Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

galerie si pentru irda..se pare ca avem pereche !!!!

27 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor daca azi vor naste si Irda si Mona va dati seama ca in curand ne vine si noua randul?
Pana diseara sper sa avem vesti bune si Mada sa treaca pe listuta primii bb.

Caprioara multa bafta la eco si te asteptam cu vesti bune despre Ilinca!

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumesc dragele mele! Sunteti minunate!

Diana uof, inca un sir de lacrimi pe obraz. Vine si Antonia! Pai eu mereu le spuneam ca pana la ziua mea sa nu nasca, sa astepte. Si uite ca m-au ascultat!

Doamne-Ajuta pentru Mona si pentru Irda! Antonia si Codrin, va asteptam sanatosi!

Haaaaa...pana m-am cacait sa scriu mesajul, m-a sunat Irda! Care era foarte fericita si am ras de numa'. Dr ei era intr-o cezariana acum, asa ca am ajuns sa ne rugam de Antonia sa mai stea macar o ora. Zicea ca o simte cum coboara...

Asa ca sa tinem pumniiiii

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oau!!!! Ce veste!!!!
si pt Irda si Antonia!!!
Bai, ce zi !!!
AM vorbit acum o ora cu Mona; astepta sa se elibereze o sala de operatii...Doctora ei i-a zis ca nu ii va face rahi ci anestezie generala...

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mada imi pare rau ca te supara maseluta. Si eu is maniaca cu aerisitul, daca-ar fi dupa mine as lasa simultan toate geamurile din casa sa se faca current, dar sotzul e cam sensibil la current sic and e el acasa nu prea pot sa fac asta.

Turturica ne bucuram de vestile bune.

Amalia bine ai venit, sad ea DD sa ai parte de o nastere usoara si un BB sanatos. frumoasa mamaica si burtica.

Nati frumoasa culoarea la par, la fel si mamica cu burtica. Bietul tip care te vopsea

Dara si eu simt nevoia foarte des sa merg la toaleta de vreo saptamana, dar si beau mai multa apa de cand cu caldura asta. Si mie imi este f greu cand ma apuc sa fac ceva si imi ia mult timp si ma dor toate cele dar mai avem putin si scapam iar miza e mare.

Biribu ne rugam la DD sa fie totul bine, in legatura cu spitalul cred ca e mai indicat sa alegi un centru mai mare in caz de anumite interventii dar voi stiti mai bine cum stau lucrurile pe acolo

Pt Mona Doamne Ajuta! Sa iasa totul asa cum trebuie, ce emotii....

Oana eu zic sa nu te stresezi cu contractiile BH, si eu le simt din cand in cand dar nu le dau mare importanta, din contra sunt multumita ca si uterul meu se pregateste ptr nastere.

Caprioara bafta la eco, te asteptam cu vesti

Wow! Si Irda! Domane Ajuta! Ce zi plina, speram sa ne aduca 2 bebei sanatosi si plini de viata cum este sarbatorita noastra.

34+ AMR 5+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irda, Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatosa!Recuperare cat mai rapida si mult laptic!

Mirela 28w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Camy si Catilin, indraznesc si eu sa-mi dau cu parerea, cel mai potrivit este sa va rugati la Dumnezeu sa va lumineze si pe voi si pe sotii vostri sa luati cele mai bune decizii ptr voi si ptr bebelusii vostri, ca acum nu mai sunteti doi iar ceilalti chiar nu mai conteaza. sper sa nu va deranjeze ca mi-am dat si eu cu parerea

34+ AMR 5+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

waw...ce zi speciala!!!!
Asteptam 2 bb-i deja....Ma rog si eu si intru in galerie pentru MONA si IRDA. Sa auzim de bine si sa fie sanatosi primii nostri bebelusi !!!

Si bineinteles, LA MULTI ANI, SUN!!!! Sa fii fericita impreuna cu cei dragi si sa te bucuri de Galu cea mica si voinica!

Inca o tura pentru cei mici care vin astazi pe lume!

Pupici si la celelalte...
Of, am niste emotii!!

28+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

draga gabriela, asta am si facut..si chiar mi-am gasit linistea..acum stiu ca totul o sa fie bine..si el..de aceea m-am si impacat cu el...pare ca i-a venit mintea la cap..si lupta sa fie cu mine si cu bebicu..
oricum..azi trebuie sa vorbim numai despre lucruri frumoase..este si ziua lui sun..si vin si doi bebei...mai facem un pic de galerie

27 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Irda curaj mamicooo!!!!

wow...2 bebei pe ziua de azi! asta da!!!! brr....am emotiii
legat de contractii BH...io pana ieri cand am vb cu dr nu m-am agitat..el m-a agitat...e normal sa am mai multe intr-o zi...pana la ora asta am avut vreo...5, si citisem undeva ca si cele nedureroase..pot duce la scurtarea colului..deschiderea lui...naiba stie, merci de pareri

Oana
25+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput