Dana Rogoz vrea un copil!
Raspunsuri - Pagina 2
anky spune:
Mah...daca vrea fata un copil io ii doresc succes.Faza cu partenerul cu mult mai invirsta,NO COMMENT !,ea stie mai bine,desi chiar nu le inteleg pe cele care isi aleg parteneri cu mult mai invirsta decit ele.
Anca, mami de Bianca si Cris
Sabina spune:
anky, ce sa facem, ai si tu limite
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
anky spune:
quote:
Originally posted by Sabina
anky, ce sa facem, ai si tu limite
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Da,am
jenn spune:
Se grabeste aiurea!Partenerul ei si -a parasit familia pt ea,ce ii garanteaza ca nu va face la fel cind va veni un copil?
IonescuOana spune:
Si eu zic la fel ca jenn, omul nu are nici un chef de copil, daca a fost in stare sa-si insele si sa-si lase nevasta cu copil mic de 1 an e clar ca omul vrea sa-si traiasca la maxim viata lui nu sa stea sa creasca copii.
Iata cum raul facut in trecut sub o forma sau alta se intoarce
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
anky spune:
Off topic :IonescuOana,tare fraza cu soacra de la semnatura.
Delia21 spune:
Probabil ca fatuca asta...e o inteleapta ca alege sa fie fericita langa iubitul asta al ei,....in loc sa-si puna problema drobului de sare care poate sa cada la un moment dat.Garantii nu sunt pentru absolut nimic pe lumea asta,divorturi se intampla si dupa 50 de ani de casnicie,...nu poti fi fericit daca traiesti cu frica in san....daca trec strada si ma calca masina,daca stau in casa si vine vreun cutremur,dar ma duc la mare si vine vreun tzunami,...daca si daca,...si iar daca,...asa ca mai bine sa fii fericita cu ce ai la un moment dat,fara atatea temeri de viitor si procese de constiinta ca doar nu a omorat pe nimeni,nu a fortat pe nimeni sa divorteze,omul a ales,el,de buna voie sa fie cu ea si...basta,sunt fericiti.Daca nu suntem noi fericiti trebuie neaparat sa nu-i lasam nici pe cei din jurul nostru/,intrebare retorica,nu astept nici un raspuns si nu ma cert cu nimeni.
IonescuOana spune:
anky - e din suflet scris, cu naduf cum s-ar spune. Dar, ca un bun crestin -cum suntem toti-, ma resemnez in fata sortii si ii suport ineptiile fara sa o jignesc, doar uneori ii spun ca sunt obosita si atunci se simte si ea si inceteaza>
Scuze pentru off-topic
Delia21 - ce zici tu asa e, numai ca omul a fost un pic ajutat sa divorteze, pt. ca a facut-o nu inainte, ci dupa ce s-a combinat cu ea. Eu sunt foarte fericita si nu am nici o intentie sa ma cert - pt. a inlatura orice dubii
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Delia21 spune:
Oana,ma bucur tare de tot ca esti fericita,si eu sunt la fel.deci nu ne varsam frustrarile pe forum,ci doar facem schimb de opinii,,idei...,prin urmare comunicam ca doua persoane civilizate si decente.Dar daca domnul respectiv....nu era fericit in casnicie,....oare ar fi sarit gardul daca era fericit?Deci.....i-a lipsit ceva,nu conteaza ce....si a avut norocul sa iti gaseasca pe cineva cu care sa fie fericit.Eu zic ca e minunat cand ai norocul sa gasesti pe acel cineva cu care nu esti din obligatie fata de copii;de unde nu stim ca...era si cazul lui.Nu sunt avocatul lui,doamne fereste,nici nu cunosc personajele,dar...ma intreb si te intreb....de ce este nevoie sa punem pe cineva la zid,sa judecam noi....cand suntem cu totii niste...muritori supusi greselilor si noi.Bine,nu facem acele greseli,...dar si noi sau copii nostrii le putem face la un moment dat.Dar daca nu sunt greseli defapt,daca destinul lui x este sa fie cu doamna Y pentru un numar de ani,...dupa care...trebuie sa evolueze separat.Sunt si cazuri cand pleaca de acasa si lasa in urma copiii,...din pacate,si mame,femei,nu doar barbatii.Oare e mai bine ca mama mea a stat 18 ani,din care fericiti vreo 8,....apoi a suportat magarii cu duiumul...de la taica-miu....pe ideea ca are 4 copii cu el,...si nu e bine sa divortezi,te arata lumea cu degetul,se cresc copii greu si sa aiba copilasii tata.Bonnn si nu a divortat la timp cand ar fi putut divorta si gasi pe cineva care sa o iubeasca si sa fie fericita....si sa-l lase si pe celalalt sa fie fericit,.....si-a mancat sanatatea,nervii cu el,...finalul a fost acelasi....chiar daca a tras de timp,...si copii traumatizati crescand intr-un mediu unde pacea,iubirea,armonia,atmosfera destinsa......erau doar vise.Dar eu una ma bucur ca am invatat,....din greselile lor ....si am tras colcluzia care trebuie,si anume,....nu esti fericit/a cu mine sau cu omul de langa tine,....nu te chinui...ca nu faci o favoare nimanui si timpul nu se intoarce,....viata oricum e scurta,copii au viata lor,...si la un moment dat isi vad de viata lor,....si tu omule,indiferent de sex,....ramai cu cine in cuib?Deci...pledez pentru fericire cu toata inima!
jenn spune:
F bine si frumos,intii divortezi si pe urma vezi ce faci,nu intii iti inseli partenerul si dupa vezi ca nu va mai potiviti...Specimene de astea imi repugna!