Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 22
andreutac spune:
Neata!
Clau_geo, tinem pumnii stransi pt tine la eco si te asteptam cu vesti bune!

Nerantula, f. frumoase pozele, iar atmosfera asa de romantica ....

. Casa de piatra si sa fiti fericiti!
Aseara tati a simtit-o pe micuta noastra miscand, dupa cateva saptamani de urmarire. Am fost asa fericiti!!!
Andreea
20+ 
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Clau_geo si tu mergi azi la eco?
Daca da atunci sa scoatem agitatele pentru amandoua:
Diana25+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
Mersi frumos Diana, hai sa ne facem galerie una alteia pt bafta la eco

23+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:
Buna dimineata burticutze
Am dormit ca un bebe
chiar daca sunt racita coapta. Cred ca obososeala si-a spus cuvantul. Ma simt putin mai bine decat ieri, sper ca pana maine sa fiu ca noua
Carla cea mica si scumpa e tare fericita ca e acasa, ieri a dansat non stop in burtica lui mami 
Clau_geo, imi pare rau ca ai avut o noapte agitata. Incearca sa te odihnesti dupa amiaza o ora, poate te vei simti mai bine 
Ratonelu, la Gine I in Cluj am fost. Insa nu cred ca sunt foarte mari diferente intre spitalele de stat.
Denisa
ce mai faci? Te mai doare spatele?
Azi am o sarcina grea, trebuie sa ma epilez
, din cauza ca am stat atat de mult in pat orice activitate mai "intensa" mi se pare o corvoada. Si poate reusesc sa-i pregatesc niste spaghetti bolognese sotului, i-am tot promis de cateva saptamani. Imi vine sa rad cand ma gandesc ca un epilat si un gatit de spaghete mi se par atat de greu de indeplinit, eu care eram activa non stop inainte si de abia seara ajungeam sa ma intind si sa stau linistita. M-am ramoliiiiiiit 
O burtica mititica
24+
Carla Alexandra
clau_geo spune:
Zambetmic, Anca si Andreutac multumes frumos pt sprijin
toate 3 burticile
23+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:

DYANIRA

CLAU_GEO

Nerantula, m-am pus si eu la curent cu vestile bune. Iti doresc casa de piatra si o viata fericita alaturi de jumatatea aleasa. Pozele voastre sunt superbe, sunteti frumosi amandoi 
O burtica mititica
24+
Carla Alexandra
ratonelu spune:
m-am cantariiiiiiittttttttttt
dupa ce acum o saptamana.....stiam ca am luat cam 4-5kg....acum deja mai am unu in plus
aore creste bebelu si lichidu si placenta etc...f repede acusica?
deci am 22saptamani si deja am luat aproape 6kg
asa....dintr-o dataaaaaaaa!!!!!!
deci o sa ajung la 20....of...si nu e asa mult...doar ca io am un metru si o cola sub picioare.
am plecat cu aproape 41 imbracata si acum am aproape 47 imbracata
auzisem io ca astea schiloade si uscate cum am fost io.....iau mai multe kg....
of....si mie totusi imi spune lumea ca nu m-am imgasat ...decat un pic in rest corpului(adik in afara de burtoi)
gata....v-am stresat si deja sunt depresiva....
clau_geo spune:
Ratonelu nu e mult
stai linistita, eu am cu inca 4 in plus fata de tine si dr mi-a zis ca e ok.
Nu-ti mai face probleme ca se supara 
23+
anca81 spune:
Hei, Ratonelu, bebe e bine acolo in burtica? Daca da, get over it!!! Vei scapa de kg in plus dupa ce vine bebe si inca mai repede decat le-ai pus. Hai, lasa depresia ca nu-si are locul acum.
dulce
O burtica mititica
24+
Carla Alexandra
Boo spune:
Si eu m-am cantarit si masurat azi. la noi vinerea se schimba semnatura si atunci ma cantaresc. De azi am intrat in 25 s.
Am luat 7 kg pana acum si am 100 cm in talie. Burta nu a mai crescut, doar kg astea nesuferite.
Fetelor bafta multa la eco azi !!!!! sa veniti cu vesti bune 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
clau_geo spune:
Anca
dulce si stai linistita cu epilatul. Eu am fost aseara la epilat inghinal cu ceara si a fost super bine, nu m-a fript, nu m-a durut, super super bine ![]()
Incearca cineva sa faca capitol nou ca la mine nu a mers, ma tot scotea afara din forum?
23+