Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
creem spune:
Totulii...cand povesteai de parcul ala...parca vedeam parcul de la noi din cartier...unde sunt doar doi copaci si doua banci rupte si un loc de joaca in plin soare cu doua leagane si alea vai mama lor si un tobogan. Trotuarul e plin de gropi...eu ma plimbam pe acolo cu port bebeul ca e mai aproape de casa.
De intamplarea ta...eu zic sa te linistesti...sunt persoane ciudate si chiar nebune pe strazi pe care e mai bine sa le ignoram si sa le evitam, care ne pot face mult rau si fizic dar si psihic. Nu uita ca suntem inca dupa nastere si la unele (cel putin la mine) inca se manifesta usoare depresii postnatale...care ne fac sa nu reasctionam asa cum ne-am dori...bine, si temepramentul fiecareia isi spune cuvantul.
Cititnd ce ti s-a intamplat mi-am amintit ce mi s-a intamplat mie in luna a 8-a, cu o ditamai burta am iesit sa plimb catelul, iar la usa blocului m-am intalnit cu mama unei vecine prietena cu mine, care m-a balacarit de cum m-a vazut ca sunt nesimtita si nu-i dau buna ziua, si tot felul de alte ciudatenii, de am ramas blocata ca eu sunt foarte respctuasa de felul meu mai ales cu batranii carora le spun "saru mana". N-am stiut cum sa reactionez, de fapt m-am blocat efectiv..ca si tine acum, dar am ajuns in casa plangand si abia m-am potolit.
Eu zic sa eviti (stiu ca cineva ti-a zis sa infrunti...eu sunt de alta parere ca ma stiu pe mine) poate gasesti un loc unde se plimba mai multe mamici cu caruturi ca sa te destinzi si sa mai vorbesti depre "ale noastre" cu persoane in aceeasi situatie.
Multumesc de sfatul cu tantum verde, daca nu ii trece o sa incerc, de supt vad ca suge (nu pot sa-i dau lapticul mai cald de-atat) azi o sa incerc si banana ca e mai moale si usor de inghitit...sa vedem...
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slimatei spune:
Ank prima tre' sa-i multumim lui Eni ea a dat cafeaua..eu am venit doar la baut
sa dea DD sa fie cum vrei tu ..satatos sa fie...
totuli ma ingrozeste.. imi pare rau de experienta ta urata....sincer nu as vrea sa ajung niciodata, pt. ca nustiu cum sa reactionez in situatii din'astea.. daca n'ar fi fost bb mic ... mai bine tac... atat mai vreau sa-ti spun ca sunt si pe aici specimene din astea.. dar eu un asper sa nu intalnesc chiar asa... multi
mai vroiam sa mai spun ceva dar am uitat
oricum astept si eu laudele de rigoare m-am cantarit acum
3 kile minus
Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
La multi ani fetite si mamici! Nu am vazut nici un Constantin, sper sa nu gresesc.
Adra, uite www.carteacopiilor.ro/" target="_blank">aici 3 carti ale lui Dick Bruna.
Mihuta, noi ieri am fost in deplasare, asa ca i-am dat voie Mariei sa pape doar o lingurita de piure. Nu de alta, dar murdaream frumusete de rochita. Ma intorc imediat la alaptat exclusiv. :))
Felicitari, Stef!!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
creem spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
neata!!
iasmi sa trezit cam devreme ...la 9....si mie imi este un somn...
revin!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mamisi bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
Maaammaaa ce ne faci! Pai fi-mea s-a trezit la 7..iti dai seama ce somn imi era mie
![](icon_smile_tongue.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
Poze Maria Sofia
creem spune:
LA MULTI ANI! tutror sarbatoritilor de azi:
celor care mai adauga o lunita la varsta lor
Maria de Zeynat
Maria Alexandra de Dynamy
Irina de Alimar
Petru Alexandru de catus
si celor care isi serbeaza onomastica:
Mama mea - Constanta asa ca dau si eu de baut...
Elena de alfa_anca
Eva Elena de andra_bell
Adelina Elena de Gianina
Elena Sabina de Pussi
Daria Elena de iuli_ana
Va pupam pe toate cu mare drag!
Poze Maria Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
ecaterina , pai eu eram obisnuita sa se trezeasca pe la 10.30!! dar nu-i nimik ca acusi adoarme din nou !!!
Vali, noi mergem la Neptun!! acolo e locul nostru preferat!! dar oricum ne putem intalni in una din statiuni....sau la mijloc.... ce zici?? vorbim mai in apropiere si facem schimb de nr de tel!!
amy, tu ce mai faci?? cum te descurci si cu jocbul si cu bb??? ai mare noroc cu mami tau!!!
dany26, nu mai dai nici un semn?? ce face bb?? cum mai e cu kk??
stefi, freumoasa foc "broscuta" voastra!! va tin pumnii pt astazi!!
roxxy, ce sa mai zic?? ca si voi, toata ziulica pe afara la plimbarici!!! astept cu nerabdare sa vina mami meu si atunci voi avea multtt mai mullttt timp liber!! ca te-ai gandit la mine!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
creem spune:
Ati mai pus pozici pentru luna mai? Am pus si eu cu fi-mea...cu palariuta!
Poze Maria Sofia
vali_delide spune:
'Neata! Mai uram si noi odata la multi ani sarbatoritilor zilei si un pupic special pt. Adelina-Elena...scuze, Gianina, nu am vazut ca e si ea...dar o pup mult de tot si pe ea, si pe Simo si pe tine! Si astept sa bem un suc impreuna!
Stefi, bafta la cardiolog, sa fie totul bine!
Logam, pupam puiul mic, sa treaca bine de vaccin!
Totulii, te inteleg, mie mi s-a intamplat alaltaieri, in fata blocului...stateam pe banca si picea dormea si a venit o mamica si un baietel care s-au apucat sa tipe langa noi. Normal ca mi-au trezit-o...Eu reactionez altfel de obicei, dar ma simteam asa de rau, ca nu am putut decat sa iau copilu' sa intru in casa... e plina lumea de nesimtiti si, cel mai dureros e cand unele mamici chiar fac parte din categoria asta! Pacat!
Bb, vorbim atunci, inainte sa plecam...si sigur ne vedem!
Valentina, cea mai fericita de
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
gata!! piciulica mea a adormit!!
ok vali!!
ma pun si eu sa ma aranjez putin.
mami si bubulina
creem spune:
quote:
Originally posted by adinag
Ah, globulelehomeopate se iau in manuta, se deschide gurita lui bb (o face el de obicei) si le bagi in falca, sa zic asa... cu o miscare scurta si precisa!
gata... :-))
cu jumate de ora inainte si dupa fara laptic sau altele!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Adina, eu stiu ca homeopatele nu se ating cu mana ca isi pierd din proprietati, iar niste cu niste bilute asa mici se poate inneca bebe. Noua ne-a zis sa le dizolvam in 5 ml de apa si i le dau cu lingurita...mai si varsam un pic pe langa
![](alcool.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
Poze Maria Sofia