LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, mi-am ales Versace, Crystal noir, EDT.
distractie faina la mare.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Gata, uite, avem poze noi pe link:

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/2JFw8r

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/652syw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Ioana, felicitari!!!!!!
Stiam eu ca o sa reusesti! Bravo!!! Cand dai de baut? ;)

Iulia, frumosi baieti ai ... sa va traiasca! Mi-a placut si rochia ptr. nunta (de scotieni ...marfa! au facut ceva special?), aratai beton. Si tortul ... ce sa mai, toate pozele.

Carmen, sa il folosesti sanatoasa ... si sexoasa! :)

Iulia si Carmen, va si nu mai comentez ... dar imi vine sa va trimit o lupa la fiecare .... :D

Noi suntem bine, doar Melisor e putin mucioasa ... de la mine, evident ... sau cu intarziere din avion ... dar usor, nu merita sa ma vait :)
Vineri seara am fost iar cu fetele la o bauta ... de fapt la o vorba (barfa) ca intre fete ... am ajuns in pat pe la 1 ... a fost marfa, cica o repetam in curand, dar cum ne cunosc, o sa mai dureze cateva luni. Sambata viitoare ne trimitem sotii la o bere, ca intre baieti ... luam noi intiativa, ca daca asteptam la ei ....
Azi am colindat cu o prietena si Melie prin oras si la piata. Ne-am luat castraveciori si am intializat-o in a-i pune la murat ... joaca de fete :)
Maine iesim cu familiile la un gratar la iarba verde ... de abia astept. Sper sa tina vremea cu noi.
Cris e de ieri la München, Oma e iar in ... azi s-au dus la un parc de distractii, sa-si rasfete nepotul ... i-am invitat si pe ei ptr. maine, sunt curioasa ce "motive" o sa aud de la mama diseara ...
Si cam asa de la noi!
VA pup dulce si va doresc un week-end fain!!!

ps: Va arata si voua cu o pagina in minus? PUpici!

Imblanzitoare de monstrii: Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaa!

CARMEN!
Sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte numai de bucurii! (scuze pentru intarzierea de o ora..)

Irinusha,bine ati revenit!Am vizionat toate cele aproape 500 poze ,care de care mai frumoasa! Felicitari,formati o familie perfecta! Dupa asa vacanta,cred si eu ca iti pare rau! ati fost si anul trecut in Spania,nu? Unde mai precis?Imi place tare mult de Melie, este o dulcica (poza cu funduletul roz este bestiala ).
Pozele de care spuneam le gasesti aici
Iulia,am vazut si eu niste poze in albumul tau, dar noi doar cateva..Nu am cautat eu cum trebuie? Felicitari pentru reusita distractiei (sa traiti dna Cosmonaut!)!
Ioana,felicitari!!!

Laureta,esti foarte frumoasa, parca din ce in ce mai infloritoare! Mie imi place mai mult cum arati acum!
Laurina,multa sanatate! Am vorbit cu ea la sfarsitul lunii trecute, se operase laparoscopic cu cateva zile inainte (a spus la un moment dat ca trebuie). Multa sanatate in continuare, sa primesti tratamentul cel mai bun!
Nally,imi pare rau ca este nevoie de repaus la pat- stiu ca tu esti o gospodina desavarsita si probabil tie greu sa nu participi la treburi-mai ai putin pana iti vezi dubla comoara
Bertha,felicitari!ceva pozici mai noi macar cu "frumusete rara" nu poti sa ne mai arati?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

neatza, va asteapta ceaiul...si , cine doreste.

Camelia, multumesc de urari.

Iulia, frumoase pozele: baietii sunt tare scumpi si frumosi, (ce cretuliu e David!!!) , mi-au placut si torturile, :).
De tine, ce sa mai zic, aratai super in costumatia aleasa pentru nunta, . Si poza aia in care sunteti tu si Tomy si in spate campul de lalele - e superba!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Carmen, n-am uitat ... nu mi-a mers net-ul ieri ... deja avem draci, ca nu-i prima oara! Sper ca ma ierti :)

Deci:

La multi ani!!!! sexy mamica de doi frumosi!
Sa ne traiesti! sa infloresti in continure, sa fii sanatoasa, fericita, implinita, iubita ... si in 2010 mandra si de o fetita cu codite! Tot ce-ti doresti!
Cum ai petrecut? Vrem poze!!!! Pupici!

Cami, multumesc! Acum trec si eu la poze!

O saptamana faina fete dragi si numai sanatate!

Imblanzitoare de monstrii: Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Mephala!

Eu in concediu medical ca ma luasera contractiile de la oboseala, caldura, drum la servici, stres etc. Asa ca stau linistita ( pe cat se poate) a casa. Imi vine s a stau numai la dush

Vrem sa mergem la mare in weekend, stiu sunt cam dusa dar cred ca intru in depresie daca nu iau o vacanta miiiica. Dupa aia voi avea burta mare, vine bb si adio vacante.

Anacami super pozele cu pitici. Imi place mult de tot de Sebi cum se uita la Stefania

Mephala ce ai pregatit papa bun de ziua ta

Iulia faine poze, si ce toooort

Laurina cum te mai simti?

Irinusha ai fost la beutura va sa zica, felictari mamico

Se scrie in ce in ce mai rar la noi, of

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carmen, LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, si multumita. Si sa porti parfumul cu placere.

Iulia, foarte frumoase pozele voastre.

Noi am fost la mare, ne-am bronzat putin. Ieri am mers la Rebeca, am vazut-o, ne-am iubit, ne-am potolit dorul... foarte dragut. Sambata plecam iar la mare.

Nu ii gasesc fetei pantofi pentru nunta de peste 2 saptamani...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

va multumesc pentru urarile transmise si va poftesc la o felie de tort

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

prima la felie

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput