Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
mercedes sigur ca vreau sa ne vedem. Da un nr de tfon pe PM.
si distractie placuta.
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Aidule, pe mine nu ma puteti teleporta pana la Constanta?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
maru spune:
vreau si eu teleportata la Constanta, please!
stau la rand cuminte, nu vociferez!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
aidaciolac spune:
Phoai marule am crezut ca ajungi in Constanta , era sa fac cu cordu , ca de doriselu stiam ca e inebunita dupa dar la tine nu ma asteptam daca tot ai ajuns acolo langa poli
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
maru spune:
aida, ma distreaza teribil asocierea Canada=Polu Nord (nu ca nu s-ar lupta canadienii sa il declare teritoriu canadian...) Dar aici in Ontario, langa Toronto suntem pe aceeasi paralela ca Romania, so vremea e destul de asemantoare... Spun asta ca musafira mea din Ro a venit cu jumate de geamantan de plovare, sa mor de ras cand am vazut!
Acu ce e drept ca prin preierie vara greu ajunge pe la 20 de grade, dar tanda pe manda, tare mi-i dor de litoralu romanesc
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
aidaciolac spune:
Hm , eu te asteptam dincolo. Am zis si eu asa intr-o doara de polul nord stiind ca f tarziu a trecut inghetul la voi ... deci pt mine polul nord
... hai dincolo
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
GiaDavid spune:
in sfarsit! Aiduleeeeeeee, stii ce ma gandeam acum? ca noi avem bilete pe 16 august... poate prelungiti sau poate mai veniti o dat' ... stai bre cucoana, nu da, ca zisei si io!
Pup si va doresc muuuuulta sanatate! Doamne, ajuta!
aidaciolac spune:
Dragelor sa va arat ce GIMNASTA are mama
... asta dupa multe seri in care tot incerca si nu reusea sa se dea mai mult de 3x ca obosea si in rest sarea normal ca pe o trambulina
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008