Mamici din Arad! (98)
Raspunsuri - Pagina 15
adablackcat spune:
Flavia, ce ma bucur pentru tine ca e asa fain la lucru la voi. Si Vladut face aproape intotdeauna si pisu si kk la oala, doar cand doarme punem scutec. Vine deja singur de cele mai multe ori si la o "treaba" si la alta.
Tu de ce n-ai chef de scris sau de citit? Numa asa?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Nu am nimic Ada, doar ca ajung acasa pe la 5, Bogdi numai bine se trezeste, mancam ceva, apoi iesim afara, venim pe la 8, fac ceva mancare sau curatenie, apoi mai strang una alta, facem baie si la nani asa ca nu prea mai imi ramane timp si de altceva. La lucru nu-mi merge nici macar sa citesc asa ca asta este.
Ce fain ca faceti deja tot la olita. Noi inca mai avem, eu nu reusesc mare lucru ce sa fac.
Chiar ma gandeam ca nu ne-am mai vazut de mult, asa-i?
alinamoro spune:
Am intrat numai sa va spun ca Dragos a ajuns cu bine din excursie, s-a simtit bine, i-a placut...doar ca incolo i-a fost rau in autobus si a vomitat, dar la intoarcere l-a pus mai in fata si n-a mai avut nimic.![]()
Sa-mi tineti pumnii maine! ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
FLAVIA asa atmosfera super a fost si e si la noi la birou,de aia imi pare rau daca inchid astia.Si ca sa iti raspund,fara Diana e tare plictisitor si prea liniste.Nici cu husbandu' n-am avut deloc motiv de cearta de doua saptamani
Cu Diana in zona zilnic ne ciondaneam 
ALINA maine e examenul? Hai ca de data asta il iei!!! 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
Flavia, ce ma bucur ca ai parte de un colectiv atat de fain...pe vremuri asa era si la noi, acum e prea multa mancarime si uitam sa ne mai si distram 
Alina, bafta la condus 
Moni si noi suntem la fel...in timpul saptamanii cand Raul e la ai mei nu ne certam ca n-avem de ce, dar cnad e Raul acasa ne putem ciondranii la fiecare minut 
gabitzica spune:
Alina multa bafta la examen!
Eu am dormit tare rau azinoapte. Mai bine zis nu am dormit o ora intrega ci tot cu intreruperi ca Ioana a fost tare maraita iar de la 6 e toata casa in picioare. Pe Tudor nu l-am dus la gradi, a zis ca il doare capul. Tuseste destul de urat. I-am luat temperatura si avea 37.7, deci nu m-a pacalit copilul cum am crezut eu ca isi cauta motiv sa nu mearga la gradi.
Melania 14 spune:
Alina iti tinem pumnii.Ai baiat mare deja,merge singur in excursie.Ce fain.
Gabi sper sa nu aibe nimic Tudor.Ioana poate a dormit asa din cauza caldurii.
Ada bravo lui Vlad baietelului mare!
Ma simt mai bine daca ziceti ca si fetele voastre vor farduri.Eu pe Mela nu o las sa caute la mine in poseta.
Azi au carnaval de 1 iunie.Poze nu voi avea pt ca nu le-am lasat aparatul nostru(care ami mult nu merge decat merge).Ea e Cenusareasa.Imi pare rau ca nu o sa am poze ca sa vedeti ce a crescut de la Craciun ,cand a primit rochita,pana acum.Azi e si ultima zi de gradi asa ca va avea o amintire frumoasa.
La Carrefour ati fost?Noi da.Cu Diana &family.Nu va spun numai ca toti copiii erau intr-un cos pe care-l impingea cand unul cand altul.La un moment dat eram numai eu cu toti 3,ma priveau femeile zambind..Ce mai ...eram ca Miha

m-am si gandit la ea.M-am simtit si eu bine,eram de-a dreptul mandra!![]()
Carmen
(36+)
si
Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
monica70 spune:
Saluti!
Nicio veste de la Alina???
GABI sanatate lui Tudor!
CLAU asa deci, nu suntem singurii sonati,m-ai mai consolat ![]()

CARMEN la fel e si Diana,moarta dupa creme,lipstik,penseta si ce mai gaseste pe la mine prin poseta.Din fericire nu ma rujez si nici fardez in veci,deci alea-s prin dulapuri in curs de expirare
presupun si n-are acces la ele.Culmea e ca odata i-am dat in loc de creioanele ei cerate foarte groase,o cutie de creioane colorate normale sa deseneze.Si ce credeti?? S-a facut cu ele pe la ochi si erau ascutzite rau !!!!
Si eu nu m-am facut de cand mi-s,nici macar nu am acasa creion de ochi (mami nici atat), asa ca nu stiu de unde a copiat modelul!
Eu m-am mai desumflat ,asa ca momentan sunt prin zona,calare pe conta
mai intru eu sa vad de Alina ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabitzica spune:
A luat Alina sala
Doamne ajuta sa ia si orasul. A zis ca a nimerit cu Dragos

Nu vi-am mai zis ce s-a mai intamplat ieri. Cand am plecat cu Tudit de la bazin a zis ca vrea sa se tunda. Am mers la frizer iar cand am ajuns acolo mi-a spus la ureche ca vrea sa se tunda scurt, nu mai vrea creasta![]()
Carmen, noi nu am fost la Carefour. Nu poti cere poze de la serbare de alta mamica? Cum de termina asa repede gradi Mela? Noi avem serbarea miercuri.

A trecut cu bine si conducerea Alina.