Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
underqueen spune:
superba bebe Rebe!
am fugit la gatit!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cleme spune:
Ce frumoasa e Clau! zici ca e o papusica! Chiar ca iti vine sa-i maninci cind ii vezi ce frumos dorm!
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Buna mamicute!
Azi sunt singurica cu piticii, tanti Lica n-a venit(s-a dus la dentist si i-a facut 3 extractii...are probleme cu lucrarea...).
Pana acum m-am descurcat: dimineata la 8 jum ne-am trezit toti, bebe a papat tzitzi si a stat tati cu el, eu am pregatit masa si am papat si noi cu Vlad, apoi i-am mai dat o tzatza lui bebe si l-am imbracat, pe Vlad la imbracat tati si am iesit eu afara cu ei, iar tati a plecat la servici. Cand ne-am intors bebe a fost cuminte, a papat si s-a culcat si am putut sa ma ocup de Vlad...pfiu...greu, maica, greu!
Acum l-am dus si pe Vlad la somn si sa-mi pun si eu sa pap...
Clau, si piticul meu se matzaie cateodata dupa baie , la 8 sau 8 jum ii fac si eu baita, apoi pe la 9 si ceva e in pat. De cele mai multe ori nu se culca, il apuca frichineala, ii mai bag zuza in gura si la fel ma freaca, de stau numai acolo cu el, exilata Pana la urma, pe la 10 si ceva ii mai dau o tzitzi si adoarme in cele din urma, dar nu-l tin in brate, il pun in patut si il mangai mult pe cap si pe frunte, cu lumina stinsa, las pe hol o lumina, sa nu fie bezna. Cam asa. Il mai tin in brate si-l legan putin cand plange si se agita de burtica, in rest sta la el in patut.
Naty, vezi ce bine e sa ai un ajutor? conteaza enorm! Bravo!
Spuneti-mi si mie cu marturiile, ca nu stiu...vreau si eu sa fac dar nu stiu unde...help...s-o intreb pe Papacica? are ea timp de mine?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
varuna spune:
Am citit repede, repede, multumesc de raspunsurile cu burtica mea neagra sa treaca odata negreala ca nu pot sa merg la plaja asa
.
Mai stiti ca ma plangeam eu ca nu doarme iedu' decat pe burta????E acum nu mai vrea pe burta, de ieri doarme pe spate ziua, noaptea inca nu am incercat, dar o sa vad in noaptea asta...sunt mandra de numa numa. Daca o pun pe burta ziua se ridica deja aproape in palme asa sus sta, eu cred ca mai are un pic si o ia in patru labe (daca e vreun reflex nu stiu de care nu ma desumflati ca pe Lyvy, cu doctoritele vorbesc, lasati-ma nestiutoare ).
fara exceptie...
Editez ca uitasem ...si iedu' face kk tot in Pampers si la propriu si la figurat...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Marutza
adriuta spune:
Foarte frumos doarme Rebecca pe burtica. Asa ii place si la bebele meu sa doarma, ar dormi si 3 ore in pozitia asta numai ca presupune mai multa atentie din partea noastra. Desi ei sunt marisori acum si isi pot ridica putin caputul tot trebuie atentie. Eu fac ture sa il verific mereu.
Voi ati observat ceva schimbari dupa vaccine? Ca mie mi se pare ca i-a scazut pofta de mancare...nu cu mult dar nu mai mananca asa cu pofta ca inainte...parca. Vi s-a intamplat si voua sau e doar in capul meu?
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!