Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

acs, saracul bursuc, tot bolnavior... ai incredere ca va fi mai bine dupa antibiotic... si o sa-si revina victorila repede

iulia_stefi, cum mai e la cresa? mai plange dimineata?

adeju, funduletzul de motan e bine? :)

marani, frumoasa foc bubamara ... si seamana f tare cu tati ei

dianarus, sper ca sunteti mai bine.... tinem pumnii sa se refaca repede marc....
ne mai da cineva vesti despre ei?

aelita, ai nascut?

bamboletta, ce mai face caprita antonia?

fetelor, ce le mai dati de mancare? v-am zis ca oana nu mai mananca cartofi in nici o forma? adica nici macar de la noi (si am facut cartofi noi la cuptor )... dar acum nici nu ma mir, ca au venit si caldurile astea si o chinuie si dintisorul.... deci idei inedite de mancare ? :))

am inceput numaratoarea inversa: mai avem 3 saptamani pana mergem la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ce faci Dia??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dia..la mare? unde? pe-aici, sau alte meleaguri?

ps: am citit aia cu sunscreenurile.. daca gasesti vreo chemical free pe plaiurile noastre, fii gentila si anunta-ma si pe mine :)) pe de alta parte, m-am mancat in fund sa vad ce-mi zice babycenter de my toddler la 17 luni... si dupa primul paragraf, imi venea sa pun capacu' la pc-u' :)) cred ca pt eric trebuia sa caut la 9-10 luni sa se potriveasca ceva :)) sau sa revin pe la vreo 2 ani jumate :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Dia, cate kg are oana acum? Roxanico si tu poti raspunzi la intrebarea asta. Si Dandusa si bambo....fulguletii la apel!Predau legatura...

Mergi la inceput

si io fac bine, kiki :)) nu ca m-ai fi intrebat :)))) dorm copchiii, huh?? :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

kiki, 13,500 la motan :) nu ca m-ai fi intrebat, again :))))) si chiar daca nu intra la categoria fulg, jur cu mana pe inima ca rar asa ne-mancacios si mofturos... pe bune ca nu stiu de unde se aduna kilele..........

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

dia..la mare? unde? pe-aici, sau alte meleaguri?

ps: am citit aia cu sunscreenurile.. daca gasesti vreo chemical free pe plaiurile noastre, fii gentila si anunta-ma si pe mine :)) pe de alta parte, m-am mancat in fund sa vad ce-mi zice babycenter de my toddler la 17 luni... si dupa primul paragraf, imi venea sa pun capacu' la pc-u' :)) cred ca pt eric trebuia sa caut la 9-10 luni sa se potriveasca ceva :)) sau sa revin pe la vreo 2 ani jumate :))))

pe urmele ruxandrei ... adica in antalya din 13 iunie

Mergi la inceput

quote:

si io fac bine, kiki :)) nu ca m-ai fi intrebat :)))) dorm copchiii, huh?? :))))

A-deju, jur pe rosu ca am vrut s ate intreb imediat si pe tine, dar ma gandeam c am scos limba la dia, nu-mi raspunde , se supara...mai bine una suparata decat doua.
Oricum de tine ma intreb in fiecare secunda ce faci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Dia, cate kg are oana acum? Roxanico si tu poti raspunzi la intrebarea asta. Si Dandusa si bambo....fulguletii la apel!Predau legatura...

10.700 la ultimul apel :))

Mergi la inceput

fato, tu esti belea, ...

quote:

kiki, 13,500 la motan :) nu ca m-ai fi intrebat, again :))))) si chiar daca nu intra la categoria fulg, jur cu mana pe inima ca rar asa ne-mancacios si mofturos... pe bune ca nu stiu de unde se aduna kilele..........

Mergi la inceput