LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Bebe Beca

Dragele mele, au inceput vacantele?

se pare ca da,

La multi ani Julia!
Alus, sa va traiasca ingerasul blond, sa fie sanatoasa si inteleapta!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Io cred ca e mai mult de la caldura de afara.

Vanesa Vacanta placuta baietilor si tie.

Iulia Sanaate lui David. Ce fel de bubite sunt? De la caldura sau vre-o boala a copilariei?

Nally pe burtica, ai grija de tine.

Alus Juliei Distractie placuta la Jurasik parc

Noi suntem acasa in formatie complecta. A venit soacramea sa ia pensia. Bia si Alex sunt ca soarecele si pisica de cum se trezesc si pana se culca. Bia i-a spart buza lui Alex, saptamana trecuta, destul de rau ca nici acum nu s-a vindecat. S-a facut obraznica si vorbeste cam urat cu toti, asa ca ieri am avut o discutie cu ea despre respect.

si o saptamana frumoasa

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Ioana, nu, nu am plecat in vacanta, dar am fost mereu ocupata cu ceva... Ma scuzati ca am disparut.

Nico, multumesc. Am fost cu micutul la doctor si ni s-a spus ca nu este o boala a copilariei (nici Tommy nu a facut nici una pana acum), ci este o reactie la ceva virus. Oricum, intre timp bubitele au disparut, febra a scazut, deci... Nu prea stim ce a fost, dar bine ca s-a dus!

La multi ani, Julia! Alus, sa va traiasca minunea si sa aiba o viata frumoasa si plina de bucurii.

Carmen, draga mea, ce mai faci? Ce mai fac printisorii tai cei superbi?

Eu ma pregatesc sufleteste pentru zilele ce urmeaza, caci o sa fiu tare ocupata. Sa vedem... Astazi sau maine trebuie sa-mi gasesc (ceea ce nu este lucru usor, credeti-ma!!!) o rochie pentru o nunta la care participam sambata; joi, la gradinita, va avea loc ceremonia de absolvire pentru Tommy (este deja absolvent de gradinita, va dati seama?!?!?!) si trebuie sa duc si ceva mancare (Tommy a decis ca trebuie sa fac salata de paste si prajitura cu mere); sambata deci nunta - coafor, etc.; duminica avem petrecerea lui Tommy la noi acasa; iar saptamana viitoare avem si un botez. Din fericire, vineri vin parintii mei in vizita si poate imi mai da mama o mana de ajutor cu una-alta... Uf!

Va pup si va doresc o zi frumoasa si insorita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/652syw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Julia! Alus, sa va traiasca fetita.... Si scuze pentru intarziere...

Noi astazi am operat fata de polipi. Nu a fost o experienta placuta, acum plange ca o doare gatul, dar macar am scapat... Peste 1 saptamana mergem la control si apoi o sa plece la tara.

Am reusit sa ma insriu la licenta, saptamana viitoare o sa fie examenul scris. Doamne ajuta! Sper sa fie bine.

Va pup.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Iulia, multumim, baietii sunt bine. Azi l-am programat pe Iustin la operatie de polipi, pe 11 iulie.
Teodor e baiat mare, :), avem cateva zile bune de cand face la olitza pipi, mai greu e cu caca (prefera covorul, i se pare mai interesant :)).
Felicitari lui Tommy pentru absolvirea gradinitei si distractie placuta la evenimentele ce va asteapta. Mi-e dor da baietii tai, cand ne arati poze?

Ioana, a fost operatie cu anestezie generala? Banuiesc ca n-a simtit nimic, ca e ok...se mai plange de dureri?
Bafta la licenta si pupici frumoasei mici.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor!

Imi place la voi ca e liniste si nu scrieti mult, pot sa tin pasul chiar daca intru odata pe saptamana.

Laureta, cum te simti? Ai luat deja 10 kg??? Off, sper sa iti fie usor, sa nu iei prea multe. Sarcina Usoara!

Bertha, felicitari pentru fetita. Ma bucur pentru voi. Eu nu am aflat inca exact, ma duc pe la 21 de saptamani.

Nally, imi pare rau pentru problemele cu colul. Hai ca treci tu si peste asta. Stai cuminte in patut si ai grija de bb-i. Mie mi s-a scurtat in 3 saptamani de la 4.5 la 3.5. Astept urmatoarea eco, sper sa nu am surprize.

Fetelor, sa va spun ce am patit ieri la careffour. Stiti vorba aia, cu Romania si pacat ca e locuita. Nesimtitii astia de la carefour au lasat doar cateva case deschise (nici 25%). Erau niste cozi, ca la Craciun. Ma gandesc eu: ia sa ma duc la casa prioritara de gravide. Cand ajung acolo, un scandal monstru. O doamna insarcinata a vrut sa intre prin fata la casa prioritara, pentru ca in rest nu erau gravide. Si avea burta mare, cred ca era in 8 luni. O alta "doamna:, foarte bine imbracata "business" si cu sotul alaturi daca nu a inceput sa ii faca un scandal ca de ce intra prin fata, si asa mai departe. Foarte urat a tipat si a urlat la biata gravida. Probabil ca nu a avut copii (avea fata de femeie de cariera, fara scrupule si cu niste buze subtiri). Se vedea ca nu stie despre ce e vorba, pentru ca nici macar nu si-a dat seama ca ii poate face rau enervand-o. Numai in Romania este lipsa asta de respect fata de gravide si copii. Eu ce sa ma mai bag, cu burtica mea mica, care abia se sesizeaza. Si asa am stat 1 h la coada....Mi-era f foame, mi-am luat un cozonac si lapte batut si am inceput sa mananc acolo.

In rest noi suntem bine. Week-endul asta merg si eu la munte, la Moeciu. Mi-am luat si vineri liber. Abia astept sa lenevesc!!! Ana a fost la Expo Dinozauri in Ploiesti si la "winnie the pooh", a fost foarte incantata de ambele.

Bebe a inceput sa miste timid. Inca nu am aflat ce este.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Madutza, in Romania... ca nicaieri. Pacat ca nu i s-a spus doamnei sa plece la alta coada... M-am uitat la pozele voastre. Ana este foooarte frumoasa si vad ca l-a calarit pe Jerry. Cum v-ati simtit la Danes? Si cine a fost instructorul care s-a ocupat de fata?

Carmen, operatia a fost cu anestezie generala. Este greu in primele 30-40 de minute dupa operatie, cand se agita foarte tare. Si vor apa. A fost grea noaptea asta pentru ca a durut-o foarte tare gatul si astfel a plans aproape toata noaptea, in reprize. De dimineata a spus ca se simte mult mai bine. Peste 1 saptamana mergem la control si apoi incepem exercitiile de respiratie. Am inteles ca va trebui sa umfle baloane, hi hi. Succes si voua!!!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Iulia Bine ca ati scapat de vreo boala. Felicitari lui Tommy pentru absolvire. Si distractie placuta peste tot.

Ioana Sanatate Rebecai si refacere rapida. pe gat sa treaca repede. Bafta la licenta.

Madutza Mie mi-e lehamite de casele prioritare de la Carrefour si de oriunde. Le-au pus degeaba. Parerea mea. Pt ca am patiti-o si eu cu Bia cand era bblus si nici macar casiera nu era in stare sa atraga atentia ca e casa prioritara. Asa ca stateam la coada. pe burtica si aveti grija de voi.

Carmen Felicitari lui Teo.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La Multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!

super-mamicii Diana

Madutza,Laureta,Nally,Bertha,Gabitza sarcina usoara in continuare,sa fiti sanatosi!Madalina,daca stai mai linistita dpdv miscare si te odihnesti,se poate lungi din nou (la mine pe probate ).No comment pt. respectul fata de gravide, mi s-a intamplat si mie de multe ori (la fel carcotasi si la medicul de familie,unde scrie clar pe usa ca avem prioritate )
Iulia,felicitari!!!bafta in ceea ce ti-ai propus,distractie placuta saptamana aceasta!
Irinusha,de abia astept sa va intoarceti din vacanta (probabil ca tu nu...), sa va vad pozele si sa ascult povestirile tale!Sper ca sunteti sanatosi si va distrati bine,asa cum stiti voi!

Concediu placut tuturor, atat parintilor cat si copilasilor,care au muncit de zor un an la gradinita !

Ioana,bafta la licenta!!!
Nicoleta,ati mai rezolvat ceva cu casa? poate stau prea mult impreuna si de asta se cearta; asa eram si eu cu sora-mea geamana, ne ciondaneam, dar daca ne desparteam eram distruse.Alex este baietelul care voia sa o invete prostii pe Bia ?

Ioana,Carmen,sanatate multa puiutilor,recuperare rapida si completa!

noi stam in perioada asta mai mult pe la tara, la socri,mai trecem din cand in cand si prin Bucuresti pt. diverse treburi.Sebastian este in extaz!

Va pupam si va dorim toate cele bune!

Camelia, Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Maria Alexandra!
Strumfi2004, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si iubita!

referitor la respectul fatza de gravidutze....clar, sunt multi nesimtiti! Asta nu inseamna ca m-am dat la o parte cat am fost gravida: am stiut sa ma bag in fatza, am stiut sa intru cu tupeu la medicul de familie (cand era coada) si altele, ...

Camelia, faina casa si-au facut socrii, mi-ar placea si mie, .
Sebi e ajutor de nadejde, Stefania a plecat la " agatat", :).
In sfarsit!!! Te-am zarit si pe tine, e drept ca numai capul, dar e un inceput si asta, :). Sunteti frumosi cu totii,

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput