Dana Rogoz vrea un copil!
Raspunsuri - Pagina 3
IonescuOana spune:
Draga Delia, ma provoaca acest schimb de idei sa spun ca nefericirea se manifesta in mod diferit la barbati sau femei.
Sunt de acord ca mama ta nu trebuia sa indure greutati de dragul copiilor.
Dar in cazul de fata este vorba de un barbat misogin, iar asta, draga mea, nu pot sa-ti argumentez decat prin prisma anilor in care am vazut si auzit cazuri in care barbati care au copii mici isi dau brusc seama ca nu sunt fericiti si cauta alinare tocmai in bratele unei femei fara copii. Cred ca multa lume intelege ce vreau sa spun.
Jos palaria pt. cuplurile care se despart cand isi dau seama ca sunt nefericiti. Chiar si cele cu copii - copiii nu trebuie sa traiasca intr-un mediu instabil. Este mai bine cu un singur parinte decat cu doi si cu scandaluri sau frustrari.
Dar aici era un cuplu care a fost fericit, a facut un copil, iar la un moment dat in interiorul lui a intrervenit un mic element galagios, pretentios care schimba total programul parintilor. Cred ca sunt destule topicuri care discuta temele astea.
Poti sa ma crezi pe cuvant - daca vrei - ca multi barbati se simt "detronati" si isi doresc viata de dinainte. Sau recurg la varianta "copilul la bunici". Brusc nevasta nu mai este sexy, nu mai este disponibila pt. el, nu mai este la fel de ingrijita, in casa nu mai este liniste si altele asemenea. Variatii pot exista de la caz la caz, nu generalizez, insa statistic divorturile introduse de barbati sunt mai multe in perioada cu copil mic decat in perioada fara copil. Eu una nu-i admir pe acesti barbati. Copilul s-a facut de comun acord, responsabilitatea trebuie asumata de ambele parti. Daca ajungea la cativa ani sa zicem si vedea ca in adevar nu e fericit, ar mai fi mers, dar la un an al copilului e o perioada grea pt. orice familie si fugitul de responsabilitate mi se pare un act de lasitate si morala indoielnica.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
IonescuOana spune:
asa ziceam si eu jenn - la asa specimene m-am referit.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
IonescuOana spune:
a, si am uitat ce era mai important:
anky spune:
quote:
Originally posted by jenn
F bine si frumos,intii divortezi si pe urma vezi ce faci,nu intii iti inseli partenerul si dupa vezi ca nu va mai potiviti...Specimene de astea imi repugna!
De acord cu Jenn.
Anca, mami de Bianca si Cris
XIO spune:
Mie mi se pare ciudat sa divortezi la putin timp dupa nasterea copilului.
Si hai sa fim seriosi , eu u cred ca el a stat ingandurat uitandu-se la abramburica si intr-un sfarsit s-a hotarat ca ea e pt. el .
Eu cred ca au fost luni de flirturi , apropouri, atingeri , apoi saruturi , iesiri , sex , si cand a vazut ca totul e ok s-a hotarat sa divorteze.
Abramburica tiu ca avea un prieten de varsta ei sau utin mai mare , era are iubire intre ei , prima dragoste , si-au cumparat o stea a lor si alte cele. Dupa asta am vazut in ziare ca s-au despartit pt. ca ea desi il iubeste nu mai are destul timp si pt. facultati , filmari , emisiuni si el .
Oricum , in privinta casniciilor de genul acesta eu sunt f. sceptica.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/