Puiuti de Randunici 2008!! (16)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Tuchita, he, he, ce seamana cu burta mea! Parca sunt identice...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
A, pardon, ba si Kitzy trebuie trecuta la categoria SLABE-DE-SLABE, noroc ca nici ea nu vine la inatlnire! (vezi, Cristina, sunt verde de invidie!
).
A venit mama sa-mi aduca niste snitele si a plecat repede ca avea treaba. Off...o sa o sun pe soacra-mea sa vina maine sa-mi pot rezolva cu concediul, o sa-mi zica "subtil" ca o dor picioarele si ii e rau dar barem va veni. Cred!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Simo ma duc de 2 luni la aerobic, ca era si mai rau!
Cristina, Seb nu dormea, tocmai se bucura de un kk proaspat la funduletz!
Clau, si tu cu declaratii! Ca m-a terminat randunoiul de dimineata ca n-are destule dischete si ca i s-a stricat tonerul!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
vreau si eu aerobic...se poate face daca se alapteaza,asa-i?incep sa ma interesez
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Dar ce declaratii faceti, mai fetelor?
Mihatp, daca mai ai drum pe la Dr Brown aia, nu-i intrebi si tu daca se pot returna bibe in caz de nemultumire?
Gata, va las...am pus intre timp a doua masina de spalat...sa mananc si eu ceva, sa fac de mancare ca acusi iar plange balaurul de foame.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Mi-a zambit si mie Iulia!! Cred ca a visat urat, a zbierat si m-am dus la ea si am intrebat-o "Ce e dragostea lui mama?" si ea m-a privit intens si mi-a zambit!
Naty
Iulia mea
gecko spune:
din intelepciunile unei mame....cand iti e copilul in puseu de crestere, fa un pustiu si nu pleca la shopping...ca finalizezi in a-ti arata tzatzele in public la fiecare 20 minute.
ma duc sa calc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Aha Naty deci ii noroc ca nu vin? No bine....
Lasa ca etalez eu pe strada si de ciuda sa se uite lumea dupa mine ce mamica bine sunt eu
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana de
Diana ( 24.04.2008 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Decand scriu la mesajul asta
Mai devreme linistisem odorul cu suza in gura si am facut "greseala" sa tusesc. Cand s-a rosit Sash la fatza si cand a inceput sa urle, am crezut ca inghite suza! dupa aia il adormeam si imi venea sa tusesc, numai eu stiu cum m-am abtinut. Da clar, cand va fi treaz o sa ii behai de a naibii, sa se obisnuiasca cu sunetul! mai, noi scoatem zilnic copilul in lume, dar pana acum numai impreuna cu randunoiul! cand il apuca istericalele il alinam cu randul, si parca altfel e cand urla bb pe afara si mai esti cu un cineva.
Amira, Naty, Cristina, Tuchi multumim pt incurajari. Hai ca vedem pana atunci, acum ma preseaza si botezul. Chiar daca il facem la casa unchiului, tot e mult de munca, caci vrem bucate alese si muncite, si mai e si egoul rudelor mele la mijloc sa le arate rudelor lui cum e "pe la noi"
Clau are fulga lapte
Mai compensez cu mascari cand nu apuc sa imi beau ciorba.
Raportez si la noi pe stradute "borduriada" -se schimba borduri se da cu picamerul si pe o parte si pe alta a blocului.
Roxana, asa zic si eu: jos palaria!
Sexy Tuchi, ce idee mi-ai dat, sa imi pozez burta si post-partum, sa urmaresc evolutia (sau involutia).
Naty, e tare Iulia daca a inceput sa zambeasca voluntar!felicitari! si eu stau la panda la Sasha, ca simt ca e foarte aproape.
Gecko oare de ce am impresia ca unii bebei o tin numa intr-un puseu :))
Hai ca m-a pacalit ca adormise, urla iar. Asta a fo si cu pranzul meu.
A, mai vroiam sa va zic ca mie exact in a 28-a zi de la nastere mi-a venit ciclonul! cu tot tacamul, dureri de sale, de ovare si pitici pe creier. In ignoranta mea, credeam ca n-o sa am cat alaptez!
Kris, Kitzy, Simo si evribadea, desigur, va pup!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
gbutucica spune:
Pidana si multumesc pt efortul depus pt a-mi raspunde , sarumina mult, in rewst esti bine????
Bai ,Clau arata tare bine ca doar ma-a intalnit ieri cu ea , este sexoasa cu tzite nici mari nici mici si se vede ca e fericita , iar la corp arat bine
Tuchitza , dar ce ai vrea la doar 4 luni de la nascare , cum ai vrea sa fii plata?? , sa ma vezi pe mine la 3 luni cum curg slanile pe mine , si burta mea zici ca-i gelatina sau piftie.
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea