Cum scap de funici!
M-au invadat furnicile! stau la etajul 4 dar asta nu e un impediment pentru ele! Nu-mi dau seama de unde vin dar sunt pestetot! Cum scap de ele?
mama de 1 an si 5 luni
Raspunsuri
lorellay spune:
Asta a intereseaza si pe mine..mai ales ca nu as da cu solutii toxicew..ca nu vreau sa afecteze copilul...
Lorellay 12+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
ralualexandrei spune:
Fara teama de a afecta copilul sau animalele puteti cumpara de la farmacia veterinara sau de la magazinul de animale 2 fiole de Regent pe care le amestecati cu apa intr-un pistol din acela de stropit geamuri,dati in locurile pe unde circula furnicile si vor muri pe masura ce trec prin solutie.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
papanash spune:
Raluca, eu am bebe de 8 luni si misuna peste tot,crezi ca e ok sa dau cu regent ?
am crezut ca am scapat vara trecuta de furnici insa vad ca au inceput sa reapara. Daca atunci sotul le-a starpit cu insecticid in timp ce eu-burtoasa eram plecata de-acasa, acum chiar ca nu stiu ce sa fac.....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
ralualexandrei spune:
Papanash si eu am un bebe si un catel asa ca Regentul a fost singura solutie.
Si cand erau ceilalti mici am dat tot cu Regent si nu au fost probleme,deci e adevarat ca e safe pt copii si animale.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Hai ca mi-am amintit,cand avea Maria un an ii invadasera furnicile dormitorul,dar nu asa oricum,se suiau si in patul ei si fata facuse o iritatie urata pe talpi si pe interiorul palmelor de la furnici,e alergica ca si mine asa ca intr-o duminica am dat cu vermorelul in care facusem solutie de regent,peste tot dar absolut peste tot in camera ei,nu va spun cate musuroaie am gasit,cert e ca am scapat de ele si Mariei i-a trecut eczema aia sau ce Dumnezeu a fost.
suzana95 spune:
Daca nu aveti Regent, puneti niste piper negru(am citit intr-un ziar canadian); eu asa am scapat de furnici.
lorellay spune:
Suzana..cum cu piper?
Lorellay 14+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
oprietena spune:
Eu am folosit bicarbonat de sodiu, am presat acolo unde le-am vazut ca misuna, le-am facut"drum" alb si dupa vreo 2 zile nu au mai aparut (asta in bucatarie si hol unde am gresie)