Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

MissParker... si sper si iti doresc din tot sufletul sa ai un bb cuminte ca al meu.

Iulia esti mortala!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-a apucat harnicia, fac ordine in dosarele cu facturi, chitante, garantii, hartii de pe la banci. Vechi de ani de zile, ocupa locul in dulap.
Mi-am propus de mult sa fac asta, dar nu gaseam niciodata timp sau chef sau linistea necesara.
Gata, arunc tot ce nu mai trebuie, imi stateau de mult pe creier.

Iulia, si eu am folosit Dermalin baby la Andrei in primele luni-un an. i spalam rufele separat, le bagam de doua ori clatire. Asta din cauza de dermatita atopica la Andrei. Din fericire am scapat de ea pe la un an si n-a mai avut nici un puseu de atunci.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Incep mamicile sa vina la putere!!! Incepe forumul sa fie mai activ... Subiectele discutate sunt predominant despre bebelusi. Noi, cele care mai avem inca burtici suntem avantajate ca aflam multe lucruri, solutii la probleme cu care voi va confruntati. Sper doar sa le tin minte. Oricum nu se va supara nimeni daca vom mai intreba odata.

Iulia, gabitzam- si eu tot detergent dermaline am cumparat (n-am apucat inca sa spal nimic). Mi s-a mai spus ca nu ar trebui sa invat copilul cu de-asta ca apoi cand trec la de-ala obisnuit o aiba probleme...Eu sper ca nu...si macar atunci va fi mai mare...

YLARI, ti-am mai spus ca soacra ta m-a lasat cu sechele. Ma mir cum ai rabdare sa o suporti si nu te certi cu ea...Eu cred ca m-as fi paruit de mult...
Sincer si eu am niste prieteni care mi-au zis chestia asta cu taiatul unghiilor...Ei la fata lor le rodeau... Unele traditii mi se par aberante!!!!!!

MissP- ce de vedete in zodia asta... Eu initial nu m-am bucurat, ca nu prea mi-au placut gemenii pe care i-am cunoscut, sau mi s-au parut cam ghinionisti unii, altii mai labili... Apoi mama mi-a zis ieri: vreau sa fie taur ca bunica??? Ups!!! Da, clar e mai bine gemeni! Si mama zicea ca foarte multe vedete sunt gemeni...Nu stiam asta... Probabil au personalitati multiple...joaca bine .

mai bag niste majorete pt. Aelita:

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

V-am facut un pic sa radeti, nu???

Deci... soacramea mi-a mai recomandat sa mai mergem la pediatru, ca pare un copil sanatos... dar cine stie??? Si plange cam mult... Si sa ma uit totusi la kk al ei sa nu se inverzeasca. Ii dau una in cap ACUM!!!!

Va multumesc pentru incurajari fetelor, din tot sufletul... Si rabdare.

Felicitari noilor mamici si bebelaci veniti pe lume!!!
La multi ani tuturor sarbatoritelor de ieri (cu scuzele de rigoare ptr intarziere)

Va pup si... sunt pe aici, fiti fara grija, cu binoclul pe voi!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

monik nu poti generaliza dupa zodie!!! adica daca ai intalnit numai gemeni care ti s-au parut ghinionisti sau labili, asta nu inseamna ca si copilul tau va fi asa aici depiunde numai de caracter, educatia si iubirea pe care o va primi. si da, intr-adevar, gemenii au o personalitate dubla..am intalnit multi gemeni, unii dragi, altii deloc, dar incerc totusi sa nu imi compar copilul cu ei.

aici ploua si e racoare am papat si acu iau desertul..nu va spun ce, ca poate starnesc pofte..oricum, nu e bun...pt silueta adica constiinta mea e in coma alcoolica de cand am inceput sarcina asta, iar celulita e pe mine ca praful pe toba..si acolo o sa ramana

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

M-a apucat harnicia, fac ordine in dosarele cu facturi, chitante, garantii, hartii de pe la banci. Vechi de ani de zile, ocupa locul in dulap.
Mi-am propus de mult sa fac asta, dar nu gaseam niciodata timp sau chef sau linistea necesara.
Gata, arunc tot ce nu mai trebuie, imi stateau de mult pe creier

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Te invidiez. Si eu mi-am propus sa fac asta in timpul sarcinii.bineinteles ca vremea a trecut, lenea a fost mare si acum stau cu sertarele ocupate si sanse 0 de a mai putea sa le ordonez....

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

quote:
Originally posted by gabitzam

Gata, arunc tot ce nu mai trebuie, imi stateau de mult pe creier

Te invidiez. Si eu mi-am propus sa fac asta in timpul sarcinii.bineinteles ca vremea a trecut, lenea a fost mare si acum stau cu sertarele ocupate si sanse 0 de a mai putea sa le ordonez....

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Eu am facut asta chiar in primele saptamani cand am intrat in concediu...Mi-a luat ceva timp...Nu mai facusem asta din 2003 (de atunci aveam chitante)

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

monik nu poti generaliza dupa zodie!!! adica daca ai intalnit numai gemeni care ti s-au parut ghinionisti sau labili, asta nu inseamna ca si copilul tau va fi asa aici depiunde numai de caracter, educatia si iubirea pe care o va primi. si da, intr-adevar, gemenii au o personalitate dubla..am intalnit multi gemeni, unii dragi, altii deloc, dar incerc totusi sa nu imi compar copilul cu ei.

aici ploua si e racoare am papat si acu iau desertul..nu va spun ce, ca poate starnesc pofte..oricum, nu e bun...pt silueta adica constiinta mea e in coma alcoolica de cand am inceput sarcina asta, iar celulita e pe mine ca praful pe toba..si acolo o sa ramana

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Iulia, stiu ca ai dreptate...Unele chestii chiar nu se potrivesc... Cunosc si gemeni care imi plac...si n-am stiut pana de curand ca sunt gemeni.

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia sa bag repede un capitol nou, intre doua chitante si trei facturi

Capitolul 81

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna fetelor si bebeilor!!!noi acu am venit de la doftor si toate sunt bune si frumoase!!!mi-au monitorizat bebele si e bine!!!are 140 batai /minut!!!si e grasunica lui mami are 3300g!!!medicul zice ca suntem bine!!!si ca de la DPN adica din 3 iunie mai am +/- 10 zile pana nasc!!!ei acu ce sa-i faci nimeni nu poate stii exact!!!doar cel de sus!!!dar credeti-ma ca abia astept sa scap si sa-mi tin bebelina in brate, cred ca toate ne dorim asa ceva!!!
cat despre zodii eu chiar nu cred in ele!!!eu imi doresc sa aiba parte de sanatate doar !!!in primul rand!!!si apoi daca o vrea dumnezeu sa fie vedeta doamne da!!

38+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput