Inscriere copil vineri, se poate?

Inscriere copil vineri, se poate? | Autor: iriss27

Link direct la acest mesaj

Am si eu o mare problema ... s-ar putea sa nasc intr-o vineri,as vrea sa stiu, daca vineri pot fi inscrisi copii la starea civila (sau unde s-or inscrie, ca nu stiu). Pt ca daca totul e in regula, as vrea sa ajung acasa luni (intru in depresie, daca stau mai mult timp in spital).
Cine a nascut vineri? Cand ati inscris copilul si cand ati iesit ind spital?

PS: Fac cezariana, asa ca ziua o sa fie cat de cat planificata, daca bb nu de schimba planurile ...

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna, eu am nascut vineri, neplanificat, mai exact joi noaptea. Vineri a fost sotul si l-a inscris, nu stiu exact unde se inscriu copii :D, el s-a ocupat de toate, ca apoi stiu ca a fost si luni sau marti la primarie, ma rog sunt cateva drumuri de facut, cei de la spital te sfatuiesc oricum, ca intai trebuie sa il recunoasca la spiatl, ei ii dau o fisa si cu aia se duce. Acolo la regustratura spitalului, unde il recunoaste, il vor indruma ce are de facut si cand.
Luni am iesit din spital.
Nastere usoara!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nu stiu daca se inscriu copii vineri (desi nu vad de ce nu) dar .... sotul a foist la 8.00 la usa alora si la 13.00 eram toti 3 acasa (adica pana in 12 o inscrisese si a venit sa ne ia).
Deci daca nu se poate vineri o inscrie luni si luni la pranz plecati - oricum externarile se fac la 12 - 13.
Important e sa fiti bine, sanatosi amandoi (amandoua).

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Se inscriu si sambata la oficiul starii civile, deci stai linistita si nastere usoara, bebe sanatos, papacios, cuminte....DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Acum s-a marit termenul in care poti sa declari copilul la starea civila deci nu mai este conditionata iesirea din maternitate de certificat...stai fara grija.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

vai ce fericita sunt!!
deci pot naste si vineri ... excelenta veste! sincera sa fiu ma bucur ca pot iesi din spital cu copilul nedeclarat (sper sa fie asa, o sa am mai interesez)
acum mai ramane sa ajungem la momentul respectiv, pe care il astept cu mare nerabdare
eu sper sa ies din spital cat mai repede, daca totul e bine cu bb si cu mine ... cred ca toate vrem sa scapam de spital, sa dormim in patul nostru, sa folosm buda noastra (asta e de fapt cea mai arzatoare probl ... )

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput