Mamici de Noiembrie-Decembrie (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

intrebare: s-a vopsit in sarcina pina acum careva? ca vreau sa ma vopsesc si eu cu vopsea semipermanenta, fara amoniac..eu stiam ca dupa I trim. este ok..de fapt eram in 5 sapt. si nu stiam cind m-am facut ultima data!

Bianca Andreea
Larisa Iris15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nici eu nu mai stiu ce sa mananc, parca nimic nu ma mai atrage, nu mai am pofta de nimic....

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

loren, eu m-am vopsit la 15 saptamani fix cu vopsea fara amoniac de la l'oreal. Dar mi-am luat o nuanta de blond ca eu sunt blonda si la radacina unde era negru nu mi-a prins, ff putin l-a mai deschis, in schimb l-a mai inchis pe restul si nu mai era chiar asa mare diferenta intre radacina si restul parului. Acum dupa vreo 2 spalari parca zici ca nici nu m-am vopsit....dar asta este, ma mai vopsesc in septembrie cand o sa fiu nasa cu un castaniu ceva si gata, imi ajunge pe sarcina de 2 ori. Cred ca doar culorile mai inchise prind la astea fara amoniac.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb eu ma fac un rosu foc de la Londcolor..ma fac cam la 2 luni, jumate -3, dar cum eu sunt roscata natural, cind incepe sa curga nu se vede diferenta aproape deloc...asta seara ma fac si eu bella ca simbata am un botez!Si apropo de kg, eu am luat 7 pina acum, asa ca ma astept sa iau 20 pina la final, ca la Bia..sper ca nu mai multe..dar in 4 luni sper sa scap de ele si sa ajung iar la 56!

Bianca Andreea
Larisa Iris15+

Mergi la inceput

loren, 7 kg pana acum ??? dar tu mananci mai mult decat de obicei ??? eu nu inteleg cum de eu nu iau in greutate cu toate ca mananc.....bine ca pana mai acum vreo saptamana chiar eram atenta la ce si cat mananc, dar de o saptamana mananc bine, cand imi este foame mananc....inainte ma mai abtineam, cateodata imi era foame si noaptea si nu ma duceam sa mananc nimic ca deh...si dr mi-a zis sa am grija cu kg pana la 20s ca dupa aia o sa iau bine....dar cu toate astea, eu nu am luat decat 1 kg pana acum....

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu inca nu am revenit la greutatea pe care o aveam inainte sa raman insarcinata. Daca nu incep sa iau in greutate incep sa ma ingrijorez.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Mary B, ma refeream la ecografia 4 D care se face in trim II de sarcina, cea morfo fetala..Eram curioasa sa aud pareri despre doctorul Chitescu.

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

Miky-ea...eu la ea merg...dr. anca lujcreaza cu ea de mult timp....si merg la ea ..am nr ei de telefon si ms programez atunci cand trebuie nu mai este necesar sa sunt la clinica si ma milogfesc de alea pe acolo...e ok....nu vbeste foarte mult cu tine...iti spune ce trebuie sda stii....insa stiu ca este fff buna!!!!

14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bebecris,multumesc pt informatie...citisem si pareri contra...medicul meu a zis ca are mare incredere in ea si ca e f buna...

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

miky, la ce dr mergi tu ?

legat de morfologica de trim 2 ti-am zis ca merg si la chitescu si la iosup.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput