Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by afibebe
Adi multa sanatate Lisei.sa se faca repede bine.
Afibebe,
![](pupic.gif)
Cu intarziere zic si eu La Multi Ani, am reusit sa citesc din urma cat de cat, sper sa nu ma fi inselat cu urarile...
![](floare.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Adi, cred ca o viroza poate fi si in forma usoara. Sper sa nu fie nimic. Intrebai pe Gabitz de otita, si Andrei a avut. El se tragea de ureche si se arunca cu capul pe spate, plangea mult si nu suporta sa il atingi la urechi. Nu cred ca e cazul la voi.
Rox, inclin si eu sa cred ca e o raceala sau viroza, ceva. Are si nasucul putin rosu si tot strange din ochisori, ii lacrimeaza... Acum spre seara i-a crescut febra la 38. I-am mai dat Panadol si ii mai dau spre dimineata. Maine mergem la medicul de familie. L-am sunat azi si a zis sa mergem sa o vada, sa fim linsititi. A zis ca nu exclude nici o infectie la urechiuse, ca uneori sunt asimptomatice. Dar mai bine sa fim siguri...
Spor la lucru, ca vad ca ai cu ce te distra.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by luy
Adimercedes, sper sa-si revina Lisa repede si sa nu fie vreo problema, poate or fi totusi dintisorii de vina. Multa sanatate si voua !
Luy, multumesc
![](pupic.gif)
Pup ochioasa care am auzit ca face ravagii
![](icon_smile_big.gif)
Lisa
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
adi - eliza a facut febra (38.8 in funduletz), plans mult si cum o puneam la orizontala incepea sa tipe de parca ziceai ca o tai.si multa sanatate.
Gabitz, multumesc pt detalii.
Hmmm, Lisa nu plange cand o pun la orizontala si nici in patut. Plange doar daca isi scapa suzeta si se trezeste. Uneori se cere ea singurica in patut, desi eu as mai sta sa o dragalesc, sa o pupacesc si sa o tzitzilesc... Oricum, o sa vedem maine ce zice medicul dupa consult.
![](pupic.gif)
Lisa
Pinacolada spune:
Hellooooo!
scuze pt lipsa, dar minunatul meu sot a avut de lucru enorm si nu am mai pus mana pe laptop......
mi-ati lipsit!!!!!!
noi sunt cat de cat bine, in sensul ca amandoi au luat viroza, dar acum sunt ok....rares inca haraie pe gat si ii curge nasul, luca e mai bine!
eu m-am apucat de cura de slabit si ma duc la gym, sa vedem ce-o iesi!
cam atat despre noi, am sa citesc din urma sa recuperez un pic!
sper ca sunteti bine si va pup!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Luy, Sim, nu stiu ce am, evident am probleme de concentrare.
Vazut in sfarsit un Stefan frumusel foc, poznas si vesel. Si chiar sta bine pe picioaruse (fiecare cu ce-l doare)
Imi cer scuze ca sunt cam ametita, sunt cam obosita si la serviciu e o perioada mai grea. Azi si asa s-a terminat sedinta la 16.30, adica pardon, nu s-a terminat, am plecat eu pur si simplu, si abia am ajuns sa iau fata. Maine am negocieri la prima ora, asa ca la 7.30 cel tarziu trebuie sa ies pe usa sa fiu la 9 acolo. Minunat!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Annisia, multam de povestiri. Uite eu nu ma gandisem la restul gunoaielor de pe plaja. Si acum mi-a picat fisa ca vara va fi plin si de tot felul de insecte.
Nana, mamica incercata si fluturasul. Zau m-am mirat si eu rau de treaba asta cu astigmatismul. Sigur ca se pun ochelari, dar mult mai tarziu. Si mie mi se pare foarte ciudat sa pui ochelari la bebelusi. Nu stiu cum e cu operatia si cand este nevoie de ea, stiu ca eu am fost corectata cu exercitii. Insa cand am mers cu Alex (si ea are o problema si nici nu isi poarta ochelarii) mi-au spus ca urgenta in masuri apare atunci cand e diferenta mare intre ochi. Daca cu unul nu vede bine si cu celalalt da, atunci creierul poate suprima informatiile de la ochiul cel mai slab. Sper sa nu fie problema asa mare la voi, cum spune doctorul asta.
Ana, noi nici acum nu gasim niste ochelari afurisiti sa stea pe nasul Alexandrei. Daca ai un oftalmolog bun te rog sa imi zici si mie. Ei ii curg rau ochii de la ochelari si cand am mers la dr care i-a recomandat a zis ca e imposibil si nu a vrut sa schimbe nimic. Rezultatul este ca nu ii poarta deloc.
Adi, tin pumnii la doctor, sper sa fie ceva usor. Acum ca are si febra usoara sigur e ea o raceala, numai sa ramana la atata. E destul de greu cu mucii la bebelusi, ca de aici apar complicatiile, dar sigur nu va fi cazul la voi. Si intr-adevar, uitasem sa iti spun si eu ceea ce a zis Gabitz, nici Andrei nu voia la orizontala cand era cu urechile. Motiv pentru care nu a dormit nici noaptea, cum il asezam chiar si in pat cu mine plangea infernal.
Pinacolada, bine ati revenit si multa sanatate puilor! Cum mai merge cu bona, tot perfecta?
Apropos de bone, a noastra ne-a anuntat ca nu mai pleaca in concediu, ca nu i-am facut noi carte de munca si ii trebuia adeverinta.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Erina, stii ce m-a socat la subiectul ala? Nu boala in sine, ci faptul ca, daca lucrurile astea nu imi ajungeau tangential pe la ureche nici nu as fi stiut care sunt consecintele, nici ce trebuie sa fac. Si nici nu imi imaginam ca sunt totusi destui oameni care au trecut prin asta si mai grav, copii carora li s-a intamplat.
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Iar este liniste aici, Sim iti las onoarea sa strigi catalogul....tot voiai asta azi.
Cristi deja doarme, am stat afara pana la 4 cand am mers la stomatologie (am terminat, mai merg marti sa-mi fixeze lucrarea...uf ce bine)si pana 20,30(a papat iaurtelul afara).
Ne-am obisnuit sa stam mult prin parc dimineata, plec cu ditamai sacosa dupa mine, dimineata mai racoare, apoi se incalzeste si venim spre casa ca la 12 doarme somnul de dimineata(o ora), iar de la 14.30-15 mai doarme iar(max 2 ore)...am incercat sa-i schimb programul ca vine caldura.
Daca vreti sa vedeti ce bine ne simtim, am pus pozici noi.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Eu merg la nani sunt obosita si profit ca doarme baiatul.....pana la prima trezire sper sa apuc sa dorm macar 2 ore.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi