Intrebare, intrebare... cum se planteaza usturoiul ca sa ai usturoi verde? Am intels ca acum vara e prea tarziu, totusi am cumparat de la magazin cateva capatani si as pune in pamant toti cateii. Oare ce-o iesi??
Take joy! (poze)
eu am pus catei de usturoi in pamant cu varful in sus si a iesit usturoi.. il ud dimineata si seara... in cateva saptamani va fi numai bun de papat asa verde
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Si eu am pus usturoi incoltit deja&crescut vreo 2 cm. statuse in shed cam mult si a incoltit. si ca sa nu-l arunc ca era ca secatuit de la noua tulpinita, am plantat cateii in gradina. si culmea e ca mi s-a si prins. nu m-am indurat sa rup sa mancam ca am deja usturoi verde cam de 15cm cateva fire.
ca mi-ati facut pofta fac maine sos de iaurt cu marar(recolta proprie) si usturoi verde tocat marunt(tot recolta proprie) pt friptura.
ALAPTATUL HELPLINE
ML,asa cum ti-a zis si Gabriela,il poti pune,ca ai in cateva saptamani usturoi verde!Sa nu fie prea adanc pus,la vreo 5 cm maxim in pamant!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
quote:
Originally posted by emaaimee
ca mi-ati facut pofta fac maine sos de iaurt cu marar(recolta proprie) si usturoi verde tocat marunt(tot recolta proprie) pt friptura.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII