Prietenie?
Raspunsuri - Pagina 7
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
maru,sa inteleg ca tu,nu ai prietene de barfa,de shopping si de probat sutiene ?
Eu n-am. (Am persistat in cateva astfel de "prietenii" si amicitii cand eram la liceu, dar nu m-am simtit niciodata cu adevarat confortabil in aceste relatii. )
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
vandal spune:
Definiti careva prietenia macar sa fie o baza comuna de discutii....altfel se vor bate cimpii in mod voios fiecare avind in cap o idee diferita despre prietenie.
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by vandal
Definiti careva prietenia macar sa fie o baza comuna de discutii....altfel se vor bate cimpii in mod voios fiecare avind in cap o idee diferita despre prietenie.
Tu crezi in prietenia dintre barbat si femeie ? Defineste-o, te rog!
Elise spune:
Eu inteleg ca se discuta despre o relatie strinsa si fara nici un fel de tenta romantica. Nici atractie, nimic. Pur si simplu e vorba de posibilitatea de a avea o persoana in anturajul foarte apropiat, de sex opus, pe care sa nu-l vezi ca potential iubit sau iubita.
Asta e tot.
Si da, mi se pare posibil. De ce sa nu fie posibil? Chiar ne simtim asa "sedusi" de toata lumea cu care comunicam bine si la care tinem - "a tine" implica neaparat sentimente cu fluturasi?!
Nu putem sa tinem la cineva ca om, trebuie neaparat sa fie un substrat sexual?
Aprilie spune:
Cind eram adolescenta,am incercat si eu sa ma "imprietenesc" cu citiva baieti...n-a mers.Poate pt ca fiind berbeaca,sint o fire mai "fierbinte",hi,hi,hi
Am avut (si am) amici de sex masculin dar nu prieteni apropiati.Prietenele mele au fost exclusiv femei.
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by Aprilie
Cind eram adolescenta,am incercat si eu sa ma "imprietenesc" cu citiva baieti...n-a mers.Poate pt ca fiind berbeaca,sint o fire mai "fierbinte",hi,hi,hi
Aaaaa.....da,cred ca asta este si la mine explicatia...Nu puteam fi prietena cu persoanele de sex opus ce isi fixau privirea in decolteul meu...voit sau nu( adica din instinct masculin)...
Din aceasta cauza nu puteam avea incredere in ei.
vandal spune:
quote:
Originally posted by coltofeanuquote:
Originally posted by vandal
Tu crezi in prietenia dintre barbat si femeie ? Defineste-o, te rog!
Boala grea asta cu raspunsul cu intrebare...crezi ca eram beat cind am intrebat?
vandal spune:
quote:
Originally posted by Elise
1.Eu inteleg ca se discuta despre o relatie strinsa si fara nici un fel de tenta romantica. Nici atractie, nimic. Pur si simplu e vorba de posibilitatea de a avea o persoana in anturajul foarte apropiat, de sex opus, pe care sa nu-l vezi ca potential iubit sau iubita.
Asta e tot.
2.Si da, mi se pare posibil. De ce sa nu fie posibil? Chiar ne simtim asa "sedusi" de toata lumea cu care comunicam bine si la care tinem - "a tine" implica neaparat sentimente cu fluturasi?!
3.Nu putem sa tinem la cineva ca om, trebuie neaparat sa fie un substrat sexual?
"There's no vice as advice!"
Elise & BBLisa
1.Ori e strinsa ori nu-i strinsa. Prietenia implica un grad de incredere care nu mai exista astazi. Nici macar intre persoanele de acelasi sex. Prietenia in sens pur se cladeste cind esti copil. Daca rezista si prietenii nu se indeparteaza mult fizic va rezista. Mai tirziu apar prietenii de un chef, bere, iesit la concert, aia sint prieteni de distractie care nu te vad/nu ii vezi decit la bine.
2.Un prieten este o persoana in care nu numai ca ai incredere dar cu care poti sa vorbesti fara sa iti fie frica de judecata lui/ei. In momentul in care ajungi sa discuti lucruri delicate/personale inseamna ca ceva schioapata cu partenerul. Si daca prietenul e de sex opus apar sentimente de compatimire/intr-ajutorare si de aici la consolare emotionala/fizica e un pas de furnica. Cind pasul e facut esti kneedeep in s**t.
3.Poti sa tii la cineva fara sa fie substrat sexual. Substratul sexual/emotional apare in perioade de criza. Crize in care esti slab/a emotional.
coltofeanu spune:
Prieteni de sex opus trebuie sa-ti faci doar atunci cand esti foarte bine echilibrat emotional. Atunci cand treci printr-o criza emotionala (care are legatura cu partenerul/sotul/sotia )ce apare intr-un echilibru emotional trebuie sa ocolesti, chiar sa-ti strici prietenia cu prietenul de sex opus pentru a nu exista posibilitatea de a sari pe el din alt punct de vedere. Am inteles bine?