Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Porumbita spune:
si inca ceva... am inteles ca cel putin in primul trimestru nu e bine sa te vopsesti... dar cremele de corp? voi le schimbati? ca mie mi se par incredibil de scumpe cele pt per de gravideala
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
ce preturi are eco intravaginala?
cam cate eco sunt in total si cat de des trebuie mers la medic?
unde?la particular sau spital?
Eu de ex.acum am dat 80ron..la cabinet,dar e Cta.Insa si in Buc cred ca tot pe aici sunt preturile.Iar cea abdominala costa 60ron.Nu exista un nr de eco care trebuiesc facute,daca totul e ok,cam 3 ..1 in fiecare trimestru.Iar la medic,depinde de fiecare,de sarcina..unele merg mai des,avand probleme cu sarcina si prin des ma refer la 2 sapt asa..altele merg lunar sau chiar mai rar.Depinde de fiecare.
Ref la creme..eu nu mi-am schimbat nici o crema..De ce?Ma dau cu Dove pe corp si nu cred ca are ceva..
Fetelor am si eu o intrebare la cele ce iau tratament de sustinere.Voi luati tratamentul compensat?Daca da..ce si cat?Pt ca pe mine ma ruineaza..nu va zic cati bani am cheltuit in doar 2 sapt pe tratament,vizite la medic ,analize,etc...si din pacate nu ma numar printre fericitii castigatori ai loto 6/49 de sapt asta
POZE
my baby
7+
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarele rezultate? Cum sa le interpretaz? Merci mult.
Ac.anti-Rubella IgM* - 10.00 (in normaliate) -0.00 -- 20.00 (valoare de referinta)
Ac.anti-Rubella IgG* - 93.80 (in afara normalitatii) 0.00 -- 9.00 (valoare de referinta)
Anti-Varicella Zoster IgM* - Negativ
Anti-Varicella Zoster IgG* - 10.81 (in normaliate) 0.00 -- 135.00 (valoare de referinta)
Ac.anti-Rujeola IgM - Negativ (in normaliate) – Negativ (valoare de referinta)
Ac.anti-Rujeola IgG - Pozitiv (in normaliate) – Negativ (valoare de referinta)
Bee4+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Leditia spune:
quote:
Originally posted by flowerbee
Buna fetelor,
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarele rezultate? Cum sa le interpretaz? Merci mult.
Ac.anti-Rubella IgM* - 10.00 (in normaliate) -0.00 -- 20.00 (valoare de referinta)
Ac.anti-Rubella IgG* - 93.80 (in afara normalitatii) 0.00 -- 9.00 (valoare de referinta)
Anti-Varicella Zoster IgM* - Negativ
Anti-Varicella Zoster IgG* - 10.81 (in normaliate) 0.00 -- 135.00 (valoare de referinta)
Ac.anti-Rujeola IgM - Negativ (in normaliate) – Negativ (valoare de referinta)
Ac.anti-Rujeola IgG - Pozitiv (in normaliate) – Negativ (valoare de referinta)
Bee4+
Daca IgG e pozitiv si IgM e negativ ins ca ai avut boala respectiva sau ai fost vaccinata...Analizele sunt bune..si cum bolile astea dupa ce le ai dau imunitate,acum esti imuna.E ok,stai linistita.
POZE
my baby
7+
flowerbee spune:
Leditia, merci pentru ajutor. Aseara cand am primit rezultatele era sa lesin cand am vazut ca este pozitiv la rujeola si am fugit intr-un suflet la clinica unde am facut analizele (bine ca sunt pe aceeasi strada). De emotie, am uitat sa intreb de rubeola unde a iesit in afara normalitatii si de vericela. Ma interesa in special anticorpii pentru rujeola ca azi plec in Austria unde este declarata epidemie de rujeola.
Vad ca vorbeati de greutate si sarcina. Eu am intrat in sarcina cu 54 kg la o inaltime de 1,69 m. Mi s-a spus si mie ca femeile mai slabe iau mai mult in sarcina, insa depinde de organism, zic eu.
Porumbita, cat despre creme, eu nu am inceput sa le schimb, dar ma uit sa nu aiba vitamina A sau Retinol A care este contraindicat. Am fost si eu prin farmacii si am vazut ca sunt preturi mari la produsele speciale pentru gravide. Cu toate astea, o crema imptriva vergeturilor tot voi lua, speciala pentru sarcina.
Pe mine ma mai intereseaza (nu in mod deosebit pentru ca bebele e cel mai important acum) daca ma pot vopsi. Sunt blonda si imi fac radacinile o data pe luna iar suvitele o data la doua-trei luni. Am citit fel si chip de discutii si sfaturi, insa nicaieri nu spune daca e intr-adevar riscant sau nu. Eu cred ca in primul trimestru macar nu voi risca si ma voi faca satena cu L'Oreal Casting fara amoniac. Oare acest produs e nociv?
Sunt ingrijorata ca nu am inca medic si lumea ma sperie sa nu mai stau si sa pierd timpul pentru ca Rh-ul negativ poate sa imi faca vreo surpriza neplacuta. Sambata, cand ma intorc din delegatie, ma ocup de programare. Puteti sa imi recomandati pe cineva de la Euroclinic sau Medlife sau care macar lucreaza cu ei?
Fetelor, aveti grija de burticile voastre minunate!
Va pup pe toate,
Bee4+
ank24 spune:
Neata gravidutelor !ma primiti si pe mine la voi?
Pt listuta: UM-19.04.2008 DPN-25.01.2009
vreau si eu semnatura care poate sa ma ajute?
multumesc si o zi cat mai frumoasa sa aveti
Ank
justme25 spune:
Fetelor...eu sunt putin de tot ingrijorata...am observat azi dimineata ca scurgerea aia albicioasa galbuie..pe care o am de cand am ramas insarcinata, are azi o usoara tenta rozalie..dar usor de tot. M-am uitat pe net si scrie asa: "Saptamana a 9 a: pe masura ce uterul incepe sa se destinda, poti simti dureri si crampe. Poti avea chiar o scurgere maronie sau rozata"
M-am mai linistit..ca dureri si crampe nu am. Voi ce ziceti..vi s-a intamplat?
Justme8+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://s292.photobucket.com/albums/mm22/justme25_82/?action=view¤t=test.jpg
RalucaAlexa spune:
Buna Ank, bine ai venit!
Flowerbee, imi pare bine sa te vad printre noi!
Din ce in ce mai multe aspirante pe listuta, ce frumos!!!
Sarcina usoara fetelor si bebei frumosi si sanatosi!
Just, nu te ingrijora daca nu ai de ce! Iti faci rau tie si lui bebe.
7+
galmita mea
Angellique spune:
Buna dimineata floricelelor! Unde pot sa-mi fac si eu in bucuresti o ecografie 4d care sa fie exclusiv 4d??Ma interesez pentru trim 2, ca pana atunci nu cred ca este nevoie.Va pupic!
7+