Pe ce mana poarta femeile ceasul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pai atunci nu se prea aplica pe aici, unde sint o multime de stingaci, cu ceasurile pe partea... stinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pe dreapta...si nu sunt stangace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

in ultimul timp, pe stanga, dar l-am purtat si pe dreapta.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Acum il port tot pe stanga. Cand eram copil il purtam pe dreapta dar o lunga perioada nu am mai purtat ceas si am pus pe mana dreapta vreo 2 bratari. Acum cand port din nou ceas mi s-a parut mai practic sa-l port la stanga mai ales ca este unul cu curea si deci nu foarte fix.

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

quote:
Originally posted by dodo

De obicei dreptacii poarta ceasul pe stinga iar stingacii pe dreapta. De ce? Cred ca e chestie de reflex, un dreptaci va folosi dreapta sa dea mineca stinga sa vada ora iar stingaciul stinga. N-are nici o treaba cu regulile de comportare/fashion.

Exact, majoritatea il poarta pe mina "ne-dominanta" si mie una imi pare logic - cu mina dreapta bat cuie (ori snitele) si ceasului i-ar putea zapaci mecanismul, ori bag mina reflex sub apa, ori chestii de-asta (mi s-a intimplat sa vir mina in locuri f. strimte sa "pescuiesc" vreun obiect, si geamul ceasului s-ar fi zgiriat). De asemenea mi-e mai usor sa-l pun/scot/potrivesc cu mina "dominanta".

In mod cert n-am auzit c-ar fi chestie de moda - e doar preferinta personala. Incluzind ne-purtarea lui - al meu sot n-a purtat niciodata ceas par examplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Eu il port pe dreapa,si la ca si APRILnu-s stangace,
In casa nu port nici ceas nici bratari nici inele,nu le suportttttttt,in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu il port pe dreapta, pentru ca pe stanga nu-l suport. Simt ca-mi amorteste bratul.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

pe stanga de cand ma stiu ! pe dreapta nici nu am ncercat sa-l pun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Nu as putea sa il port pe dreapta. Mi-ar fi incomod. Nu cred ca e o regula, cred ca pe stanga este mai comod ptr toti dreptacii.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput