Dependenta de placa de intins parul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by rhoneea

Annie80 / nu exista permanent drept.Se numeste defrizaj iar parul sta lins intre 3-6 luni.

Editez;Nu se poate face defrizaj o data pe luna ci cam de doua ori pe an

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Scuze, nu stiam ca se cheama defrizaj (dar deacuma o sa stiu), dar aici, o asa zisa stilista spunea ca se face lunar, asta din ce am intrebat eu referitor, caci eu una mor dupa bucle

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

mai fetelor bine ca am gasit si eu un subiect cu problema mea pt. ca ma gandeam ca daca scriu chestia asta pe forum nimeni n-o sa ma inteleaga
Si mie imi sta parul ca matura (un pic umflat pe tample si un pic cret dar nu cret ca lumea), mai ales dupa ce ma spal pe cap.
Depind de coafeza si de placa ei de intins parul Solac Ceramic, iar daca coafeza nu e disponibila si eu trebuie sa merg la vreun eveniment...e jale! In plus, imi mai face si o masca de par cu o crema Beauty Hair pentru par uscat, si doar asa arata mai omeneste.
Am ajuns exagerata, ma gandesc cand o gasesc pe coafeza ca sa ma pot spala si eu pe cap! Ca sa nu mai vorbesc de disperarea cand ma prinde vreo ploaie! Din pacate firul e foarte rezistent si nu oricine se baga sa-l coafeze!
Asa ca spuneti-mi si mie cum e cu defrizajul! Unde se poate face (la ce salon) si cat costa! Se poate spala parul si ramane intins?
Ajutati-ma va roooooooog!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

fetele, am citit si eu... ce sa va zic, eu sunt blonda de 6 ani, am mult mult par, care a fel , nu sta nici ca ca nici ca ca! ma fac cu placa de 5 ani in fiecare saptamana, sau chiar la 10 zile, pt ca ma spal doar atunci! precizez ca am ten uscat, scalp uscat, nu mi se ingrasa si d aia mi permit o spalare asa rarutza!oricum e un chin cand il spal, ca e si lung, si mi place asa de ce sa mint, si mi ia o groaza sa ma usuc si sa l si intind cu placa! eu am o placa de par profi, luata de la top line acu 5 ani care e f tare! imi bag tratament constant in par, nu am stat ever fara masca , balsam nu mai zic! ideea e ca nici nu l decolorez, il fac din vopsea, dar tot nu i bine!! in orice caz cred ca vb degeaba intr un fel, pt ca parul nostru e atat de diferit de la una la alta, reactioneaza dif la produse, si defapt niciuna nu poata garanta ca da , defrisajul e ok, sau ca placa distruge sau nu!! cu grija cred ca ne pliem toate pe ceva! si nu cred ca e musai sa renuntam la placerea parului intin... cred ac totul e posibil, mai ales, ca avem la dispozitie tot felul de produse, din salon cei adev si la oaresce preturi.. dar se poate!!

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by IonescuOana

mai fetelor bine ca am gasit si eu un subiect cu problema mea pt. ca ma gandeam ca daca scriu chestia asta pe forum nimeni n-o sa ma inteleaga
Si mie imi sta parul ca matura (un pic umflat pe tample si un pic cret dar nu cret ca lumea), mai ales dupa ce ma spal pe cap.
Depind de coafeza si de placa ei de intins parul Solac Ceramic, iar daca coafeza nu e disponibila si eu trebuie sa merg la vreun eveniment...e jale! In plus, imi mai face si o masca de par cu o crema Beauty Hair pentru par uscat, si doar asa arata mai omeneste.
Am ajuns exagerata, ma gandesc cand o gasesc pe coafeza ca sa ma pot spala si eu pe cap! Ca sa nu mai vorbesc de disperarea cand ma prinde vreo ploaie! Din pacate firul e foarte rezistent si nu oricine se baga sa-l coafeze!
Asa ca spuneti-mi si mie cum e cu defrizajul! Unde se poate face (la ce salon) si cat costa! Se poate spala parul si ramane intins?
Ajutati-ma va roooooooog!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Intreaba si tu la un salon.In RO nu stiu cat costa.
Stiu doar ca defrizajul(adik cremele folosite) sunt de 2 feluri.Kerastase (nu stiu daca am scris bine) si cea clasica care nu stiu cum se numeste.
Parul va sta intins timp de 6 luni.Chiar daca te speli si de 2-3 ori pe zi,sau la mare,plaja....
Si dupa cum am mai spus se face de maximum 2 ori pe an.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by ellietudor

fetele, am citit si eu... ce sa va zic, eu sunt blonda de 6 ani, am mult mult par, care a fel , nu sta nici ca ca nici ca ca! ma fac cu placa de 5 ani in fiecare saptamana, sau chiar la 10 zile, pt ca ma spal doar atunci! precizez ca am ten uscat, scalp uscat, nu mi se ingrasa si d aia mi permit o spalare asa rarutza!oricum e un chin cand il spal, ca e si lung, si mi place asa de ce sa mint, si mi ia o groaza sa ma usuc si sa l si intind cu placa! eu am o placa de par profi, luata de la top line acu 5 ani care e f tare! imi bag tratament constant in par, nu am stat ever fara masca , balsam nu mai zic! ideea e ca nici nu l decolorez, il fac din vopsea, dar tot nu i bine!! in orice caz cred ca vb degeaba intr un fel, pt ca parul nostru e atat de diferit de la una la alta, reactioneaza dif la produse, si defapt niciuna nu poata garanta ca da , defrisajul e ok, sau ca placa distruge sau nu!! cu grija cred ca ne pliem toate pe ceva! si nu cred ca e musai sa renuntam la placerea parului intin... cred ac totul e posibil, mai ales, ca avem la dispozitie tot felul de produse, din salon cei adev si la oaresce preturi.. dar se poate!!

pupicei

Asta ca sa nu ma contrazic cu tine iti spun doar ca indiferent de inventiile de pe piata cu sau fara ele parul tot se poate degrada.Un exemplu sunt eu.Depinde foarte mult de alimentatie.
Placa distruge!!Asta e indiscutabil.

*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Mersi Rhoneea si sa-ti traiasca puiul - am vazut montajul si am citit povestea - sa-ti dea Dumnezeu toata fericirea din lume!
Daca as putea sa-mi stea parul intins 6 luni fara placa, cred ca as chefui de fericire! Iti dai seama ce stress la fiecare spalat intins cu placa, iar la spate, acum serios, nu prea si-l poate intinde nimeni perfect, asa ca tot trebuie sa apelez la coafeza. Acolo inseamna bani, timp pierdut, si mai ales programare in functie de alti clienti pt. ca asa cum am spus nu se baga oricine - am mai incercat si an alta parte unde e mai liber si mi-a stat intins...o zi
Asa ca va rog din nou cine stie unde se poate face defrizaj in Bucuresti, eventual si daca v-ati facut acolo ca sa merg si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu am un par subtire subtire, care nu prea sta coafat pentru ca se lasa orice ar avea in el (spuma fixativ etc). Am folosit si eu o placa ceramica si parul s-a ars. L-am tuns s-a regenerat si am luat o noua placa pe baza de ioni. E super si nu il arde delc. Si eu dupa prima experienta eram contra placilor dar dupa asta sunt super fan. Si am un par care se arde foarte usor datorita firului fff subtire.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

FETELOR,vad ca folositzi in general placa de intins,care in general distruge firul de par.
Eu i-mi intind parul odata pe saptamana,il am lung ,uscat si blond prin suvitze,si il am sanatos,dar niciodata nu l-an fcaut cu placa,aici in SPANIA,la coafor nici nu se prea foloseste cel putin coafeza mea mi-l indinde cu peria rotativa.SI e super si sanatos.

va doresc un par sanatos si frumos nu deageaba se zice sa parul e podoaba femeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

si eu mi l-am intins cu placa si cu peria.
imi place mult parul cret, insa e un dezavantaj: eu nu sunt slaba si am vazut in poze cat de mult imi subtiaza fata parul drept. si cand de chubby(mai mult de cat sunt) arat cu el cretz.
acum nu mai timp de intins parul deloc, da' machinui sa slabesc si mai il aranjez ondulat ca-mi sta mai bine. de tranzitie...

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica

FETELOR,vad ca folositzi in general placa de intins,care in general distruge firul de par.
Eu i-mi intind parul odata pe saptamana,il am lung ,uscat si blond prin suvitze,si il am sanatos,dar niciodata nu l-an fcaut cu placa,aici in SPANIA,la coafor nici nu se prea foloseste cel putin coafeza mea mi-l indinde cu peria rotativa.SI e super si sanatos.

va doresc un par sanatos si frumos nu deageaba se zice sa parul e podoaba femeii

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/

Nici aici in Olanda nu se lucreaza cu placa la coafor tocmai pentru ca distruge parul.
Eu ma descurc bine cu www.rowenta.com/rowenta/frame.aspx" target="_blank">Rowenta Lissima Ionic,e foarte bun,nu strica parul.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput