antibiotic in sarcina

antibiotic in sarcina | Autor: danyelona

Link direct la acest mesaj

buna fetele
am nevoie si eu de un sfat de la cele care au trecut prin asta sau detin cunostintele necesare:
la 13 saptamani de sarcina in urma analizelor medicul sa descoperit ca am mycroplasma-ureeaplasma =prezent si meu ginecolog a considerat ca ar trebui sa fac tratatament cu eritromicina pt o perioada de 14 zile,500 mg/8h.
nu am facut inca tratamentul asteptand sa am eu siguranza ca nu e prea mic si ca nu ii fac nici un rau.
acum sunt in 17 saptamani si ma hotarasem sa incep tratamentul cand o prietena a intrebat ginenecologul la care merge care e parerea lui in legatura cu analiza asta si tratamentul datacel medic a zis ca nu e de acord.ce ma sfatuiti sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu am luat augmentatin cand aveam 17 sapt de sarcina pt o infectie urinara.Unele antibiotice sunt permise in sarcina dar de eritromicina nu am auzit ca se poate lua.

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Danyelona , tocmai am citit pe net prospectul de la eritromicina, acolo scrie "nu se va administra femeilor insarcinate decat in caz de stricta necesitate". Eu as zice sa consulti si un alt medic, din cate stiu antibioticele sunt f periculoase in sarcina. Mie medicul ginecolog mi-a recomandat augmentin ptr infectie la masea, dar am preferat sa pun gheata si nu l-am mai luat. Cere totusi si parerea altui medic, ptr linistea ta sufleteasca.
O sarcina usoara si multa sanatate iti doresc!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita26+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-d spune:

si eu am luat augmentin pt o infectie urinara!la inceput am ezitat dar m am gandit ca decat sa se agraveze smai bine iau ce mi a zsi dr .am citit si pe net si e printre putinele antibiotice permise in sarcina.cand am afcut tratamentul sarcina avea deja vreo 24-25 de saptcat despre eritromicina in sarcina si eu stiu ca nu e ok sa iei !!!

Mergi la inceput