Reply - mesaje private

Reply - mesaje private | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

De cateva zile nu reusesc sa raspund la mesajele private.

Din butoanele din dreapta nu pot folosi decat "Receive". Restul pur si simplu fac click pe ele si nu se intampla nimic (nu le recunoaste ca si link?...)

Aveti idee ce se intampla?

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Cred ca ar trebui sa dai delete la cookies-uri si la fisierrele temp. care se strang pe pc.
Daca ne spui ce browser folosesti te putem ajuta mai departe.

Daca vrei, poti tu sa dai cautare in help-ul browserului dupa "clear data" sau "clear cookies" si sa urmezi pasii de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu am patit cam aceeasi chestie, dar din cauza ca mi s-a intins reclama de la pampers pe pagina cu pricina si eu am fost "inspirata" si am inchis-o de la X .
Mi-a mers dupa ce-am dat un refresh la pagina...
Nu e de la cookies sau alte chestii d-astea, e doar de la reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Da, da refresh pana dispare reclama-problema (cea cu Pampers).

Dupa aceea vei putea folosi butoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si pe mine ma streseaza grozav, nu mai pot folosi mesageria din cauza reclamei de la pampers

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

E de la reclama.Si atunci cand scrii un mesaj daca editezi si te duci cu mousul inspre dreapta sus la text vei observa ca nu vei putea edita si va trebui sa te duci de la inceputul textului si sa muti cu tastele cursorul pana in dreptul cuvantului.

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput