pavaj, gard, zugraveala
cat costa sau cum se calculeaza (pe m2) pavarea curtii, gardul si de asemenea zugraveala?ma rog preturi estimative sa-mi fac o parere.
multumesc mult anticipat
Raspunsuri
madairina spune:
Pentru pavaj lungimea inmultita cu latimea reprezinta suprafata in mp. Pavajul il cumperi la mp. Dar trebuie sa iei in considerare si pe ce pui pavajul pe nisip sau pat de beton.
mathilda spune:
quote:
Originally posted by madairina
Pentru pavaj lungimea inmultita cu latimea reprezinta suprafata in mp. Pavajul il cumperi la mp. Dar trebuie sa iei in considerare si pe ce pui pavajul pe nisip sau pat de beton.
madairina- merci mult dar as vrea si niste preturi macar estimative sa-mi fac o idee.si inca ceva -care-ar fi recomandabil pe nisip sau pe beton?
merci mult
madairina spune:
Pavajul este in jur de 30RON mp cu unele variatii. Pentru trafic pietonal este suficient sa pui nisip sub pavaj dar daca se trece cu masina sau chiar o parchezi pe pavaj atunci este mai recomandat pe beton (nu cel pentru casa este un beton de o clasa mai mica si se face pe loc din nisip si ciment).
P&ANA spune:
1. "beton amprentat" :((ce culoare/model doresti !ca pret iese mai ieftin decat dalele si fara risc de a se denivela .costa 18 euro m2 fara beton iar 3m cubi am luat cu 10 zile in urma cu 300 ron/m3.
2.beton colorat 'elicopterizat" in jur de 8 euro m2 fara beton si arata ca interiorul de la metro /cora etc. Eu voi opta pt varianta 2 ca am o suprafata mare si "ustura" varianta 1.
Succes !
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
mathilda spune:
madairina, alina va multumesc mult. aveti idee cat costa gardul ? se calculeaza tot pe m2?
Guguluff spune:
quote:
Originally posted by alina71
1. "beton amprentat" :((ce culoare/model doresti !ca pret iese mai ieftin decat dalele si fara risc de a se denivela .costa 18 euro m2 fara beton iar 3m cubi am luat cu 10 zile in urma cu 300 ron/m3.
2.beton colorat 'elicopterizat" in jur de 8 euro m2 fara beton si arata ca interiorul de la metro /cora etc. Eu voi opta pt varianta 2 ca am o suprafata mare si "ustura" varianta 1.
Succes !
Alina
Alina din cate am inteles pui betonul elicopterizat in curte? Daca e pt spatii comerciale si depozite cum se comporta la mediul ambiant si nu aluneci pe el daca ploua
Stie cineva cat costa montajul pavajului in curte, pe nisip? Am curtea cu beton dar cred ca merge adaugat nisip si apoi pavaj de genul asta: http://www.pavaj.ro/
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
ingridnen spune:
ma intereseaza si pe mine cat ar costa pavajul cu totul pe metru patrat (dalele in sine, cu nisip, cu manopera)
Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni