Gravidute si mamici de Cluj- 79
Raspunsuri - Pagina 3
dpop spune:
la multi ani elene!
BABY EXPO, de Vineri 6 Iunie pana Duminica 8 Iunie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca
mami de irina
anca.b spune:
Fetelor, eu azi sarbatoresc din nou: e ziua lui tata, face 60 de ani, e si constantin. la fel si fratele meu. deci, petrecere deseara.
si pina atunci mai am de cumparat ceva cadou pt junior, cu tata am rezolvat ieri. nici nu stiu ce sa-i iau. ceva simbolic oricum. hmmmm. brainstorming...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
lilys spune:
Buna fetelor,
Sunt insarcinata in 31 sapt si cel mai probabil voi naste la Stanca, cu Fulga Florescu. Si cum timpul trece...m-am gandit ca ar fi bine sa imi pregatesc incet incet gentuta pentru spital, ca nu se stie cand ii vine cheful lui bebe sa iasa, si sa nu ma prinda pe nepregatite. Ma puteti ajuta cele care ati nascut la Stanca,va rog, cu ceva informatii despre ce ar trebui sa iau cu mine, ca am mai vazut pe site liste, insa la cat de lungi erau, ar insemna sa iau cu mine un dulap intreg. Daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii si despre cum e personalul din clinica, cam care sunt "tarifele" si cand le-ati dat bani celor de acolo (eu niciodata nu m-am priceput la faza asta cu plicurile) v-as ramane indatorata. Multe multumiri,
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Ne-am inscris si noi la mersul de-a busilea la Baby Expo, sa veniti sa ne faceti galerie!
Lily, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa te putem vedea in timp real, pana atunci esti moderata. Eu am nascut la Stanca, am fost foarte multumita de conditii si personal medical. Singura mea problema au fost studentii care fac practica pe acolo. In bagaj...eu nu mai stiu dar sunt fete care au nascut recent si iti pot spune mai multe.
Ioana, cum se mai simte Patrick?Un pupic de la Alexia, sa-i treaca raceala.
O zi frumoasa tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
kitzy spune:
Neata!
Lilly bine-ai venit! Cu tarife si conditii eu nu te pot ajuta c-am nascut la Gine, cu bagajul te pot ajuta daca ai intrebari, amintirile inca-s proaspete ![]()
Anca LA MULTI ANI pentru tati tau si pentru fratele tau, sa iti traiasca multi ani fericiti!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
anca.b spune:
Bine ai venit Lily. eu am nascut la gine1, nu stiu sa-ti zic de personalul de la stanca. te ajuta fetele, nici o problema
legat de bagaj:
-2 camasi de noapte sau pijamale pt tine (subtiri, pt ca e f cald in maternitate). trebuie sa se deschida mult in fata ca sa poti alapta
-chiloti bumbac
-sutien pt alaptat
-tampoane always night
-tampoane facute de tine din vata si tifon (din astea iti trebuie multe, eu am folosit vreo doua-trei pachete mari de vata)
-produse de igiena: sapun, pasta de dinti, hirtie igienica, pieptene, deodorant (roll-on, nu spray), prosop mare, prosop de fata etc
-slapi cu care sa poti intra si la dus
-sosete
-halat de baie
-garmastan pt sini, supozitoare cu glicerina (poti sa cumepri din cele pt copii), supozitoare hemorzon, crema galbenele pt taietura (sau lioton gel)
pt bebe:
-un pachet de pampers
-servetele umede
-3 body-uri
-3 salopetele
-crema pt funduletz (era si in maternitate)
Anca si
Stefan (13.01.2008)
anca.b spune:
Kitzy, multumesc 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
redai spune:
Buna dimineata si de la noi.
Adriana unde ai inscris-o pe Alexia pt marsul ala de-a busilea?Parca as merge si eu sa il inscriu pe cel mic.
La Multi Ani Elenelor.
Ramo tare scumpa pitica ta.
Azi se spune ca e ultima zi cu vreme frumoasa.
Eu sunt suparata ca mi s-a stricat telefonul.Imi tasteaza singur,si nu are nici macar 6 luni.David e de vina, el l-a tot trantit.Am pierdut si garantia.....Azi sau maine trebuie sa imi caut telefon, unul ieftin, fara prea multe fitze dupa care sa nu imi para rau daca se strica.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
mami_alexia spune:
Lily, la Stanca nu dadeau voie cu hanutele de acasa cand am nascut eu. Poate s-au mai schimbat regulile. Pentru taietura dr mi-a recomandat Neopreol...miroase a peste, adica groaznic, zici ca esti cu pescaria dupa tine, dar e foarte bun!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!
MAMI(Adriana) &
mami_alexia spune:
Pe net, Lore. Scrie Baby Expo Cluj pe google si gasesti acolo, trebuie sa iti faci cont iar apoi il inscrii. (nu scriu adresa aici ca sa nu zica ca fac reclama mascata). Co mi-a vandut pontul, ieri.![]()
MAMI(Adriana) &