Durerea unei pierderi de sarcina (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele, voi cele care ati pierdut sarcini vi s-a intamplat ca in luna in care ar fi trebuit sa nasteti sa vi se deregleze ciclul, pt ca eu la prima sarcina pierduta ar fi trebuit sa nasc acum 2 luni si chiar acum 2 luni am avut prima dereglare din viata mea - mi-a intarziat 5 zile si nu eram gravi.

La a doua sarcina pierduta ar fi trebuit teoretic sa nasc luna asta si iar am avut o dereglare caci mi-a venit la 20 de zile, adica foarte, foarte devreme. Eu chiar nu stiu ce sa mai zic, caci eu aveam inainte ciclu foarte regulat, la 28 de zile.

Voi ati patit asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Jasmine, chiar si eu vroiam sa intreb despre problema asta.
Bine, la mine nu e cazul caci in octombrie ar fi trebuit sa nasc.Septembrie-octombrie....insa am o alta problema...dupa "naterea", intreruperea de acum eu am avut CM doar cateva zile (pe 24 mai s-a intamplat) si imediat dupa insa de atunci NIMIC!
E NORMAL?
Am mai avut o zi asa niste chestii maronii dar nimic?
La tine cum a fost?
Nu stiu ce sa zic....
restul fetelor ce mai fac?
pupici

Laura

Mergi la inceput

Draga Lauraa sa stii ca si eu am patit la fel dupa chiuretaj. Am avut cateva zile sangerari iar apoi la aproape 6 saptamani dupa am avut cm normal, dar te avertizez ca fost extrem de abundent, cu cheaguri foarte mari, de am ajuns la urgenta, insa medicii mi-au spus ca e normal sa fie asa, caci mucoasa uterina se decidualizase, adica isi luase forma normala in sarcina.

Asa ca, inarmeaza-te cu rabdare si ai sa vezi ca vine pana la urma si cm normal.

Eu chiar nu inteleg de ce mi s-a dereglat in asa hal, caci eu aveam cm ceas la 28 de zile, iar acum... Poate fi si din cauza schimbarii anotimupuli, pe fond de stres, caci trebuie sa recunosc sunt foarte stresata...

Dincolo de faptul ca medicii nu au gasit nimic in neregula cu mine, acum mai sunt si nevoita sa imi schimb serviciul de la 1 iulie, asa ca numai Dumnezeu stie cat ar trebui sa mai astept pana sa reiau incercarile de bb...

Voi ce ma sfatuiti sa fac? Sa incep incercarile de indata ce imi schimb serviciul sau ma supun unor riscuri de a-l pierde daca raman asa repede? Cu sefii astia nu stii ce sa mai crezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Jasmine, eu te sfatuiesc sa incerci sa faci bebe...ce conteaza ce spun noii sefi? Eu zic ca cel mai important e ce simti tu...iar daca tu te simti pregatita sa incepi proiectul bebe, atunci...nu lasa nimic sa iti umbreasca aceastra dorinta. Gandeste-te in primul rand la tine!

Laura,

Eu...sunt prinsa rau cu pregatirile pt nunta. Vestea buna este ca am terminat cu dentistul. Sunt super fericita si multumita de cum a iesit totul. Am uitat deja durerile si tot ce a fost greu...iar acum ma bucur de un zambet minunat! Diseara am programare la rochita de mireasa....care cred eu ca de data asta mi-am gasit-o! In rest....toate bune si frumoase!
Va pup pe toate fara exceptie si sper sa deveniti mai active!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png

Mergi la inceput

Draga Ninia, asa zic si eu... De fapt asa imi spune si inima - ca nu trebuie sa mai astept deloc... Dar realitatea este alta-caci cum ar fi ca eu chiar din prima luna sa ma duc gravida ? Nu numai ca nu ar da bine dar ma gandesc si la stresul schimbarii care poate nu ar face bine bebeului ce va veni...

Of, daca ati sti cat am mai plans, act ma gandesc cum sa fac sa fie bine...Pe de o parte ma gandesc ca trebuie sa fac ceea ce imi spune inima, pe de alta parte ma gandesc si la cate rate am de plata si la ce riscuri ma supun daca i-as supara pe sefi...Nu mai spun cam cat de obosita sunt caci eu nu mi-am mai luat un concediu de anul trecut din august, si va dati seama ca odata cu schimbarea serviciului nu stiu cand o sa am parte si de asta...

Apoi ma gandesc daca pierd si sarcina asta, ce ma fac? Ar fi a treia si ma gandesc cu groaza la chiuretaj, parca am ramas traumatizata dupa ultimul eveniment nefericit...

Imi este atat de greu fetele, ca pur si simplu nu stiu ce sa mai fac, parca nu mai ies odata la liman...

Mergi la inceput

Jasmine, din pacate mereu este si altceva, la care trebuie sa ne gandim...dar, ce sa facem? Este greu, este foarte greu...dar totul are o solutie pana la urma.Incearca sa nu te mai lasi cuprinsa de greutati. E just ca stresul nu i-ar face bine bebelusului...dar ce sa facem? Crezi ca exista om care sa nu fie stresat? Eu cred ca nu. Fa cum consideri tu ca e mai bine pentru tine si pentru familia ta. Vorbeste si cu sotul si vezi ce zice...sigur o sa fie bine pana la urma. Te pupic si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Draga Ninia, sotul meu spune sa mai am rabdare luna asta, sa vad ce e la noul serviciu si apoi din iulie sa trecem la treaba. Eu cred ca are dreptate dar sincer nu prea mai am rabdare...Mai ales ca mi s-a si dereglat ciclul asta... Of, ce de probleme

Ninia tu cand ai nunta ? Sunt sigura ca vei avea o rochita de mireasa de vis! De fapt ziua nuntii trebuie sa fie una din cele mai frumoase zile din viata unor tineri.

Sa dea DUmnezeu ca si la voi sa fie la fel!

Pupici la fete dragute !

Mergi la inceput

Jasmine, eu am nunta pe 16 august. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Te inteleg ca esti nerabdatoare...si eu astept ca dupa nunta sa vad, daca voi reusi sa raman graviduta. La mine este un amestec de sentimente...pe de o parte sunt nerabdatoare, pe de alta imi e teama...si uite asa! O sa reusim noi pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ninia sa dea Dzeu sa ai o nunta de vis.
Jasmine, cat a trecut de la pierdere? Daca fizic esti ok eu zic sa nu mai astepti parerea sefilor sau altceva.Daca am invatat ceva bun de la experienta avuta este faptul ca de acum fac numai ce-mi dicteaza inima.
Nu te descuraja.Tu mergi la noul servici (mai ales ca agentii economic sunt obligati prin lege sa protejeze gravidutele) incearca sa faci BB, nu sta stresata !!!!! (la mine cauza majora a fost stresul de am pierdut sarcina), cand iesi pe usa dimineatza zi-ti in gand (eu sunt cea care contez si ceea ce ma face pe mine fericita) si lasa lucrurile de la sine.
Nu te mai gandi, nu mai lasa doza de pesimism sa apara.
Daca iti doresti ceva cu adevarat ai sa vezi ca vei reusi.
Copilul este minunea din viata fiecaruia si ai sa vezi ca odata cu el se regleaza toate.
Toti avem rate, stres, muncim ca nebunii si uitam sa traim pentru ceea ce ne incanta cu adevarat sufletul.
SA NU TE INTERESEZE.
Tu mergi la serviciu, iubeste-ti sotul, ramai insarcinata, ia-ti concediu daca se poate cat mai devreme si ai sa vezi cat e de bine.De ce tie sa-ti pese de altii?Nici nu ti-ai cunoscut sefii noi si deja iti pasa de ei....TU mama si numai TU esti cea care ar tbui sa te intereseze
Pup la toate fetele

Laura

Mergi la inceput

Va multumesc pentru rapunsuri, asa voi face !

Intr-adevar chiar trebuie sa ma gandesc mai mult la mine.

Lauraa, tu cum ai aflat ca pe fond de dtres ai pierdut sarcina ? Ca daca stau bine si ma gandesc si eu am foat foarte suparata la a doua sarcina si apoi am pierdut-o...

Mergi la inceput