Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mami de Alexa saru-mana pt raspuns, insa e ciudat ca ma doare stand intinsa eu aproape numai intinsa stau la recomandarea medicului de vreo 2 luni, asa ca de asta mi s-a parut ciudat ca nu cedeaza durerea. oricum pt sfat

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Muuh, multumesc mult de raspuns, sper sa nu regret ca am mers pe mana doctorului si am facut eco 4D la madam asta acra, noi speram sa fie cineva mai comunicativ, sa ne mai arate si explice una-alta, ca de la Pop nu scoatem nimic in afara de ceea ce ii dicteaza asistentei.
Ma bucur ca ai avut nervul sa-i spui vreo doua, chiar ar trebui si pe medicii astia cu fite sa-i mai puna uneori cineva la punct, chiar daca asta nu schimba, in fapt, nimic ..

21+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

Alinush felicitari pt schimbarea semnaturii, cresteti mari! Cam mult creste tensiunea ta, vorbeste cu dr cand ajungi la el, ai grija!
Piolica imi pare rau ca ai pierdut aiurea timpul. Si mie mi-a dat dr sa fac testul pt glicemie ca sa depisteze diabetul gestational. Mi-a zis doar sa mananc ceva dulce (cca 40g zahar) cu o ora-doua inainte sa-mi ia sange.
Dyanira bafta maine la eco!
Clau incep galeria pentru tine de acum
Monica nu mai plange ca incep si eu...eu ieri am plans toata ziua ca mi-au intrat cateii in gradina si mi-au distrus toate florile. Dar mi-a trecut dupa ce am fost la doctor si mi-a zis ca pot sa zburd.
3950g super bebe! Sa-i traiasca!Atat am avut si eu la nastere dar tot mi se pare muult, sper sa ajunga si bebeii nostri asa mari si sanatosi, Doamne ajuta!

23+ cu Alexandra Mina

Poze

mersi mult Andreea si sper sa va dau maine numai vesti bune.

23+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Clau_geo eu merg in Timisoara ca acolo stau
Ma bucur si eu pentru primul BB de la odiseea de iulie august.Sa traiasca si sa fie sanatos si fericit!!!
Parca vad ce repoede trece timpul si incep si la noi nasterile.
Monicasa stii ca si eu de abia astept sa imi tin puiul in brate dar parca mi-e si frica in acelasi timp de apropierea marelui eveniment.

Diana
24+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Diana mii de scuze , nu stiu cum am facut dar am citit Bucuresti la tine , sper sa nu te superi pe mine si imi pare rau ca nu ne putem intalni

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Musette, bravo! Dar chiar asa rau a fost Pop? Nu povestesti mai multe?
Nerantula, mare dreptate ai cu doctorii astia faimosi...acum ca i-am testat pe toti Pop data trecuta, in fine, am trecut cu vederea, m-am gandit ca e intr-o zi proasta, dar vad ca el e in zile proaste mereu. Iar de Herghe nici nu mai zic, m-a tratat prost pentru ca nu sunt pacienta lui (asistenta mi-a zis inaitne de eco ca imi face o favoare ca ma primeste- asta cu programare din ianuarie- ca el nu mai face eco decat pacientelor lui sau celor care nasc la Euroclinic )

bb2

Mergi la inceput

Kid tu eco la Herghelegiu ai facut la Euroclinic? ca daca e asa stiu ca nici pe mine nu m-a prmit acolo ca, e doar pt pacientele care nasc cu dansul la acest spital. In schimb am auzit lucruri bune despre el spuse de la fete care au facut eco la Sanador si la Medsana.

23+

Mergi la inceput

Eu maine sper sa nu se poarte cu mine asa urat ca nu sunt o fire care sa suporte multe si mi-e ca ii zic vreo doua vorbe.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by kid2003
Iar de Herghe nici nu mai zic, m-a tratat prost pentru ca nu sunt pacienta lui (asistenta mi-a zis inaitne de eco ca imi face o favoare ca ma primeste- asta cu programare din ianuarie- ca el nu mai face eco decat pacientelor lui sau celor care nasc la Euroclinic )

Vai ce favoare, sa te primeasca cu programare facuta din ianuarie... . Mie la Iosup mi-a placut, a fost oricum mult mai dragut decat fatuca de la CMU si mi s-a parut mult mai profesionist.

Musette bravo, ce ma bucur ca ai scapat de grija!

Eva pe unde umbli? Ai cam tras chiulul azi..

Clau inca o data !

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

quote:
Originally posted by kid2003
Iar de Herghe nici nu mai zic, m-a tratat prost pentru ca nu sunt pacienta lui (asistenta mi-a zis inaitne de eco ca imi face o favoare ca ma primeste- asta cu programare din ianuarie- ca el nu mai face eco decat pacientelor lui sau celor care nasc la Euroclinic )

Vai ce favoare, sa te primeasca cu programare facuta din ianuarie... . Mie la Iosup mi-a placut, a fost oricum mult mai dragut decat fatuca de la CMU si mi s-a parut mult mai profesionist.

Musette bravo, ce ma bucur ca ai scapat de grija!

Eva pe unde umbli? Ai cam tras chiulul azi..

Clau inca o data !

23+ cu Alexandra Mina

Poze

de 3x

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Ce face-ti fetelor??? si eu de la serv. cam tarziu, dar pana faci un dus, pana manaci ceva, apropo eu nu mai stiu ce sa mai mananc, m-am saturat de toate......
CLAU bafta maine la eco, si o sa vazi ca totul o sa fie bine, iar daca te deranjeaza dr. cu ceva, ne spui noua si o sa vada el.........pomeneai ceva de o intalnire??????

19+

Mergi la inceput