FIV 179
Raspunsuri - Pagina 10
psj spune:
florela, depinde si de medic si de protocol. unii dau anticonceptionale pana la inhibare sa elimine orice risc. Eu de ex. am facut inhibare in z2, deci era clar ca nu sunt insarcinata. Tu stii sigur ca o sa faci in z21, adica ai stabilit deja cu medicul asta?
Hera, daca tu ai analizele de progesteron bune, probabil ca va merge cum zic doctorii. Regula asta cred se aplica daca partea feminina a cuplului nu are probleme de niciun fel. Eu aveam de regula deficit de progesteron pe ciclurile mele, iar daca aveam asa un corp perfect care sa se descurce singur nu mai ajungeam la fiv.
Tu ti-ai facut analizele de coagulare pentru ca poate fi o cauza a pierderilor de sarcina? Scuze daca ai scris si nu am vazut. Eu mi le-am facut din proprie initiativa pt. ca dr. la care am mers nu m-a trimis niciunul iar pentru mine sarcina a fost ceva "acum ori niciodata".
psj spune:
Albena, eu am facut 400 de puregon asa, din start. adica se poate si mai mult de 300/zi. Si am facut o hiperstimulare de era sa mor. Poate nu-ti prieste tie puregonul si trebuie alt medicament.
Dariela spune:
Carmanuia - Multa bafta! Te asteptam cu vesti bune azi!
LucaLuca - Beta HCG-ul o fi prescris pe la tine ca pe plaiuri mioritice, sau cel putin la Giuly nu spune nimic de asta. Ma bucur ca esti bine si bebei sunt la locul lor!
hera 01 - In cazul meu, am primit acelasi tratament de sustinere ca si dupa un ET obisnuit, utrogestan intravaginal si progesteron injectabil. Doamne ajuta ca de data asta sa mearga totul bine!
Florela - Bine ai venit si plecare cat mai grabnica spre odisee! 
albena - Iti tin pumnii ca pana luni sa aiba loc o minune. Daca nu, cum spunea si LucaLuca sigur data viitoare vei primi alta schema de tratament si vei avea alt rezultat. Din pacate asta se intampla uneori la primul FIV 
Eu mi-am adaugat la analize bifalte anticorpii antifosfolipidici si alte cateva pe care mi le-a data Iana mari
care au iesit in limite. Am mai primit inca 2 de la dr. anticorpi anticardiolipidici si anticorpi antiB2GP I, cu indicatie pentru Victor Babes.
Sunt cu pumnii stransi pentru fiecare dintre voi care sunteti in tratament sau in asteptarea rezultatului.
Dariela
albena spune:
Multumesc Luca pentru optimismul tau,sa dea Domnul sa faca vreo minune
Psj,probabil ca mi-ar fi trebuit alta schema de tratament pt. ca eu in mod normal am ovulatie,iar toate hormonalele sunt bune.M-am mai gandit ca poate dipherelinul de 3.75 m-a inhibat prea mult,desi am intrebat-o de dr. si a zis ca in nici un caz nu acesta e motivul ci probabil ca rezerva ovariana este mica.
smoly spune:
Buna fetelor !Am intrat si eu in randul fivoaselor,IN SFARSIT!Tocmai mi-a venit CM si m-am programat la Giulesti pt eco din z21.Eu v-am citit in fiec. zi dar de acuma va voi bombarda cu intrebari
Eu fac fiv la giulesti cu dr.Dracea.deci,prima intrebare:a facut vreunul din sotii vostri spermograma la Gynera?Ca noi am facut-o pana acum la Moisa dar am avut un mic conflict cu ea si sotul meu nu mai vrea sa auda de "d-na" doctor.Ce dr face spermogramele la Gynera?Tocmai am citi ce a scris Goggy ca au schimbat mediile de cultura la Giuli si se merge pana la blastocist???

Este o veste super!
Fetelor care sunteti in focuri,MULTA BAFTA si D-zeu sa va ajute sa obtineti sarcina mult visata!
VREM BEBE!! E CLAR?
florela30 spune:
psj, inca nu am stabilit nimic cu doctorita, urmand sa o sun in prima zi de cm luna viitoare.Dariela, merci de urare si va doresc tuturor acelasi lucru: sa deveniti mamici cat mai repede! luca, am inteles. merci de raspuns. eu inca nu stiu daca sa incep de luna viitoare procedura ptr fiv sau sa continui cu inseminarile ( am facut trei nereusite).
Moniland spune:
Dariela, si la Cj se face hcg inainte de a incepe inhibarea.
smoly, e intr-adevar veste buna ca si Giulestiu si-a luat medii pt blastocisti. Pentru cultura de blastocisti e nevoie de alte medii. Deci daca ai > 5 embrioni buni la 72 ore atunci ai sanse sa-i mute in alt mediu ca sa mai creasca inca 2 zile. Daca sunt < 5 si nu sunt buni nu se muta in alt mediu pt. ca exista riscul sa se opreasca din evolutie la schimbarea mediului.
albena, estradiolul 32 e f. mic. Cam aceasta e valoarea lui inainte de a incepe stimularea. Poate pana luni incep sa raspunda. Vezi ca sunt fete care au avut raspuns mai bun cu o stimulare cu puregon decat cu gonalul si invers. Deci se poate pt. data viitoare. Oricum dr. iti va face tratamentul in functie de cum ai raspuns la stimularea aceasta. Nu are rost sa te stresezi caci asta este.
bubu73 spune:
Fetelor sunt a 12-a zi de la ET si mi-au aparut pete maronii.
Si am si bufeuri.
Sunt trista.
catalina2307 spune:
Bubu nu mai fi trista ca petele maranii pot fi si un semn bun nu numai rau.Dar nu ar fi mai bine un Bhcg? Sau macar un test de sarcina?
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Gianina34 spune:
bubu73 - nu dispera inca, treci fuguta si fa analiza de sange. Eu oricum iti tin pumnii stransi incontinuare si in sufletul meu eu zic ca este bine.![]()