viermisori

viermisori | Autor: Paula_Carmen

Link direct la acest mesaj

Buna seara tutor,

Am o mica mare problema cu fiul meu de 5 ani si 7 luni si anume virmisorii de care nu mai scapam.
Cine poate sa ma ajute cu un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

ce viermisori sunt?oxiuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cum adika nu mia scapati de ei? ca sunt atatea tratamente.... pentru deparazitare...
cum se numesc viermisorii?
daca stii sigur ce fel sunt atunci mergi la medicul de familie sa-ti dea un tratament adecvat varstei!
nu se poate sa nu scape de ei!!!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

a, si mai sunt tratamente naturiste. exista capsule cu usturoi, care sunt foarte bune, apoi sucul natural de morcov, cel facut in casa la robot, este foarte bun pentru parazitii intestinali!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

este bun combantrin de la pfiser.sunt pastile si picaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Presupun ca la oxiuri te referi.
In primul rand mare atentie la igiena. Unghii taiate foarte scurt si spalare pe manute de mai multe ori decat o face acum. Cred ca stii care este circuitul oxirilor... Mare atentie la scarpinat! Ouale intra sub unghiute. Copilul baga degetele in gurita sau pune mana pe ceva il duce la gurita si uite asa infestarea.
De asemenea sa ai grija daca mai are fratiori sau locuieste cu alti copii. In general ii paseaza de la unul la altul.
Cel mai bine ar fii sa ceri sfatul pediatrului pentru ca substantele vermifuge administrate dupa ureche pot ataca ficatul si nu numai. Mai este si terapia naturista. Sunt diverse preparate care se gasesc in plafar. Fata de ce ai citit mai sus adaug semintele de dovleac.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Din experienta mea cu oxiurii,poti sa iti spun ca trebuie sa inlaturi cauza.Eu am avut oxiuri pana la 18 ani,cand m-am mutat de acasa,era ingrozitor,nimic nu mai functiona.Eram destul de mare cand o farmacista m-a intrebat daca avem caine,daca am unghiile lungi sau cineva din familie umbla constant cu bani.Si mama lucra in comert,punea zilnic mana pe bani.Si totusi,cu toata igiena si tratamentele,nu am reusit sa scpa de ei.Abia cand am inceput facultatea am scapat,si nu am mai avut niciodata.Curios e ca parintii mei nu aveau,doar eu.Deci incearca sa vezi de unde tot se infectaza,si igiena e sfanta.

http://community.webshots.com/user/mishutzamishutza[url]

Mergi la inceput