Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 24
anca81 spune:
Musette
nu mai fac demult 2 feluri de mancare ![]()
![]()
Doar unul si bun!
Mami de Alexa, ma bucur ca v-ati insanatosit. Te inteleg cu serviciul, dar lasa ca vine si concediul curand. Tare m-as duce si eu la mare undeva, dar nici gand anul acesta.
O burtica mititica
24+
Carla Alexandra
alexa si mami spune:
'neata si tie clau! suntem bine, alexa si-a reintrat in forma, adica face numai nebunii, dar mai bine asa decit bolnavioara:)
bravo, anca, era si timpul sa te lase in pace.
face cineva cap nou?
alexa si
mami
dyanira spune:
Plec la medicul de familie cand ma intorc sa va gasesc la capitol nou da?
Diana
25+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
300 spune:
Buna tuturor, mai am cateva pagini si va prind si eu din urma. In primul rand, Nerantula, casa de piatra :). Ai avut o ceremonie foarte originala intr-adevar.
Anca, mai am cateva pagini pana vad daca ai postat din nou pe forum sau nu dupa ce ai ajuns acasa din spital, insa sper din tot sufletul ca esti bine, si tu, si Carla.
BB drag misca mai mereu. Teama mea era desigur neintemeiata, dar chiar facuse o pauza imediat dupa o perioada mai prolifica in shuturi, cand tocmai incepusem sa ma laud parintilor si doctoritei cu bb precoce... Va imaginati ce era in sufletul meu.
toate 
20+
300 spune:
Uf, ca sa nu uit, oricum sunt inca "moderata" si voi veti citi mesajele astea mai tarziu...
In martie am fost si eu racita ingrozitor, insa m-am ambitionat sa nu iau paracetamol. Am de la mama niste vitamina C care se inghite, mai "naturala", spun producatorii, si care intr-adevar e foarte eficienta. Am luat si oscilo; dupa ce luam, 1/2 de ora eram un pic mai bine, ce-i drept, dar nu m-a impresionat medicamentul asta.
Raceala a trecut destul de repede, in 2 zile nu mai aveam cine stie ce probleme, doar o mare sensibilitate la curent si geamuri deschise, care s-a mai mentinut cateva saptamani.
De atunci, pana acum o saptamana, am inghitit cate o vitamina C si pe bune n-am mai avut nici o problema cu racelile. Din pacate le-am terminat si treb sa astept alt tub. Sfatul meu e sa manacati vitamina C cat cuprinde, mai ales daca va stiti sensibile la raceli.
pe toate
20+
300 spune:
Va rog sa ma adaugati si pe mine pe lista de la inceputul threadului, DPN este momentan 3 octombrie. Eu sunt nascuta pe 09.11.1979...
Toate cele bune. Inca n-am ajuns la sfarsitul posturilor :)
20+
300 spune:
Fetele, ma doare burtica de cateva ore, ceva in genul "durerilor de ovare" sau menstruale. Aveti idee de la ce?
Drept e ca azi am stat numai pe scaunul asta din fata monitorului, si nu e ca alea ergonomice de la munca... Totusi exagereaza, si de fapt si aseara m-a cam suparat la fel. Seamana si cu o greutate. Imi vine sa nici nu mai respir uneori. 
20+
300 spune:
Vreau si eu user si parola de contul cu poze. Sa va cunosc si sa va arat si bb meu... 
20+