Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)
Raspunsuri - Pagina 21
ginye55 spune:
Blue felicitari pentru bebe!

Al meu la 12 sapt si 5 zile avea vreo 66g. Deci stai linistita!
ginye
15+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
catalina2307 spune:
Brie, Nebunica-Zapacica, Crismargrg, La multi ani
Fete dragi va multumesc ca mi-ati fost alaturi si mi-ati pus una ,doua,trei vorbe la Doamne Doamne.
Diana la ora 16 am avut programarea.
Si acum sa va spun ce am facut. Bebeii erau bine, miscatori, topaitori. Unul isi sugea probabil manuta si celalalt se scarpina la ochisori .Amandoi topaiau.
Mi-a mai dat cate un utrogestan/zi pt inca o saptamana si mi-a spus ca scurgerea a inceput din cauza utrogestanului (oprit ) iar in doua saptamani ar tb sa se opreasca.
Mi-a facut dansa si doua programari la ecografie (16 saptamani si 22 saptamani) la Dr. Chitescu.
Pup mult si multumesc.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
ginye55 spune:
Catalina ma bucur ca totul e bine cu bebeii tai!
ginye
15+ 
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
IuliaCospy spune:
Brie, Crismargrg, Nebunica-zapazica
LA MULTI ANI!
sa fiti iubite si fericite si sa va strangeti puiutii sanatosi in brate!
Va pup si petrecere frumoasa!
Iulia
13+
catalina2307 spune:
Cand am avut probleme cu hemoragiile nazale am fost la orl-ist si printre altele mi-a recomandat vitamina C 1000mg/zi.(nu am luat)
Azi cand dr. mea a vazut mi-a comunicat sa uit. Vitamina C numai din Elevit si alimente. Nu se recomanda ca atare in sarcina.
Despre vopsit...cam nasol. Eu sunt blonda, in mod normal la 3 saptamani aveam vopsit. Acum sunt blonda cu radacini. Vopseaua fara amoniac nu este suficient.
Dar la un moment dat(prin iulie) o sa ma vopsesc. Si probabil prin oct -nov din nou.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
marguta spune:
Buna, fetelor! La multi ani cu intarziere sarbatoritelor de Constantin si Elena!( eu nu am intrat ieri pe net)Am vszut ca intrebati de calciu si vitamina C . Mie doctora mi-a zis sa iau calciu din alimentatie si ce mai are Elevitul, a spus ca nu imi da in aceasta perioada decat in caz de forta majora ( caderi de calciu), in rest nu, zicea ceva de osificarea prea rapida a sistemului lui BB, inchiderea fontanelei mult mai repede( dezvoltarea insuficienta a craniului!).In ceea ce priveste vopseaua, mie mi-a interzis sa ma vopsesc( oricum, eu mi-am luat masuri de prevedere si din blond argintiu am devenit castaniu, deci nu trebuie oricum sa ma vopsesc foarte des, dar nici nu am de gand sa ma vopsesc pana la nastere).
Ma bucur pentru cele care si-au vazut BBei si au primit informatii bune de la doctor.
Va doresc numai bine!
Marguta
10+
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel