia de cezariana a fost foarte reusita (la 8 zile dupa operatie am ridicat oala de 15 kg cu apa sa-i fac baie dariei-----stiu ca nu-s intreaga da' in mom ala nu era nimeni acasa si copilul treb spalat-----si nu s-a intamplat absolut nimic, nici povestile ca atunci cand e ger simti dureri la operatie nu s-au adeverit,nici probl din fericire nu au fost)

sa fie bine pentru toate mamicile si sa trecem cu bine peste perioada asta , sa la final cat putem de toate starile prin care am trecut in aceasta perioada, sa fie sanatosi ca le ducem noi pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns francisistef spune:

Toni, in ce an ai nascut-o pe Daria?

Francesca, mami de Stefania (11.01.2007)
5+

http://community.webshots.com/album/561548849xUMTMh?start=12

Mergi la inceput