LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari si sustinere, aprecieri! Intr-adevar, ei sunt comorile mele si nu cred ca as fi rezistat pana acum prin cate am trecut fara ei!
La multi ani inca o data tuturor copilasilor si mamicilor lor!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Si eu pe scurt ca am de mult lucru.

LA MULTI ANI! MIHNEA Sa cresti mare si sanatos.

laurina Sa-ti traiasca baitul sa te bucuri de el. Santate multa si tie. Cum te mai sinti.

Mammy Bine ai revenit. Unde sunteti acum mai exact? flacaului si distractie placuta la Disney.

Irinusha Bine ai revenit.

Acris Bine ai revenit! Succes la bb2.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Tacere mare pe aici! Dau un ceai verde, ca de e prea tarziu.
Am reusit sa citesc din urma, sa vedem de am tinut minte bine!

Vanesa, azi trebe sa fie operatia. Succes si refacere rapida!
Ce mai fac Paloma si Cristina? Totul ok?

Carmen si Ioana
, de ce a trebuit/trebuie operatia de polipi? Cum v-ati dat seama?
Intreb ptr. ca in sept. o sa trebuiasca si lui Cris operatie ... la el insa ptr. micsorarea amigdalelor (eventual, de are, si scoaterea polipilor - cica se uita in timpul operatiei si o face si pe asta) ... cumva de abia astept sperand ca scapam de amigdalitele dese, dar imi e si groaza! Ioana, nu a primit ceva contra durerilor, noua ase ne-a spus orl-istul ... nimic insa de antibiotic.

Cami, unde-s pozele cu "capul tau"? :D ... sunt tare curioasa (cu dor) sa te vad si n-am gasit nici un link. Ajutor!
Felicitari socrului ptr. Firma si curaj! Chiar asta-i buna la ora actuala in tara, cand peste tot se construieste ... si stiu de la tata, care tot „construieste“ cate ceva, ce greu e sa gasesti oameni muncitori si cu habar, la preturi normale. Bafta si afaceri bune!
Mortal ca intotdeauna Sebi ... saraca strabunica :). Dar cred ca-i incantata de stranepot.

Bertha, felicitari ptr. Fetita! Bafta sa fie Darius in continuare incantat si sa aveti o „pereche“ frumoasa!

Madutza, cum a fost la Moeciu? Cum te mai simti? Mai ai palpitatii? Ce a spus cardiologul?

Nally
, imi pare rau ca ai probleme! Stai cuminte in patut sa vina gemanutii la termen. Parca si Sebi a venit mai devreme, asa-i? Pupici pe burtica!

Cristina, am vazut pozele si mi-am reamintit de Moeciu :) Succes cu bb-le2, sa mearga usor si bine!

Gratiela, m-am uitat putin la pozele voastre! Frumosi copilasi ai, cu ochi diferiti :) Sa inteleg ca te-ai despartit de taticul lor? Cred ca este greu, dar poate asa-i mai bine! Numai bine!

Laureta
, sa stapaneasca Inisa bicicleta sanatoasa ... si fara cazaturi :) Cum de ai picat? Esti bine?

Nico, bafta la acte, sa rezolvati odata! Nu stiu daca se gaseste in tara, eu am ptr. Spalat parul (ca si la noi sunt probleme) un fel de bareta de cauciuc. Asa nu intra apa in ochi ... de cand cu ea, nu mai sunt probleme. Incerc sa o gasesc pe net sa vezi despre ce vorbesc.

Carmen, felicitari lui Teo ptr. Progrese! Cred ca esti tare mandra de baietii tai! Ai si de ce! Ai 2 baieti mari, frumosi si smecherosi! Sa-ti traiasca! Si poate ne povestesti si tu mai des desre ei, nu numai la „cerere“ :)

Cum spuneam, noi am revenit sambata ... obositi franti ca avionul a fost la 9, ce a insemnat ca la 6.30 a fost plecarea ... si Melisor o obositoare de clasa I. Asa s-a fatait, ca nu cumva sa piarda ocazia sa zambeasca si sa cocheteze cu toti ... m-a capiat!
Duminica am fost rasfatati de ai mei ... azi am intrat in normal ... ne vine sa plangem :(
Spania ca intotdeauna minunata ... locuri frumoase, de nu-ti vine sa crezi. Prima saptamana a fost rezervata ptr. Plaja si nanic in 4 ... si scoaterea naravurile din fundulet de Crisulica ... ca va dati seama ca a fost rasfatat si iar rasfatat de Oma 2 sapt.. Vineri a fost prima zi in care mi-am recunoscut copilul ... si de atunci numai voie buna. Ne-am plimbat cat am putut de mult (sa fie si concediu pe placul nostru) insa nu distante mari, sa nu obosim copiii.
Am avut parte de vreme super ... ai mei nu prea, a plouat si a fost frig ... cum se zice? Dupa sufletul omului ;)
Termometrul arata 25 grade, dar se simteau de parca erau 35 grade. Spaniolii niste simpatici, draguti, cu chef de viata buna ... si iubitori de copii. Asta mi-a placut cel mai mult. N-a zis nimeni nimic, nu s-a uitat nimeni urat cand apaream cu 2 copii mici la restaurante sau baruri ... am savurat peste tot cafele (eu cafea bombon – pot s-o recomand :) si prajiturele ... am mai pus 2 kile pe mine) sau berica, cu copiii zburdand si facand galagie ... ba chiar vorbeau cu ei si le faceau sotii. Aici mi-ar fi rusine sa ma duc cu copiii la restaurant ... nu va spun ce priviri capeti.
Pacat ca a trecut asa repede ... putea sa fie ptr. Totdeauna ;)
Ajunsi in aeroportul München mie a inceput sa-mi curga nasul (presupun ca de la clima din avion) si de atunci sunt iar cu guturai si stranut intruna ... in Spania nici de spray de nas n-am mai avut nevoie (si eu sunt dependenta de mult, mult timp). Plus ca ne-au ratacit o geanta ... cand eram gata cu toate actele au aparut cei ce se ocupau de bagaje cu 3 bagaje „uiate“, printre care si geanta noastra ...
Mama m-a asteptat cu o surpriza ... a venit la noi si ne-a facut pe aici „luciu“ total :) si aprovizionari... am o mamica super!
Cam atat de la noi. Maine il ducem pe Cris din nou la gradi ... sper fara infectii.

Cami, Nico, Carmen, Alus, sarut-mana ptr. urarile de ziua lui Melisor! Am fata mare si sunt tare mandra :)!

Va pupic si va doresc o saptamana faina!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Maria-Alexandra
Matei Gabriel
Andrei Alexandru
Mihnea
Rebeca Patricia

Buna fetelor sunt absolut topita de caldurile astea. De vineri nu merge nici aerul conditionat la birou si e crimaaa
Burticelu creste pe zi ce trece avem 11 kile luate. Deci am valoroasa greutate de 65 de kile la 170. Mi am acoperit si eu oasele

Bebe Beca bafta la operatie. La un moment dat si noua de a zis doct pt operatie de polipi dar cand am fost cu ea la control ( cand nu mai era racita) a zis ca e ok nu mai e nevoie.
Apropo de circ am fost si noi la cel din Titan. Am crezut ca lesin pe acolo de caldura. Eu n am fost asa impresionata.In afara de caluti si elefant.

Cami si eu vreau pozeeeee

Irinusha pozele sunt superbeeee V ati distrat de minune, super.
Eu am cazut ca un sac , am alunecat si m am duuuuuus. A trecut

Bertha, felicitari ptr. fetita

strumfi2004

Madutza cum e cu bebelica2? Ai mai fost la echo?

Fetelor sa continuam sa i tinem pumni lui Nally ca e tare necajita cu cerclaj. Tb sa stea in pat si e mai greu

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Am vazut pozele si sunteti tare fumosi. Se vede ca v-ati distrat de minune. Imi place de Meli, s-a facut fumusica foc si in rochita verde e superba. Merge singurica? Cris ma fascineaza cu mutritele lui, se vede ca este un copil foarte vesel. sa-ti trasca mamica pentru surpriza si tie sanatate.
Bia sta la spalat pe cap dar trebuie sa sti cum sa o iei. Eu ii dau un prosopel sa isi puna la ochi, da capul mult pe spate si o clatesc cu dusul. Problema e cu soacramea care ii pune apa pe fata. Uraste lucrul asa si incepe taraboiul daca sare chiar si un strop.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Tnicoleta si noi asa facem baie la cap, capul mult pe spate se tine la mine si eu cu dau dushul. N avem probleme cu totul ca re parul fff lung.
Acum ca sunt burtica mi e greu sa ma aplec so spal si cica s-a bagat tati. Nu spun ce urlete aud( si el si ea)

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, superbe pozele!
Marturiseste: asa se traieste viatza in Spania? :), mi-as dori sa stau si eu tolanita pe-o masina, la umbra, :). Si cu multe prajituri in fatza, :).
Cristian vad ca are pozitii preferate de pozat, cea cu limba scoasa e preferata lui, :). Melie e atat de gingasa!
...
intrebai de polipi, pai Iustin nu mai stie ce e aia noapte linistita de prin noiembrie. Nu poate respira, se sufoca, e cumplit!
Si i-a curs nasul timp de vreo 2-3 luni, secretii urate, verzi. A luat antibiotic, zinnat, dar degeaba... Am asteptat vara sa-l operam, cu programare. Pe 11 iulie e ziua cea mare.
...
stii tu ca eu povestesc mai greu, :), mai ales ca-s activa pe vreo 4 subiecte, poate chiar 5...povestesc pe unde se nimereste, :)

Laureta, Ioana a operat-o pe Rebeca de polipi, saptamana trecuta, parca...se simte bine...

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineataaaaa,
Maine este ziua cea mare. La 7.30 trebuie sa fiu la scoala, la 8 incepe examenul. Razboi este in stomacul meu...

Laureta, cum spunea Carmen, eu am operat-o pe fata. Ea este la rand acum, cu Iustin. Pupici pe burtica. Care este data preconizata a nasterii? Si multe pentru Nally...
Irinusha, frumos concediu... bine ati revenit!!!!!! V-ati reincarcat bateriile?
Contra durerilor nu ne-a dat nimic. As fi avut voie sa ii dau algocalmin, dar atat. Am preferat sa nu ii dau nimic. Iar antibioticul mi la prescris preventiv. Clacid (klacid, cum s-o scrie). Azi sau maine mergem si la control.

Acris, da de ce nu ne mai scrii?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fete dragi!

O sau un ceai verde? Ce doriti? Am de toate! ;)

Multumim de aprecieri ... imi pare bine ca v-au placut pozele noastre :)
Le-am vazut de n-ori si tot mai stau ca proasta si ma uit la ele ... cu un dor in suflet asa ... of!

Carmen, multumesc de raspuns. Saracutul Iustin! Tinem pumnii pentru 11. Azi am facut si eu programarea, pe 15 sept., vedem ce o sa fie.
Respira pe gurita? Si s-au uitat de are polipi sau asa, la nimereala?
La noi e tot cam asa, reprize dese de amigdalite (si-ti dai seama ca se lasa cu antibiotic) si vad ca si mai nasoale (tocmai ce-mi prognostiza matusa sotului, pediatra). Si cand nu-s infectate sunt f. mari amigdalele lui, exista oameni care se nasc asa ... si cand are probleme stau lipite. Si tot asa, respira pe gura, sforaie ...
Si da, de ai bani, poti trai asa in Spania :) ... dar cred ca-i mai confortabil intr-un sezlong, pe plaja :). Si ai grija, ca prajiturile se depun pe solduri ... am deja experienta, dar tot nu m-am lasat ca-s dulci si insiropate, exact ca cele de "acasa".
E faina viata ca Spaniolii stiu sa o traiasca ... sunt calmi, fara stres, cu multa papa buna, cafelute, un vin, o berica rece ... multa vorbarie (si f. repede de se aude doar un "rrrrr" si "s" :)) ... si vremea adecvata ....ce-ti trebe mai mult?!
Cel mai mult imi place ca-s iubitori de copii ... eu sunt invatata altfel de aici. Pana si barbati in toata firea cochetau cu Melie, pe Cris il luau de "prieten" ... si nu stim noi sa comunicam, ca am fi avut n-prieteni spanioli cu astia doi mici :) Si barbatii (chiar si cei tinerei) sunt gentelmen-i ... mi-au tinut usa, se dadeau la o parte sa trec eu si tot asa ... aici te dau jos, de esti cu copil in burta sau in brate, asa ghiolbani n-am mai vazut.
Si inca ceva - binenteles ca lui Boby nu prea i-a convenit :D - am primit avansuri ... si nu-s frumusetea lumii, am oglinda sa vad, dar presupun ca asa-s ei sau sangele latin, ca doar in tara mi s-a mai intamplat ... asa ca sa te simti bine cateva zile ;) Aici se uita prin mine ... n-oi fi genul lor, io stiu ....
Gata, ca iar m-am intins, dar e subiectul meu favorit ... :D

Ioana, tin pumnii stransi! Sunt sigura ca reusesti!
Cand mai vedem si noi poze cu tine grasunica :) ... se intelege ca a fost o gluma! Pupici si bafta!

Nico, multumesc! Rochita verde a fost cadou de ziua ei, luata din Spania. Merge doar tinuta ... de doua maine fuge aproape, de una se face bat si merge crispata ... e frica mare, ca de altfel se pricepe. Cand nu-si da seama ca-i preocupata cu ceva sta in picioare nesustinuta, cand isi da seama incepe sa se chitaie.
Dar in schimb a invatat sa mearga de-a busilea, nu se mai taraste :) ... asta de la nisip, ca nu putea sa inainteze altfel pe plaja.

Iulia, ca ieri te-am uitat ... sorry!
Cum a fost week-end-ul plin de chefuri? Ti-ai gasit rochita? Cunosc problema ... se confectioneaza imbracaminte frumoasa doar ptr. femeile bat. Asta este ... Io una ma plac si asa si chiar am inceput sa ma imbrac mai pe corp - vezi poze. Se mai vede o siunculita, doua, asta sunt, cui nu-i place sa nu se uite! Vrem poze!

Fi-mea doarme ca s-a trezit cu noaptea-n cap, Cris e din nou la gradi ... io gata cu ostropelul ptr. azi, astept sa se trezeasca fata sa iesim putin afara. In schimb nimic nou ...
Va pupicesc si va doresc o zi faina!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, da, respira pe guritza si vorbeste "nazalizat" (nu stiu cum sa-i spun, dar intelegi tu!). De asemenea, am fost la orl-ist, l-a vazut de doua ori, i-am scos si dopurile de ceara, :). Da, a spus ca sunt "vegetatii" si operatia e singura solutie.
....
fain mai, sa primesti avansuri..., esti tanara, arati bine, de ce nu? :)
...
despre praji, crede-ma: stiu unde se depun cel mai bine: in jurul burtii...vai, vai!
Dar sunt atat de ispititoare, .

Ioana, bafta multa, tinem pumnii!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput