Timisoara, Impreuna! (106)
Raspunsuri - Pagina 10
claudia74 spune:
Sara buna Cimisoara,acu nu de mult am ajuns si noi acasa (si daca nu termina astia cu reclama lor la pampi o iau razna),deci vineri am fost la chef de chef de romanasi la o zi onomastica de sasi intr-o localitate mai departe,familia asta a locuit chiar aici cu noi in sat dar de vreo 2 ani s-au mutat,mai m-am cam simtit bine printre romani chiar daca erau din aia care au uitat de unde au plecat,ba mai rau au si renuntat si cetatenie ca s-o primeasca pe cea germana si sa numai auda de Ro,in fine is obisnuita pe aici cu astfel de aparate de oameni,na deci lasa ca o fost fain,am dansat,am mancat,copiii s-au jucat,apoi sambata de dimineata am terminat tortuletul ala ptr Iulie,dar nu mi-a iesit deloc cum am vrut asa ca l-am lasat tot de cioco nu am mai facut si cu glazura roz,apoi am plecat la nasii lui Andi,la ora 2 a fost botezul, dezamagiti rau de slujba aia de 15 min,ne-am si pregatit sa si citim noi ceva citate si urari ce spun nasii la botez,am cautat pe net inainte,ce sa spui ca nea popica 2 vorbe acolo,a cantat odata orga,a udat-o de 3 ori pe par putin pe iulie si a zis cica Mergeti in pace la care a plecat,noi am stat toti ca prostii acolo,nici prin gand nu ne trecea ca e gata botezul,Doamne iarta-ma asa ceva,zau no comment cu preotii astia,culmea ca nu e ca la noi,in fiecare biserica acelasi ritual,aici fiecare preot cica face cum vrea el,asta a fost,apoi si acolo chef de chef iarasi,s-a lasat cu beute,cu discutii pro si contra Ro si in general,iarasi am fost la mijloc cu multe chestii,nu am dormit numai cateva ore ca am ramas la ei,acu sa mai strang cate ceva prin casa,Helmut intra de noapte deja,copiii incep maine scoala si gradi,eu am tura de dupa masa,fras sa o ia,vad ca nu v-ati prea muncit pe aici.
Va pe toate,o duminica seara placuta va doresc si un inceput de sapt bun.
Ma io habar nu am de Eurovision am auzit doar ca Rusia a castigat dar nu am auzit nici o melodie.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
miraklucker spune:
Buna seara dragi timisorence.
.......uite ca mi s-a facut deja dor de casa.
Tocmai am vazut pozele cu bebe mic. Ce dulce e, mihi sa-ti traiasca si sa te bucuri de toti 3. ai 3 baietei?? Asa mi s-a facut si mie dor de un bebe asa mic.
Doris si tu ai o printesa tare frumoasa.
Maria tu ai 2 catei si 3 pisici?? am inteles bine? frumos, tare frumos la tine in curte. Eu inca visez la curtea mea..............sper sa nu raman numai cu visul.
....noi am ajuns cu bine acasa inca de vinereqa trecuta dimineata. am plecat joi dupa masa din Timisoara numai ca sa ajunga David la gradinita. am fost cam suparata puteam sa mai stm 2 zile dar de, sistemul asta de .....mai bine nu mai spun.
Katik multa sanatate la copilasi, sa le treaca tusea repede.
Claudia frumos v-ati distrat voi acolo! sotul tau e tot roman?.........eu pe al meu abia il tarasc dupa mine pe la intalniri romanesti............spune ca ii ajunge o romanca. Aici nu prea exista asa o comunitate mare de romani cel putin in zona mea.
Va doresc o seara placuta si o saptamana cat mai buna.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
ela03 spune:
Stiti cumva un ortoped bun in Timisoara? Sotul meu e terminat, ca i s-a spus ca va trebui sa treaca printr-o operatie la coloana. Mai vrem o parere... si operatia probabil o va face in strainatate, ca pe-aici poate dam de alde Ciomu...
, am crezut ca te-am suparat. Sper ca esti bine.
Eu intru cam rar pe aici ca am multe pe cap...
Salutare tuturor!
aidaciolac spune:
ela eu stiam la adulti un dr bun la ortopedie , parca Soboc (ungureste cu sh) nu stiu cum se scrie)
... imediat o sa va pun ceva pozici. Sper sa fie surpriza
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
silvana75 spune:
Aida, pentru mine a fost o surpriza mai ales ca nu o stiu pe Emma decat din poze si mi-a facut placere s-o cunosc si bebe
Claudia, iti doresc o saptamana usoara la munca! Ma bucur ca te-ai distrat.
Ela, din pacate nu stiu medic ortoped bun. Ce are sotul la coloana? Si eu am ceva probleme iar ultimul medic la care nu mi-a dat vesti prea incurajatoare.
Aici sunt cateva poze de azi din Chicago
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Va servesc prima
Noi luni suntem liberi ca e Memorial Day (Ziua Eroilor) si ma duc sa-mi iau masina, sper sa si gasesc ceva pe bugetu nostru.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
katik spune:
neatza!
silvana, sar'na de cafea!
vin si eu cu un rind!
sa aveti o saptamina faina si usoara!!!
Doris-Alina spune:
Neatza
Mai dau si eu un rand de cafea...
Aida, eu sunt muta...no coment...Emma era creatza? pe cine seamana cu creturile alea?
Silvana, faine poze...bafta la gasit masinutza...
sa ne pui poze daca ti-o cumperi...sa o vedem si noi...
Ela , eu stiu de Dr. Panescu...
Katik, joi facem galerie?
Maria, ti-a reparat pc-ul?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Fetele, o intrebare:
Ce pasta de mici si de unde va cumparati cand iesiti la iarba verde?
Mie de la Kaufland si Billa nu-mi place...alte idei?
Si va mai rog, sa-mi scrieti si mie ca pentru incepatori, cateva trasee in imprejurimi...pentru gratar si iarba verde...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories