Puiuti de Randunici 2008!! (16)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
ce frumoasa e sanziana (e in trend cu ochelarii)! si ursuletzu' mic! si david de ioana e scumpel foc! numai puiuti frumosi!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
kya ce fetita mumoasa, mai!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Pozici noi aici
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
CristinaGoji spune:
Saru'mana de felicitari! Fetele cu un singur copil, faceti urgent inca unul, ca trece incredibil de repede timpul la al doilea!!! Greu, dar incredibil de repede
Nu mai stiu ce sa fac cu fata asta a mea, zau ca n-as mai scoate-o din casa! Cum o scot, cum face niste ochi mari, mari, ca a lu ma'sa, si gata somnul! Nu doarme afara!!!
nu plange, doar ca nu doarme si trebe tinuta in brate sa nu planga. Iar dupa aia ajunge obosita acasa si urlaaaaa pana adoarme, si adoarme greu de supraoboseala.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Ma dispera catelul asta al meu! I-i cald in casa si vrea afara, crede ca o sa se racoreasca, si atata sta langa mine cu mutra lui de cersetor, sa-l scot. L-am scos si a venit inapoi de cald, si iar se cere afara!
Vazut si eu poze cu Vlad, Sanziana, si Andreea! Raman la aceleasi regrete -pacat ca-i arvunit Vladut de Ursuleata!Unde te-ai grabit Ursuleato?! Nici nu stii ce fata frumoasa o sa iasa din soricica asta a mea!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mstela spune:
Urez tuturor Constantinilor si Elenelor multa sanatate si tot ce e mai bun.Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii !LA MULTI ANI!
Raportez si eu o noapte agitata foc-cu coliciosi,cu voma multa, cu urlete in plina noapte...
Doamne,Cuscra,nu pot sa cred ce aud...Ma rog sa nu fie nimik grav cu ginerele meu.Trebuie sa ai incredere.Daca el creste frumos,nu cred sa fie asa complicatii..Sanatate lui si voua!
Cleme,merci de info.Dar la ce sector esti tu?Alice.Ehee,am mai spus:De-ar fi si in realitate la fel cum pare in poze...dar e URAGAN-personalitatea lu'tasu.
Ariel,eu stiam ca trebuie sa urmezi acele cursuri de puericultura,nu primesti asa atestat pe nepusa masa si hop 10 zile libere.Dar daca stii tu..asa o fi.mihutza
Varuna,raportez si eu burta negricioasa si buric la fel.Ursu.Mey,dar ce dulce Vlad zambaret am vazut.
Teo a mea nu vrea deloc sa rada..tare serioasa...doar de cateva zambete retinute in coltul gurii am avut parte..Oleyy!!
Si..LA MULTI ANI bebeilor nascuti azi!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
amira_roxana spune:
ccris ce seamana pitik cu tine! si ce par are!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
elara spune:
Roxana, uite aici detalii despre Prevenar.
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/H-323-PI-ro.pdf
Sper sa mearga link-ul. Daca nu merge poti sa il gasesti cu google dupa cuv "prevenar".
Iubita mea draga a facut febra azi dupa ce ieri am vaccinat-o. I-am dat Panadol sirop, 2,5 ml cum mi-a zis dr ieri, si intr-o ora ii trecuse. Acum face nani mititica. Desi stiam ca e de asteptat tare aiurea m-am simtit stiind ca are febra. Abia asteptam sa ii treaca.
Eu sunt tare incantata ca ieri s-a trezit abia la ora 6 dimineatza, azi la ora 5.00 si s-a mai intamplat si inainte ca uneori sa faca de-astea (se trezea pe la 4.30 sau 5.00). Se face fata mare
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album
Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Cristina Vladut e al meu si nu-l dau!
M-a pus Sanziana sa-l pazesc, sa stii!
Siiii... dupa 150 de ml din Dr Brown, a urmat un BIG KK! Mamicile cu bebi constipati, stiu ce veselie e asta.
Gata, am plecat cu pitika prin jungla orasului. Sa va mai spun ca mi s-a stricat aerul conditionat la masina?
stolul
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ccris_ccris spune:
Am uitat sa va spun ca si fata mea mi-a zambit azi! Era cu ochii deschisi si i-am vorbiy si a intors capul spre mine si mi-a zambit.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE