Nu stiu cum se numeste ceea ce traiesc eu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Ileanna,chiar ma gindesc cu cine sa stau de vorba,respectiv un avocat.Are multe relatii,trebuie sa am mare grija la cine apelez pentru informatii.
Imi amintesc ca o data,in cursul unei sedinte psihiatrul meu mi-a subliniat ca este o mare greseala ca sotul meu stie de depresie si tratament pentru ca judecind conflictele dintre noi la momentul acela mai devreme ori mai tirziu sau la o adica in sensul unui proces de divort,nu va intirzia sa se foloseasca de acest lucru impotriva mea si va fi dificil sa fac fata in instanta.Nu stiu cit de informat este medicul in sensul acesta,ma gindesc ca a mai avut cazuri in care lucrurile au luat o astfel de intorsatura,nu mi-a dat multe amanunte,decit m-a avertizat.Iar eu atunci nu am crezut nici o iota,eram convinsa ca sotul meu nu ar face asta pentru nimic in lume,adica sa ma scoata drept nebuna si in incapacitatea de a avea grija de copiii si sa-i obtina pentru sine.Nu am ideee cum vad instantele judecatoresti lucrurile acestea dar eu zic ca un om nebun si incapabil nu tiraste de unul singur in circa o casa cu tot ce inseamna ea,nu isi creste copiii cu atita grija-si doi deodata vorba aceea-,nu isi pastreaza serviciul si vorba aia nu-i de colea ceea ce lucrez eu,implica multa atentie si responsabilitate majora.
Doamne,imi sint o mie de ani pina miine cind ajung la doctor!
Nu stiu daca voi putea intra miine sa vorbesc cu voi,pe zi nu voi fi singura iar seara lucrez.
Va multumesc iarasi,

Incognito

mami de Ioan si Ioana-06.01.2003

Mergi la inceput

Andraduska,multumesc mult!Mi-a iesit!
Of,Doamne,am scapat de grija asta!Stii,simt putina libertate acum.Nu inseamna mult pentru altcineva dar pentru mine este.

Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Toate paginile deschise se salveaza in history. Daca el a ales ca paginile sa se salveze 1 zi, 2, 5, o luna, nu ai ce face, decat sa stergi din history paginile pe care nu vrei sa le vada. Dai click dreapta pe link si apoi delete. Poti alege si sa nu se salveze in history paginile, dar asta ii poate ridica un semn de intrebare. Iar la Google, setezi sa nu memoreze cautarile. Nu stiu cat de coerenta am fost, poate sunt persoane care pot raspunde mai bine.
History gasesti la Tools/ Internet options/general.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

nu stiu ce sa zic cu google, la fel apare si la mine, cred ca e o caracteristica la windows xp si vista... Foloseste alt motor de cautare.. pe care sa nu il stie. Si sterge history in fiecare zi, sa nu vada pe unde ai intrat pe net.

Mergi la inceput

Dumnezeule,bine ca m-ati avertizat si cu history.
Acum am sters tot.
Al naibii program,nu stiu daca este setat pentru o zi sau doua sau cinci,nu-mi dau seama dar in history afiseaza chiar totul.
Da,trebuie sa am grija sa sterg de fiecare data.Oricum,voi folosi calculatorul cind nu este pe acasa dar e necesar sa am grija.
Va multumesc mult.

Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Si da-i logout cand iesi de pe forum. Si poate nu iti afla user-ul.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

M-am gindit si la asta!Ii dau logout mereu.Nu cred ca are cum sa-mi afle userul,il stiu numai eu,nu e notat nimic nicaieri.
Doamne,ar fi culmea!
Hai ca ma apuca frica.Ce naiba,si doar sint om in toata firea.
Chiar nu e bine unde am ajuns.
Multumesc frumos pentru grija.

Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Doamne, ce cosmar traiesti ! Iti doresc multa putere sa iesi din relatia asta !

Sa ne spui ce ai facut la medic !

Sigur se va rezolva totul in bine, fetele te-au sfatuit foarte bine !

Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Ceea ce traiesti tu se numeste CHIN..COSMAR.. ABUZ din care trebuie sa iesi cant mai repede (fetele ti-au dat multe sfaturi-> urmeaza-le ).
Sa nu mai crezi despre tine ca ai inebunit ...in nici un caz.
Iubeste-te pe tine si oferati o viata mai buna.
Mult curaj

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

perioadele astea bune de care vorbesti si in care spui ca se poarta extraordinar de frumos nu apar datorita tie. nu faci tu ceva bun si ii determini lui un comportament frumos. el oboseste de scandal si atunci isi ia o pauza si intra in cele 2 saptamini de relash, de comportament bun. apoi isi stringe iar puterile si devine monstrul care este el de fapt.
tu nu influentezi cu nimic starile lui. iti zic asta fiindca stiu ca ti-e greu sa il parasesti tocmai din cauza acestor perioade bune. te gindesti ca daca faci tu ceva, poate poti sa il mentii in good mood. te gindesti ca poate tu esti de vina, faci tu ceva gresit de el e turbat, cind e turbat. dar nu e asa, tu nu ai nici o influenta, nici un control. pentru el conteaza doar el si pe tine probabil ca nu te poate suferi fiindca ii stai in cale, dar pe de alta parte are nevoie de tine, ca posesiune. prezenta ta ca victima ii da lui valoare, ii da un scop, un sens vietii.
ma tem ca daca pleci o sa lupte sa-ti ia copiii si asa cum ti-a zis si doctorul sa te scoata nebuna.
sa sti ca nu esti singura care a avut ghinionul sa numereasca asa ceva. se pare ca Dumnezeu a scos mai multe copii si le-a impartit pe la diverse ghinioniste.

dar cu copiii cum se poarta?

Mergi la inceput