Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, intru si eu sa va spun ca suntem "bine" deh, se vede ca nu mai sunt la mama ca nu mai am timp sa postez, nu? Nici nu v-am citit, am intrat repede sa va dau raportul: ultimele noutati de la soacramea: nu aveti voie sa taiati unghiile la bebe pana la botez (banuiesc ca va trebui sa angajam si o cosmeticiana sa ii faca manucura lui bebe la botez) si trebuie sa am grija sa nu i se inverzeasa kk lui bebe PENTRU CA LAPTELE MEU NU E BUN, DAAAAA??????

A, dar ce credeti ca a facut fimea? Am lasat-o ieri un pic fara pampers, pana sa il pun pe celalalt si pe soacramea a mancat-o sa o ia in brate si fimea chiar atunci partz, kk pe soacramea. O fi voie? Ce o insemna???

Dumnezeule, cred ca devin foarte rea... Ieri am zis ca innebunesc, iar a plans asta mica dupa baie ceva de speriat, o ora jumate, dar facea ingrozitor. Bineinteles ca am inceput si eu sa plang, iuby era depasit de situatie saracu, nu stia ce sa mai faca. In cele din urma i-am mai facut 30 de spuliment si cu picaturi sab simplex si s-a calmat. Partea proasta e ca ce a mers alaltaieri sa o calmeze nu a mai mers ieri, si sunt sigura ca ce a mers ieri nu va mai merge azi. Maine vine mama pe la noi. Soacramea pleaca in wekend la tzara, yupiiiiii....

Aaaaa, si soacramea a zis ca ea nu e pregatita sa lupte cu viata asta ( nu mai stiu in ce context, sincer) Bine ca si-a dat seama acum...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, ai pus-o deja in ghips? oooof...hai ca se face Marutza bine repede!
Ylari vezi sa nu pierzi laptele! stiu 2 tipe care din cauza soacrelor au pierdut laptele. incearca sa nu pui la suflet, spre binele printesei.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cleo...asa e...ultimele masini am uitat sa dau clatire dubla...dar pt orice eventualitate...o sa iau cateva bodyuri si...cativa pantalonasi si o sa le mai spal odata fara balsam....de fapt...cred ca dau doar clatire...sa vedem cum va evolua iritatia...si daca nu trece...schimbam si detergentul.

Ylari...e de coma soacra-ta. dar bine ca pleaca la tzara...sa te mai linistesti si tu!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineatza tuturor!

Felicitari Dorinutza! Sa creasca mare bebe Stefan, sanatos si mancacios! Si tie mult laptic! M-am stresat si eu la Danutz cu pastrat de laptic (ii lasam in frigider daca era neaparata nevoie sa plec undeva sa-i dea bunica) dar pana la urma tot numai direct de la sursa s-a alimentat. Oricum dupa ceva vreme productia se regleaza fix dupa necesitati si daca scoti vei avea in exces si iti va curge. In principal stiam ca se poate pastra 24 h la frigider si mai mult la congelator.

Aelita!

36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Ylari, te rog nu pune la suflet (nici macar sa nu retii) tot ce spun altii (mai ales soacra ta) - ce intra pe o ureche sa iasa pe cealalta daca tu consideri ca nu merita. Si incercati sa fiti mult mai relaxati si tu si sotul pentru ca bebe mic va simte incordarea (de genul: ieri a fost tare rau cand i-am facut baitza, azi o fi la fel? cu ce sa o linistesc? etc.). Cred ca eram toata un zambet toata ziua, si de ce nu toata saptamana, dupa "isprava" celei mici. Si baitza ai grija sa fie inainte de masa ca sa-i poti da dupa baitza linistita sa pape.

36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Aelita!! si curaj mult! Adica stiu ca tu ai curaj...te asteptam cu vesti bune, bune...abia asteptam adica!

Ache! Hai mamico!

Dorinutza bine ai venit pe la noi si felicitari pentru bb mic!

Eu fac ordine azi...va citesc, mai dau F5.

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

AMR 4 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

aelita, vezi ca voinicelul tau astepta sa se schimbe zodiile, n-avea chef sa fie Taur
Tine aici, sa ai nastere usoara:

Ache, hai si tie fara numar:

Ylari, nu dispera si ai sa vezi ca lucrurile vor intra in rutina in curand!! Fii calma, linistita, pe cat se poate, nu te mai consuma asa tare si nu mai plange, ai incredere ca iti este programat in gene sa fii capabila ca mamica! Lasa instinctul sa te conduca Mortala faza cu aia mica si cu partzul direct spre soacra, i-a comunicat care va sa zica parerea ei sincera

Dordia, imi esti un exemplu in ce priveste bebicul linistit si cuminte, sper sa fie si al meu la fel.

Raportez o noapte amestecata, m-am trezit de 3 ori, pe la 4:30 redactam in gand introducerea de la povestea nasterii lui David si ma batea gandul sa ma trezesc si sa incep s-o pun pe tastatura... Dupa aceea m-am gandit: ete na, e prea devreme, ia mai incearca mataluta sa adormi. Pe la vreo 6 fara ceva am reusit sa adorm la loc si m-a trezit Bogdan la 9 fara ceva. Acum ma simt odihnita, excelent... Ce bine ca la noi e sarbatoare azi si nu se munceste, avem inca o zi de petrecut impreuna...

Deci am intrat in zodia Gemenilor, fetelor, zodia lui Johnny Depp si a Angelinei Jolie, a lui Bob Dylan si Clint Eastwood, a lui Laurence Olivier si Lionel Richie, a lui Erich Maria Remarque si Igor Stravinsky, a lui JFK si Thomas Mann, a lui Judy Garland si Walt Whitman, a lui Morgan Freeman si Nicole Kidman etc.

Si avem exact 50 de bebelusi pana azi

Va doresc la toate o zi nemaipomenita!

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza fetelor!!
bag o tura de pt aelita nastere usoara si refacere rapida!!!

eu am dormit asa bine azi noapte, am lasat geamul deschis la treapta 1 si a fost asa de bineeeee... am visat ca am nascut si o imbracasem pe bebelina si uitasem sa-i pun pampers si nu stiam cum si plangeam ca nu stiu sa pun un amarat de chilot sugativa... of, ca abia astept...ziceti ca am intrat in gemeni? oook..de-acu nu mai stau cuminte..sa nasc mai repede ca nu mai am rabdare!!!

mai pun odata link-ul cu minunea din parc, ca taaare dulce e

http://good-times.webshots.com/photo/2888219370103319776PovgFW

l-as fi luat acasa dar era al cuiva

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

ylari draga mea, pana la botez, o sa treaca ceva vreme, si daca nu-i tai unghiutele fetii o sa ai o fetita desfigurata, pt ca bebelusii se zgarie pe fata cu cel mai mic coltisor!!! soacra-ta e o cretina..scuze ca-ti zic asa dar asa e..si daca chiar o depaseste situatia, sa nu se mai bage in treburile tale!!! bine naiba ca nu te-a pus sa i le rozi si sa i le pui intr-un borcan..am mai auzit eu d-astea!!!

cat despre parts, 1-0 pt bebelina..stie ea ce stie
o fi fost modul ei de a zice, lasa-ma cucoana-n pace ca ma kk pe tine!!!

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

dordia mie mi-a fost recomandat un detergent ce se gaseste la sensiblu, se numeste baby Dermalin, are un miros subtil asa si e special pt pielicica sensibila a copiilor! scrie pe el ca este recomandat persoanelor alergice sau astmatice si nu contine inalbitor optic, parfum sau LAS..incearca-l si tu si poate te ajuta...

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput