Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Amniocenteza se face la cerere. Oricine poate solicita amnio, dar este indicata mai ales la femeile cu varsta peste 35 de ani.
Este considerata o procedura oarecum de rutina, toate prietenele mele care au fost insarcinate au facut-o. Chestia cu TT si DD eu o stiu de la seful meu, medic ginecolog - am lucrat intr-un astfel de centru inainte de a pleca din Romania, colaboram cu Genetic Lab si stiu ca aveau foarte multe rezultate fals pozitive.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
miereamara spune:
De altfel TT este total neconcludent pt sarcinile gemelare (datorita nivelului mare de hCG).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
IRINA.C spune:
Buna fetelor. Offf nu stiu cum va e voua dar eu am niste dureri pelviene destul de frecvente nu neaparat intense dar suparatoare si abia joi ma vad cu ginecologul meu.Plus ca ma simt nu stiu cum ...trista speriata nelinistita.Am de lucru la o prezentare pt un congres international si NU MA POT ADUNA nu pot si pace.Somn, plans . nu stiu ce naiba am.Uffff si azi o scurgere asa ac o leucoree galben spre maro, nu cred ac era sange ca mi-as fi dat seama dar m-a nelinistit si asta...Un sfat ceva o vorba buna...Maine facemm 6 sapt...si io tristaaaa
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
Michelle81 spune:
Buna fetelor.am revenit si noi!Am fost ieri la eco si i-am vazut inimoara puiutului nostru,avem 16 mm si e este totul bine.Mi-a luat si mi vreo 6 eprubete de sange pt analize si am sa ma programez si pt combined test(se face intre 12 si 14 spt).Mi-a dat si carnetul de gravida,mai trebuie sa merg pana in sapt 20 la medicul de familie pt acele contraole din carnet(nas,dinti,abdomen,plamani etc)in rest imi est in continuare ff greata,acum mi.a dat si ceva pt asta ca mi.era ff rau!Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
8+
Puisorul nostru scump
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by justme25
Si faza cu inghetata e cat se poate de falsa. O prietena de a mea a avut o sarcina grea..a vomitat vreo 4 luni de zile, a slabit si medicul i-a recomandat pentru greturi sa manance in fiecare zi inghetata. Toate lunile a mancat inghetata. Are un bebe frumos si sanatos acum! Deci e vrajeala cu alimentele astea...ar insemna sa nu mai mananci nimic! Pe urma o dai in anemii si alte cele!
Justme8+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
Inghetata e periculoasa pentru ca exista riscul sa aiba salmonela. Nu e ceva des, dar se intampla. A fost acum cativa ani scandal cu un lot de inghetata delta infestata cu salmonela.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Michelle81 spune:
Inca nu reusesc sa tin pasul cu voi mai alesca am lipsit acum cateva zile si am gasit un capitol nou plin.
Am vazut ca discutati de creme si alte cele.eu folosesc de la hipp un ulei de corp pentru gravide,e tare bun si miroase si super.De vopsit eu nu ma risc deloc,chiar daca inainte ma vopseam acum nici nu ma gandesc la asa ceva.ma pot vopsi dupa nastere doar ma iubeste sotul si asa .
Cum stati cu lichidele?E nu pot bea mai nimik,ca de la tot mi rau si totul e ff amar pentru mine.Mi-am luat acum un ceai de gravide de la milupa,are multe vitamine si e recomandat si bunicel,am vazut ca il pot bea,in rest apa plata...
7+
Puisorul nostru scump
Michelle81 spune:
Eu stiu ca este permisa inghetata cumparata la cutie din magazin si este interzisa cea "deasfacuta"la cornet sau cum ii spune,care o cumperi asa din aer liber.sper ca am reusit sa exprim ce am vrut sa spun.
8+
Puisorul nostru scump
lalala13 spune:
salut toate burticile mici! si vin si eu cu o intrebare. eu inca nu stiu dc am o burtica sau nu! si...vin sa va explic...am facut niste analize de sange(fara sa stiu ca as putea fi insarcinata) si doctorul de familie a zis ca miroase a sarcina.boon. am facut 2 teste si sunt negative . m-am dus sa fac test bhcg si a iesit 0.187. in urma cu 2 sapt mai facusem(atunci credeam ca am ramas ca am avut scurgere de 1 ) si imi iesie<0,1. A aparut o modificare si cei de unde am facut analiza mi-au zis ca e sarcina chiar dc e sub nivelul de 4 sapt pt ca e la inceput rau de tot si ca ar fi trebuit sa aiba aceasi valoare ca acum 2 sapt daca nu era(si ca orice femeie care nu ste gravida are sub 0,1).....acum eu stau sa ma gandesc...o fi...n-o fi...o sa mai repet clar dar pana atunci am zis sa va intreb si pe voi ca sunteti mai umblate si mai stiute....
ps nu va pot spune cand am avut ultimul ciclu ca nu stiu.ultima scurgere de o zi a fost pe 1 mai cand ar fi trebuit sa vina ciclu dar nimeni nu mi-a zis ca fost sau nu...(eu cred ca ala ar fi)
offf astept parerile voastre
andre_ea spune:
Vreau nu-vreau, ma inscriu si eu pe lista voastra.
Am sperat sa fiu mamica de fetita in primavara, dar se pare ca voi fi mamica de iarna, si cel mai probabil din nou de baiat.
Pentru mine pica destul de prost sarcina asta, tocmai incepusem un curs la care acum nu ma mai pot concentra, ceva probleme financiare etc.
Am fost azi la dr., 7+ saptamani, mi-a dat pomelnic de analize, eco. de trim. I (pe la 13 saptamani) si dublu test. Eco. de confirmare a zis ca nu mai e nevoie dupa ce m-a controlat.
Mie mi-e un rau de mooooor. Si pe deasupra mai sunt si racita. Offf!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
cris30 spune:
Buna la toate fetele, stiu ca la ora asta faceti nani, la noi e 8 seara, am incercat sa intru mai devreme dar nu am putut deschide pagina de forum.
Azi am fost la doctor si mi-a facut eco intravaginala, aveam amandoi ceva emotii.Nu s-a vazut foarte bine embrionul, in schimb bataile inimii erau foarte evidente.Urmatoarea eco cred ca va fi in saptamana a-12-a.In rest greturi asa si asa, oboseala cat cuprinde.
Le felicit pe toate fetele care au fost la eco si si-au vazut bebeii crescand.
Ma duc sa va citesc pe toate mai bine
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
6+ Doamne ai grija de bebeii nostri